Penning Nathalie

Contactgegevens Penning Nathalie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Penning Nathalie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Penning Nathalie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Prince d'Orange 8; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 375 00 08 (+32-02 375 00 08) 02 375 00 08 (+32-02 375 00 08)

Fax (fax): 02 375 57 64 (+32-02 375 57 64) 02 375 57 64 (+32-02 375 57 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Penning Nathalie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Penning Nathalie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Penning Nathalie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Penning Nathalie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Penning Nathalie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Penning Nathalie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Penning Nathalie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Penning Nathalie
Products information Penning Nathalie

BTW identificatienummer (tax): BE01264495849
Ondernemingsnummer: 3492248535
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 257,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Penning Nathalie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Penning Nathalie
(Get full report from official database of BE for Penning Nathalie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Penning Nathalie
Addition kinds of activities for Penning Nathalie

6513. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
22840102. Polyester draad | Polyester thread
28650110. Kleurstoffen, synthetisch organisch | Dyes, synthetic organic
34129901. Vaten, verzending: metaal | Barrels, shipping: metal
35330102. Boorinstallaties | Drill rigs
38250000. Instrumenten om elektriciteit te meten | Instruments to measure electricity
38290513. Hele lichaam tellers, nucleaire | Whole body counters, nuclear
73891007. Telefoonoproepdienst | Telephone solicitation service

Werken bij Penning Nathalie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Penning Nathalie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Penning Nathalie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Penning Nathalie. Looking for open vacancies in other companies

  • Dumperchauffeur C (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je rijdt met een dumper op werven, op een economische en veilige manier (veiligheidsfunctie) en met respect voor de omgeving. Deze functie zal op verschillende werven van ons plaatsvinden (Zeebrugge, Oostende & Gent)

  • Arbeider in voedingssector (BEKEGEM)

    Regio: BEKEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Bekegem zijn wij op zoek naar een productiemedewerker (m/v). Functie: - Je werkt op maandag en dinsdag (van 6u30 tot 15u30) - Je staat in voor het ontveren van ganzen - Je staat daarnaast ook in voor het versnijden en schoonmaken van de ganzen (maandag: eenden plukken - dinsdag: versnijden van eenden) - Je bent gemotiveerd en spreekt goed Nederlands of Frans

  • Bandenmonteur (m/v) gezocht! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een bandenmonteur voor snelle opstart! Je bent verantwoordelijk voor het snel en efficiënt wisselen van banden.

  • Koerman/Chauffeur CE - intern transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de metaalsector regio Tielt zijn we op zoek naar een chauffeur CE voor het intern transport. Je zal enkel rijden op het terrein zelf en niet op de openbare weg. Jou taken: Het invullen en bijhouden van de opvolgdocumenten Het verplaatsen van de aanhangwagens zodat de bestellingen of leveringen altijd correct staan. Het is meer manoeuvreerwerk en minder echt rijden Bij nood helpen laden van de trailers

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Weert (Bornem) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEERT)

    Regio: WEERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten kerstvakantie traiteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar jobstudenten die willen meehelpen in de productie van een traiteurzaak. Heb jij ervaring met kassawerk? Wil jij in hartje Gent werken? Meld je als de bliksem aan bij Konvert interim Gent!

  • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

  • RESERVE STOKER - MAASEIK (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    In onze steenfabriek in Maaseik maken we gevelstenen volgens een ambachtelijk bakproces dat onze producten meteen plaatst in het absolute top segment op de Belgische en de Nederlandse markt. We ontvangen regelmatig architekten die met onze producten prestigieuze projecten ontwikkelen ( zowel restauraties van abdijen en oude karaktervolle gebouwen , alsook nieuwe projecten met een authentieke uitstraling).                We zijn op zoek naar een reserve Stoker Jouw Functie: - Je werkt met collega’s in of rond de ringoven. - Je werkt aan het inzetten van stenen, het uitkruien van stenen , het sorteren van de gebakken stenen in de verschillende kwaliteiten. - Je werkt graag met je handen en je schept voldoening in het deel uitmaken van een team dat topproducten maakt. - Je leert het proces sturen in de kolen gestookte ringoven - Je ontwikkelt een grondige kennis van de oven en leert hoe je de ovencondities moet bijsturen om een bepaald eindproduct te bekomen. Jouw Profiel: - Een specifiek diploma is geen vereiste. - Technisch inzicht is een vereiste - Je kan heel zelfstandig werken. - Je werkt in een 2 ploegensysteem + je bent bereid om 2 weekend per maand te komen werken Geïnteresseerd? Neem contact op met Stefan Vandenbruaene op het nummer 089/410891 of via mail [email protected] Wij garanderen u een vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur!

