Peeters Nancy

Contactgegevens Peeters Nancy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Peeters Nancy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Peeters Nancy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Magdalenastraat 33; 2550; Kontich, België

Telefoon (phone): 03 458 47 47 (+32-03 458 47 47) 03 458 47 47 (+32-03 458 47 47)

Fax (fax): 03 458 47 47 (+32-03 458 47 47) 03 458 47 47 (+32-03 458 47 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Peeters Nancy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Peeters Nancy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Peeters Nancy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Peeters Nancy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Peeters Nancy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Peeters Nancy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Peeters Nancy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Peeters Nancy
Products information Peeters Nancy

BTW identificatienummer (tax): BE06510467529
Ondernemingsnummer: 5991638183
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Peeters Nancy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Peeters Nancy
(Get full report from official database of BE for Peeters Nancy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Peeters Nancy
Addition kinds of activities for Peeters Nancy

122102. Bitumineuze kolen en bruinkool laden en bereiden | Bituminous coal and lignite loading and preparation
228400. Draadmolens | Thread mills
371301. Vrachtwagens en onderdelen | Truck bodies and parts
24930000. Gereconstitueerde houtproducten | Reconstituted wood products
32720316. Stappen, prefab beton | Steps, prefabricated concrete
34629903. Armorplaat, gesmeed ijzer of staal | Armor plate, forged iron or steel
35750103. Teleprinters (crt), multistation | Teleprinters (crt), multistation
50990101. Ammunitie, behalve sportief | Ammunition, except sporting

Werken bij Peeters Nancy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Peeters Nancy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Peeters Nancy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Peeters Nancy. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de service, het onderhoud en herstelling van de windturbines. Je voert de controle uit van de werking van de windturbines Je voert elektrische en mechanische reparaties uit Je kan een gedetailleerd verslag opmaken

  • Technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn we op zoek naar een allround technieker. Takenpakket: - Herstellingen uitvoeren aan witgoed - Toestellen ophalen en transporteren indien nodig

  • Operator/heftruckchauffeur GOEDE VERLONING m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het reiningen van de ovenwagen en het verplaatsen van de producten met de heftruck.

  • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

  • MECHANIEKER (HANDZAME)

    Regio: HANDZAME

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden in een team dat instaat voor het reviseren en herstellen van motoren. Je kan een motor demonteren en monteren. Je bent in staat om slijtage vast te stellen aan mechanische en elektrische onderdelen. Je kan courante versleten onderdelen vervangen. Je weet eenvoudige frequente storingen op te sporen. Na de test maak je de motor klaar voor aflevering bij de klant.

  • DRINGEND 10 Magazijnmedewerkers VAST JOBSTUDENT (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in Londerzeel die in onderaanneming werkt gaan we op zoek naar magazijnmedewerkers (zowel vaste arbeiders als jobstudenten) die al zeker donderdag 06/09/2018 (8u-16u30) en/of vrijdag 07/09/2018 (8u-14u45) kunnen werken in een magazijn in Willebroek. Interesse? Bel ons NU op 03/458.74.90 of stuur een mailtje naar [email protected]!

  • Stagiair HR Consultant - Werving en Selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Studentenjob

    Als Stagiair HR Consultant word je ingezet in het team van ASAP TalentXperts, het selectiekantoor binnen de ASAP HR Group, met als kerntaken: Werving & Selectie, Testing & Assessment, Loopbaanbegeleiding en outplacement. Je takenpakket zal ondermeer bestaan uit: Werving/selectie (focus van de stage) o Inputten CV's o Verwerking kandidaten o Inputten van vacatures o updaten jobsites o Publicatie van vacatures jobsites o Input van interview verslagen o voorstellingsmails o Search acties o Bijwonen van sollicitatiegesprekken en na verloop van tijd het zelfstandig voeren van sollicitatiegesprekken (samen met ervaren HR Advisor) Assessment o Aanmaken van kandidaten in Thalento (testtool) o Testen klaarzetten in Thalento o De testcomputer opstarten en klaarzetten voor kandidaat Algemeen o Helpen bij voorbereiding van beurzen o Helpen bij voorbereiding van klanten-events o Ondersteunen bij het voorbereiden van commerciële acties

  • VERTALER NEDERLANDS FRANS - JOBSTUDENT (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor de vertaling van ons didactisch materiaal zijn wij op zoek naar een vertaler Nederlands - Frans (jobstudent) 1 dag per week Start opdracht: onmiddellijk voor onbepaalde duur

  • Technicus Elektromechanica - Technische dienst (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Je bent geboeid door elektromechanische installaties en je wilt je ervaring benutten in een complexe ziekenhuisomgeving. Je hebt sterke interesse in preventief en accidenteel onderhoud van diverse niet-medische installaties en je voert aanpassingen en/of herstellingen uit aan o.a. sterilisatoren, afwasmachines, bedpanspoelers, ... Je kan tewerkgesteld worden binnen de verschillende campussen van UZ Leuven.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) AARSCHOT (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Schrijnwerker Vlaams-Brabant Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Consulent(e) victoria juwelen (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

Zoek naar antwoorden van Peeters Nancy in sociale netwerken
Look for responds of Peeters Nancy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Peeters Nancy. Laat een reactie achter voor Peeters Nancy. Peeters Nancy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Peeters Nancy. Leave a respond for Peeters Nancy. Peeters Nancy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Peeters Nancy op de google maps. Adres en contacten Peeters Nancy
Location of Peeters Nancy on the google maps. Address and contacts of Peeters Nancy

Andere gerelateerde bedrijven als come Peeters Nancy Peeters Nancy: VAN DER JEUGT LUCIEN | CREA PACK NV | VERGOTE & CO | Key Partners SPRL | POMPES FUNEBRES NOEL & FILS

Other related companies as Peeters Nancy: VAN DER JEUGT LUCIEN | CREA PACK NV | VERGOTE & CO | Key Partners SPRL | POMPES FUNEBRES NOEL & FILS

Peeters Nancy is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Peeters Nancy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06510467529. Het bedrijf Peeters Nancy bevindt zich op het adres: Magdalenastraat 33; 2550; Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 810,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Peeters Nancy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Peeters Nancy is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Peeters Nancy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Peeters Nancy, openstaande posities, locatie van Peeters Nancy op de kaart.

Peeters Nancy is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Peeters Nancy, company assigned to the tax number BE06510467529. The company Peeters Nancy is located at the address: Magdalenastraat 33; 2550; Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 810,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lawyers. Products created in Peeters Nancy were not found.
The main activity of Peeters Nancy is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Peeters Nancy is not available. You also can look at reviews of Peeters Nancy, open positions, location of Peeters Nancy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Peeters Nancy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Peeters Nancy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Peeters Nancy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Peeters Nancy, employees, financial statistics.