FRENCH NAILS

Contactgegevens FRENCH NAILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRENCH NAILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRENCH NAILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Fouarges 10B; 4500; Huy, België

Telefoon (phone): 085 23 40 04; 0479 48 10 50 (+32-085 23 40 04; 0479 48 10 50) 085 23 40 04; 0479 48 10 50 (+32-085 23 40 04; 0479 48 10 50)

Fax (fax): 085 23 40 04 (+32-085 23 40 04) 085 23 40 04 (+32-085 23 40 04)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRENCH NAILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRENCH NAILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRENCH NAILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRENCH NAILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRENCH NAILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRENCH NAILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRENCH NAILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRENCH NAILS
Products information FRENCH NAILS

BTW identificatienummer (tax): BE05924621582
Ondernemingsnummer: 9329010009
Hoofdstad (capital): 264,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 455,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Tattooists

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRENCH NAILS
(Get full report from official database of BE for FRENCH NAILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRENCH NAILS
Addition kinds of activities for FRENCH NAILS

209699. Aardappelchips en soortgelijke snacks, nec | Potato chips and similar snacks, nec
20150604. Pluimvee, verwerkt: vers | Poultry, processed: fresh
33210102. Rioolpijp, gietijzer | Sewer pipe, cast iron
36130210. Regelaars, macht | Regulators, power
36340405. Irons, elektrisch: huishouden | Irons, electric: household
38420413. Hosiery, support | Hosiery, support
57120201. Kabinet werk, aangepaste | Cabinet work, custom
87119909. Professionele ingenieur | Professional engineer

Werken bij FRENCH NAILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRENCH NAILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRENCH NAILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRENCH NAILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke onderhoudstechnieker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een bedrijf in Geel dat zich bevindt in de vleessector, zijn we op zoek naar een ervaren technieker die graag deel wil uitmaken van een tof en dynamisch team. Als onderhoudstechnieker sta je in voor: - het preventief onderhoud van de productielijnen en het machinepark - het oplossen van kleine technische storingen - het zoeken naar technische verbeteringen aan het productieproces, naar mogelijke energiebesparingen, veilig werken aan machines, enz.

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

  • montage-arbeider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische feeling en wil je graag als monteur aan de slag? Dan is deze job echt iets voor u! Als monteur ben je verantwoordelijk voor: Het monteren van verschillende onderdelen (mechanisch, elektrisch en pneumatisch) Het afregelen van verschillende machineonderdelen Het in orde houden van je eigen werkpost Het leveren van kwalitatief werk

  • Polyvalent bediende M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch contact met klanten (doorgeven van informatie – opnemen van bestellingen – doorverwijzen naar andere diensten – opnemen en doorspelen van klachten …) Input van order gegevens in files Plannen van ritten van de chauffeurs Ondersteunend naar back office in periodes van afwezigheid - Je beschikt minstens over een A2-diploma in een administratieve richting of bent gelijkwaardig door ervaring Je kan jezelf zeer vlot uitdrukken in het Nederlands & Frans (zowel gesproken als geschreven) Je beschikt over een goede kennis van MS Office en leert snel nieuwe software aan Je bent multi-inzetbaar, klantvriendelijk, nauwkeurig en flexibel ingesteld. Jij durft out of the box te denken, bent leergierig en durft zaken in vraag te stellen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren. Administratieve dossiers samenstellen Pluspunt is een kennis van het software programma AX Dynamics

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Make-up demonstratrice (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als make-up demonstratrice krijg je een opleiding over de inhoud en gebruik van onze produkten. Je gaat mensen in een ongedwongen sfeer leren maquileren. En dit in groepjes van 6 tot 8 personen. Je krijgt het nodige werkmateriaal ter beschikking om op te starten.

  • VERPLEEGKUNDIGE (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING VERHEYEN DORIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verleent mensen in hun thuissituatie de nodige medische zorg.

Zoek naar antwoorden van FRENCH NAILS in sociale netwerken
Look for responds of FRENCH NAILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRENCH NAILS. Laat een reactie achter voor FRENCH NAILS. FRENCH NAILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRENCH NAILS. Leave a respond for FRENCH NAILS. FRENCH NAILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRENCH NAILS op de google maps. Adres en contacten FRENCH NAILS
Location of FRENCH NAILS on the google maps. Address and contacts of FRENCH NAILS

Andere gerelateerde bedrijven als come FRENCH NAILS FRENCH NAILS: Sobelmar Antwerp NV | MARCQ F | Heintz Albert | RAVE-O-LUTION | MARCO CLOSTER

Other related companies as FRENCH NAILS: Sobelmar Antwerp NV | MARCQ F | Heintz Albert | RAVE-O-LUTION | MARCO CLOSTER

FRENCH NAILS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRENCH NAILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05924621582. Het bedrijf FRENCH NAILS bevindt zich op het adres: Rue des Fouarges 10B; 4500; Huy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 264,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 455,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beauty salons. Lijst met producten zijn Tattooists.
De hoofdactiviteit van FRENCH NAILS is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRENCH NAILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRENCH NAILS, openstaande posities, locatie van FRENCH NAILS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FRENCH NAILS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRENCH NAILS, company assigned to the tax number BE05924621582. The company FRENCH NAILS is located at the address: Rue des Fouarges 10B; 4500; Huy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 264,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 455,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beauty salons. List of products are Tattooists.
The main activity of FRENCH NAILS is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FRENCH NAILS is not available. You also can look at reviews of FRENCH NAILS, open positions, location of FRENCH NAILS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRENCH NAILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRENCH NAILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRENCH NAILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRENCH NAILS, employees, financial statistics.