Persyn Johan

Contactgegevens Persyn Johan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Persyn Johan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Persyn Johan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwijnstraat 3A; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 33 68 88 (+32-050 33 68 88) 050 33 68 88 (+32-050 33 68 88)

Fax (fax): 050 34 05 19 (+32-050 34 05 19) 050 34 05 19 (+32-050 34 05 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Persyn Johan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Persyn Johan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Persyn Johan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Persyn Johan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Persyn Johan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Persyn Johan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Persyn Johan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Persyn Johan
Products information Persyn Johan

BTW identificatienummer (tax): BE06311889648
Ondernemingsnummer: 9489959716
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 228,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Persyn Johan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Persyn Johan
(Get full report from official database of BE for Persyn Johan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Persyn Johan
Addition kinds of activities for Persyn Johan

599999. Diverse winkels, nec, nec | Miscellaneous retail stores, nec, nec
23699910. Zonpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Sun suits: girls', children's, and infants'
24999908. Fellies, hout | Fellies, wood
38129903. Licht- of warmteemissie-bedieningsapparaat | Light or heat emission operating apparatus
73839903. Nieuws foto's, verzamelen en distribueren | News pictures, gathering and distributing
73899932. Microfilm opname en ontwikkeling van dienstverlening | Microfilm recording and developing service

Werken bij Persyn Johan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Persyn Johan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Persyn Johan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Persyn Johan. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebouwer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door de wereld van techniek, metaal en technologie ? Wil jij graag verder groeien en streef jij ernaar een expert te worden in jouw vakgebied? Lees dan vooral verder.

  • Chauffeur CE bouwmachines (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Halle zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE die bouwmachines zoals kranen, grondverzetmachines, compressoren en derg naar werven brengt in de regio Vlaams Brabant en Brussel. 's morgens of 's avonds laad u de vrachtwagen in de volgorde van de leveringen. U bent stressbestendig wanneer u de vrachtwagen moet lossen op drukke plaatsen in Brussel. Uurrooster: beginnen tussen 4 en 6u 'ochtends.

  • HSEQ Medewerker in Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote logistieke speler in de Waaslandhaven en Antwerpse haven, zijn we op zoek naar een administratief medewerker die het HSEQ team zal ondersteunen. Jouw taken: Voornamelijk gegevens inputten in het daarvoor bevoegd systeem (registratie en opvolging personeel, gegevens medische keuring, opleidingen registreren, etc.) Nieuw personeel verwelkomen en een introductie geven d.m.v. een presentatie inzake veiligheid en kwaliteit. Schadegevallen op de terminal registreren

  • bakker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bakker heb je interesse in de ambachtelijke banketbakkerij. Zo zal je dagelijks instaan voor het vervaardigen van brood, grondstoffen afwegen, recepten aanpassen, bak controles uitvoeren, kwaliteitscontroles leveren en waken op de orde en netheid binnen de werkplaats. Je streeft mee naar tevredenheid, hygiëne en laat creativiteit de vrije loop.

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Damme en omstreken (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Damme en omstreken zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • JOBSTUDENT BAR IN DANSCAFE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent barmedewerker krijg heel wat leuke taken toegewezen: ? Bestellingen opnemen en klaar maken ? Bier tappen ? Bedien je de klanten vriendelijk ? Frigo's aanvullen en de bar net houden

  • Logistiek medewerker (VOORDE)

    Regio: VOORDE

    Bedrijf: WILGENDRIES VOORDE

    Type: Vaste Job

    Verdelen en begeleiden van bewoners tijdens de maaltijd; Aanvullen van drank op kamer bewoners; Verdelen en verzamelen van het linnen; Aanvullen van karren en voorraadbeheer; Afwas; Opmaken van bedden; ...

  • Aankoper technische onderdelen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Brand Purchaser ben je verantwoordelijk voor het aankopen van hoogwerker/telehandler onderdelen. Je hebt als doel de beschikbaarheid van onderdelen voor de klanten te garanderen. De markt van onderdelen voor hoogwerkers/telehandlers is sterk aan het groeien, daarom gaat TVH vandaag op zoek naar versterking. Tot je verantwoordelijkheid behoren de volgende taken: Het actief beheren van het leveranciersnetwerk van het toegewezen merk alsook het onderhandelen zelf met de leveranciers; Het systematisch opvolgen en behandelen van de signalen van het aankoopsysteem; Het samenwerken met en ondersteunen van collega’s in aankoop, zusterbedrijven en andere afdelingen; (verkoop, klanten, logistiek, ...) teneinde aankopen te realiseren rekening houdend met zowel kostenefficiëntie als klantentevredenheid; Het verwerken van informatie over merkonderdelen en detecteren wat de alternatieve aankoopmogelijkheden zijn, teneinde een merkonderdeel op het gepaste moment te kunnen overhevelen naar productaankoop; Het up-to-date houden van de kennis over alle modellen zodat TVH steeds de onderdelen op stock heeft die beantwoorden aan de behoeften van de klant.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelance Project Manager Product Development (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat houdt deze functie in? Voor onze klant in Vlaams-Brabant, actief in Product Development in zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je Product Development processen leiden vanaf de project start (business proposal) tot en met de productlancering. Ook prototyping en industrialisering van de productie horen tot het project. Daarenboven zal een nieuwe ontwikkelmethodiek gevolgd worden, waardoor er een belangrijk luik van change management aanwezig is. Jouw taken: Vastleggen van duidelijke en realistische projectdoelstellingen, onderbouwd door een degelijke business case Aansturen van een internationaal multidisciplinair projectteam tot 15 personen Teamwork faciliteren in deels virtuele teams, doelen stellen en voortgang opvolgen Tijd, kosten en kwaliteit managen zoals voorzien in de business case Voorbereiden en opvolgen van projectplanning met focus op behalen van de deadline Verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden Project governance modellen, tools en processen toepassen Team meetings en workshops plannen en leiden Communiceren met klanten, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen Interface verzorgen met manufacturing en suppliers

  • Thuisverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    verzorging van patiënten aan huis ouderenzorg palliatieve zorgen wondverzorging ....

Zoek naar antwoorden van Persyn Johan in sociale netwerken
Look for responds of Persyn Johan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Persyn Johan. Laat een reactie achter voor Persyn Johan. Persyn Johan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Persyn Johan. Leave a respond for Persyn Johan. Persyn Johan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Persyn Johan op de google maps. Adres en contacten Persyn Johan
Location of Persyn Johan on the google maps. Address and contacts of Persyn Johan

Andere gerelateerde bedrijven als come Persyn Johan Persyn Johan: MARCHAL MACHINES SPRL | DrieZeMans | Anonymes Bocacci (Les) | Savopac | BALTHAU

Other related companies as Persyn Johan: MARCHAL MACHINES SPRL | DrieZeMans | Anonymes Bocacci (Les) | Savopac | BALTHAU

Persyn Johan is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Persyn Johan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06311889648. Het bedrijf Persyn Johan bevindt zich op het adres: Zwijnstraat 3A; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 228,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Persyn Johan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Persyn Johan is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Persyn Johan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Persyn Johan, openstaande posities, locatie van Persyn Johan op de kaart.

Persyn Johan is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Persyn Johan, company assigned to the tax number BE06311889648. The company Persyn Johan is located at the address: Zwijnstraat 3A; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 228,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lawyers. Products created in Persyn Johan were not found.
The main activity of Persyn Johan is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Persyn Johan is not available. You also can look at reviews of Persyn Johan, open positions, location of Persyn Johan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Persyn Johan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Persyn Johan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Persyn Johan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Persyn Johan, employees, financial statistics.