Pirson R

Particuliere bedrijvenBosbouw • Pirson R
Private companiesForestry • Pirson R

Contactgegevens Pirson R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pirson R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pirson R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Alexandre Daoust 41; 5500; Dinant, België

Telefoon (phone): 082 22 81 71 (+32-082 22 81 71) 082 22 81 71 (+32-082 22 81 71)

Fax (fax): +32 (53) 312-45-74 +32 (53) 312-45-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pirson R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pirson R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pirson R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pirson R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pirson R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pirson R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pirson R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pirson R
Products information Pirson R

BTW identificatienummer (tax): BE05496429443
Ondernemingsnummer: 9042541503
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 752,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Pirson R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pirson R
(Get full report from official database of BE for Pirson R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pirson R
Addition kinds of activities for Pirson R

09199904. Zeekreeften, vangen van | Sea urchins, catching of
20410106. Grahammeel | Graham flour
34410100. Vervaardigd constructiemetaal voor schepen | Fabricated structural metal for ships
37430000. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
59630202. Zuivelproducten, huis-naar-huis | Dairy products, house-to-house
63990102. Federale deposito verzekeringsmaatschappij (fdic) | Federal deposit insurance corporation (fdic)
72990203. Turks bad | Turkish bath

Werken bij Pirson R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pirson R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pirson R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pirson R. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende met kennis coreldraw m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in het leveren en fabriceren van voedingsproducten (al dan niet portieverpakt), die voornamelijk bestemd zijn voor horecagroothandelaars en cateringbedrijven. De klant heeft zijn gamma verder uitgebreid met artikels die bestemd zijn voor de retail. Hun klanten zitten verdeeld over gans Europa. In samenspraak met de klanten zorg je dat hun gewenste afdruk druktechnisch en met oog voor detail op de verpakking wordt geprint. Je zorgt voor het maken van een proefdruk, zet dit in een werktekening, checkt de kleuren,... Ook beschik je over sterke administratieve skills en weet je georganiseerd je werk op te volgen. Als de voorraad van een bepaalde klant bijna op is ga je proactief te werk en check je of er nog extra gedrukt moet weorden. Verder sta je ook in voor maken van folders om aan de klanten te geven. Als je productfoto's kan trekken om te gebruiken in de folders is dit een groot pluspunt. Maandelijks staan er ook een aantal producten in de aanbieding. Hiervoor ontwerp je eveneens de folder. Je bent de enige persoon in het bedrijf die instaat voor de grafische afdeling. Creatieve en innovatieve zielen kunnen mogelijk hun ei voldoende kwijt in deze functie. Je hebt minstens enkele jaren als administatief bediende! Kunnen werken met Coreldraw is een must! Belangrijk om te weten is dat het bedrijf in de zomervakantie in totaal 3 weken collectief gesloten is. Eveneens is het bedrijf gesloten tussen kerst en nieuw

  • Polyvalente arbeid(st)er (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textiel en houtbedrijf zoeken wij arbeiders voor de afdelingen MONTAGE en EXPEDITIE Taken: meewerken aan de productie, montage / assemblage, inpak en expeditie

  • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

  • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

  • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

  • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • Huishoudhulp Loppem/Zedelgem gezocht! Uurrooster op maat! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student zaterdag en/of zondag m/v (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Hasselt zijn we op zoek naar een student die zaterdag of zondag wil werken. Je vult de rekken bij, doet kassawerk en helpt de klanten verder in de winkel Je bent klantvriendelijk Fijne werksfeer en afwisselend werk Heb je interesse of wens je meer info? Aarzel niet ons te contacteren!

  • Jobstudenten Logisport (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Wil jij dit jaar 475 uren werken voor één van de grootste logistieke bedrijven ter wereld? Ervaring opdoen in een tof, jong maar gedreven team? Synergie zoekt studenten voor Logisport die willen werken, zowel tijdens hun vrije momenten in de week als tijdens vakanties.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: - Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants - Database beheer en update - Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) - Advertenties online plaatsen - Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) - Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers - Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten - Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • Gepassioneerde flexijobber voor brasserie! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een hippe en gezellige brasserie zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om als flexijobber hun team te komen versterken! Jouw taken zijn oa. : * klanten bedienen met een glimlach en een vriendelijk woordje * voorbereidingen doen zoals het klaarmaken van de koffieborden, * de zaak mee netjes onderhouden Wij zoeken enkele felxijjobbers die beschikbaar zijn tussen volgende dagen: van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u tot 17u. Welke dagen precies voor jou passen zijn bespreekbaar met onze klant!

Zoek naar antwoorden van Pirson R in sociale netwerken
Look for responds of Pirson R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pirson R. Laat een reactie achter voor Pirson R. Pirson R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pirson R. Leave a respond for Pirson R. Pirson R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pirson R op de google maps. Adres en contacten Pirson R
Location of Pirson R on the google maps. Address and contacts of Pirson R

Andere gerelateerde bedrijven als come Pirson R Pirson R: Trans Europe Immobilière SPRL | Hyperlink BVBA | Cave Du Vin BVBA | ABRACO | SPAR

Other related companies as Pirson R: Trans Europe Immobilière SPRL | Hyperlink BVBA | Cave Du Vin BVBA | ABRACO | SPAR

Pirson R is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pirson R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05496429443. Het bedrijf Pirson R bevindt zich op het adres: Rue Alexandre Daoust 41; 5500; Dinant. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 752,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Pirson R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pirson R is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pirson R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pirson R, openstaande posities, locatie van Pirson R op de kaart.

Pirson R is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pirson R, company assigned to the tax number BE05496429443. The company Pirson R is located at the address: Rue Alexandre Daoust 41; 5500; Dinant. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 752,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lawyers. Products created in Pirson R were not found.
The main activity of Pirson R is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Pirson R is not available. You also can look at reviews of Pirson R, open positions, location of Pirson R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pirson R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pirson R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pirson R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pirson R, employees, financial statistics.