  • Verpleegkundige voor nachtdienst (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: DE OVERBRON

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum De Overbron vzw is op zoek naar deeltijdse of voltijdse verpleegkundigen voor ons Nederlandstalig, kleinschalig, betaalbaar en familiaal woonzorgcentrum voor ouderen. De Overbron is gelegen aan de rand van Vlaams-Brabant, in Neder-Over-Heembeek, grenzend aan Vilvoorde en Grimbergen. We zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. We hebben een RVT en een ROB-erkenning. We werken bewust met een ruime personeelsploeg. We hebben een zorgteam dat 50% boven de Vlaamse norm zit. We willen onze bewoners gelukkig maken en daarvoor ook investeren in kwaliteit voor onze bewoners. We willen dat ons personeel tijd kan vrijmaken voor onze bewoners en niet vol stress van hier naar daar moeten hollen omdat er gewoon te weinig zorgpersoneel aanwezig is. Gelukkig personeel zorgt ook voor gelukkige ouderen. U werkt mee aan een gezellige, warme en veilige sfeer voor onze 59 bewoners. We verwachten van onze verpleegkundigen dat ze een excellente zorg verstrekken en medische hulp verlenen aan onze bewoners. Maar we verwachten echt meer dan dat. Het is onze uitdrukkelijke doelstelling dat onze bewoners niet alleen kwaliteitsvolle zorg krijgen, maar bovendien gelukkig kunnen zijn in De Overbron. De functie van verpleegkundige is daarin cruciaal. We zoeken mensen die graag met ouderen samenwerken. We zoeken verpleegkundigen die hun job met liefde vervullen en graag in groep werken. We zoeken warme en zorgzame medewerkers die in een kleinschalig woonzorgcentrum deel willen uitmaken van een enthousiaste en uitgebreide personeelsploeg. Onze nieuwe verpleegkundigen maken deel uit van een ploeg met een ergotherapeut, twee kinesisten, twee hoofdverpleegkundigen, een dagelijks verantwoordelijke, een animator, zes andere verpleegkundigen, negen zorgkundigen, zeven mensen voor de logistiek en het onderhoud en drie mensen voor de techniek en het zakelijk beheer. Er is dus bij ons echt ruimte om tijd te nemen voor een babbel met onze bewoners en om te zorgen voor een goede band met de collega's en bewoners. Wij zijn géén commercieel centrum. We zitten gemiddeld ruim onder de dagprijs van andere woonzorgcentra en toch fors boven de personeelsnorm van de Vlaamse overheid. Alle middelen gaan naar de ondersteuning van onze bewoners en investeringen in personeel en infrastructuur. We willen jullie met open armen ontvangen. We kunnen bieden wat andere centra bieden, maar bovenal kunnen we je een warme werksfeer aanbieden. We kijken met interesse uit naar je kandidatuur.

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • Zaalmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar zaalmedewerkers. Dit voor enkel in de weekends!

Zoek naar antwoorden van Penning Nathalie in sociale netwerken
Look for responds of Penning Nathalie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Penning Nathalie. Laat een reactie achter voor Penning Nathalie. Penning Nathalie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Penning Nathalie. Leave a respond for Penning Nathalie. Penning Nathalie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Penning Nathalie op de google maps. Adres en contacten Penning Nathalie
Location of Penning Nathalie on the google maps. Address and contacts of Penning Nathalie

Andere gerelateerde bedrijven als come Penning Nathalie Penning Nathalie: LINCA | NEWPRINT-FABRISAC | SEGHERS | Van Waeyenberghe P | Atos Engineering BVBA

Other related companies as Penning Nathalie: LINCA | NEWPRINT-FABRISAC | SEGHERS | Van Waeyenberghe P | Atos Engineering BVBA

Penning Nathalie is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Penning Nathalie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01264495849. Het bedrijf Penning Nathalie bevindt zich op het adres: Avenue du Prince d'Orange 8; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 257,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Penning Nathalie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Penning Nathalie is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Penning Nathalie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Penning Nathalie, openstaande posities, locatie van Penning Nathalie op de kaart.

Penning Nathalie is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Penning Nathalie, company assigned to the tax number BE01264495849. The company Penning Nathalie is located at the address: Avenue du Prince d'Orange 8; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 257,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lawyers. Products created in Penning Nathalie were not found.
The main activity of Penning Nathalie is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Penning Nathalie is not available. You also can look at reviews of Penning Nathalie, open positions, location of Penning Nathalie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Penning Nathalie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Penning Nathalie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Penning Nathalie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Penning Nathalie, employees, financial statistics.