Nerinckx Stefan

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Nerinckx Stefan
Private companiesMotion Pictures • Nerinckx Stefan

Contactgegevens Nerinckx Stefan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nerinckx Stefan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nerinckx Stefan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Woluwedal 20; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), België

Telefoon (phone): 02 710 78 11 (+32-02 710 78 11) 02 710 78 11 (+32-02 710 78 11)

Fax (fax): +32 (57) 359-78-51 +32 (57) 359-78-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nerinckx Stefan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nerinckx Stefan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nerinckx Stefan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nerinckx Stefan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nerinckx Stefan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nerinckx Stefan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nerinckx Stefan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nerinckx Stefan
Products information Nerinckx Stefan

BTW identificatienummer (tax): BE06219604492
Ondernemingsnummer: 1294158935
Hoofdstad (capital): 376,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 589,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Nerinckx Stefan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nerinckx Stefan
(Get full report from official database of BE for Nerinckx Stefan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nerinckx Stefan
Addition kinds of activities for Nerinckx Stefan

7641. Refiltratie en meubel reparatie | Reupholstery and furniture repair
236903. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
384300. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
399699. Hard oppervlak vloerbedekking, nec, nec | Hard surface floor coverings, nec, nec
22419904. Glas smalle stoffen | Glass narrow fabrics
28340403. Hoestmedicijnen | Cough medicines
34969911. Lampen, draad | Lamp frames, wire
44890000. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
50440206. Mimeograph machines | Mimeograph machines
52110200. Deur- en raamproducten | Door and window products

Werken bij Nerinckx Stefan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nerinckx Stefan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nerinckx Stefan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nerinckx Stefan. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (elektrische kennis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U heeft een basis elektriciteit en bent handig. U steekt graag de handen uit de mouwen en leert graag bij. Loon: 12 euro/uur en dagvergoeding Bereikbaar met het openbaar vervoer

  • Magazijnarbeider - 2 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende unit in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar gemotiveerde magazijniers.  Je takenpakket kan bestaan uit:  Instaan als handlanger bij de verbulking Ondersteunen bij het labelen en bestickeren van zakkengoed Herstellen van palletten  Onderhoud binnen het magazijn  Schrikt zwaar werk jou niet af? Wil jij graag werken? Solliciteer dan snel! 

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker in de schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Weekstudenten supermarkt Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele gemotiveerde en enthousiaste studenten die door de week heen beschikbaar zijn om enkele dagen te werken in een supermarkt in Meise en dit op lange termijn door het jaar heen. We zoeken voor elke weekdag meerdere studenten die volgende taken kunnen uitvoeren: Aanvullen van de winkel Klanten verwelkomen Kassa ...

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • Android ontwikkelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen in de regio van Leuven zijn we op zoek naar een gemotiveerde Android ontwikkelaar. Je zal worden ingezet voor het onderhoud en ontwikkeling van apps.

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

  • DV00494 Ingenieur aandrijvingstechnieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het dimensioneren van de elektrische aandrijfsystemen (o.a. servo componenten en andere actuatoren) Je doet het softwareontwerp van de motion control functies Je bent verantwoordelijk voor het testen, meten en aanpassen van de verschillende toepassingen tot op de machine, o.a. met behulp van Matlab Je stelt de technische specificaties, lastenboeken en schema’s op, rekening houdende met de veiligheidsrichtlijnen

  • FLEXI Restaurantkelner m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zoeken wij een kelner met ervaring in RESTAURANT-bediening (man of vrouw). Je moet minstens 1 op de 2 zondagen werken - middag- en avonddienst. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van Nerinckx Stefan in sociale netwerken
Look for responds of Nerinckx Stefan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nerinckx Stefan. Laat een reactie achter voor Nerinckx Stefan. Nerinckx Stefan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nerinckx Stefan. Leave a respond for Nerinckx Stefan. Nerinckx Stefan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nerinckx Stefan op de google maps. Adres en contacten Nerinckx Stefan
Location of Nerinckx Stefan on the google maps. Address and contacts of Nerinckx Stefan

Andere gerelateerde bedrijven als come Nerinckx Stefan Nerinckx Stefan: JOSEPH VERVOORT | MATHIJS EN ZOON | COLPAERT JAN ELEKTRO-AUTOMATISATIE | BANCONTACT-MISTER CASH | BUR. VAN BUYNDER-MARTENS

Other related companies as Nerinckx Stefan: JOSEPH VERVOORT | MATHIJS EN ZOON | COLPAERT JAN ELEKTRO-AUTOMATISATIE | BANCONTACT-MISTER CASH | BUR. VAN BUYNDER-MARTENS

Nerinckx Stefan is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nerinckx Stefan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06219604492. Het bedrijf Nerinckx Stefan bevindt zich op het adres: Woluwedal 20; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 376,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 589,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Nerinckx Stefan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nerinckx Stefan is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nerinckx Stefan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nerinckx Stefan, openstaande posities, locatie van Nerinckx Stefan op de kaart.

Nerinckx Stefan is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nerinckx Stefan, company assigned to the tax number BE06219604492. The company Nerinckx Stefan is located at the address: Woluwedal 20; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 376,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 589,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawyers. Products created in Nerinckx Stefan were not found.
The main activity of Nerinckx Stefan is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Nerinckx Stefan is not available. You also can look at reviews of Nerinckx Stefan, open positions, location of Nerinckx Stefan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nerinckx Stefan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nerinckx Stefan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nerinckx Stefan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nerinckx Stefan, employees, financial statistics.