Meskens Elsy

Contactgegevens Meskens Elsy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meskens Elsy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meskens Elsy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Weversstraat 2; 9280; Lebbeke, België

Telefoon (phone): 052 41 29 27 (+32-052 41 29 27) 052 41 29 27 (+32-052 41 29 27)

Fax (fax): 052 41 37 03 (+32-052 41 37 03) 052 41 37 03 (+32-052 41 37 03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meskens Elsy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meskens Elsy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meskens Elsy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meskens Elsy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meskens Elsy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meskens Elsy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meskens Elsy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meskens Elsy
Products information Meskens Elsy

BTW identificatienummer (tax): BE06492065429
Ondernemingsnummer: 4062713623
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 400,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Meskens Elsy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meskens Elsy
(Get full report from official database of BE for Meskens Elsy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meskens Elsy
Addition kinds of activities for Meskens Elsy

509401. Edelstenen en metalen | Precious stones and metals
07820206. Zaaien diensten, gazon | Seeding services, lawn
22730401. Axminster tapijten | Axminster carpets
79220105. Entertainment promotie | Entertainment promotion
79970402. Voetbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Football club, except professional and semi-professional
80710102. Biologisch laboratorium | Biological laboratory

Werken bij Meskens Elsy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meskens Elsy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meskens Elsy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meskens Elsy. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten; - invullen en opvolgen van tenders; - geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten; - prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende; - nauwe samenwerking met operationeel import en export team.

  • Metser 1e én 2e graad (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde heeft een vacature als metser 2e graad. Als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Je kan perfect een plan lezen en interpreteren Profielen uitzetten is voor jou geen probleem Je zal metsen van snelbouw en facade Alsook verlijmen behoort tot je taken Je bent een handige Harry en snelt jouw collega's te hulp waar nodig Weer of geen weer jij wil buiten werken

  • LASSERS gezocht! (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Tielt gaan wij op zoek naar HALFAUTOMAAT-lassers. dagwerk. 40 uren (12 extra verlofdagen). als je kan planlezen is dat heel mooi meegenomen, het is echter geen must!

  • Verkoper showroom (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een geboren verkoper en heb jij enige theoretische kennis van verkoopstechnieken? Je hebt een goede kennis van Excel, Word en de taal Frans? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen in de regio van Genk zijn wij op zoek naar een verkoper voor de showroom. Hier zal jij onder andere instaan voor: Onthaal van klanten; Adviesverlening; Het volledige verkoopproces; Onderhandelingen voeren met overnemers.

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES GAVERE EKE SEMMERZAKE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

  • Team Assistant Sales & Marketing departement (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Team Assistant van het Sales & Marketing Assistant ondersteun je de Business Unit General Medicines Belux. Dit team bestaat uit 8 managers en 20tal vertegenwoordigers. Samen met de Personal Assisstant - die tevens jouw opstart jouw mentor zal zijn - zal je administratieve ondersteuning bieden, voornamelijk op vlak van Sales en Marketing ondersteuning. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je beantwoordt vragen en verzoeken en volgt deze ook op; - Je dient de onkostennota’s van de commerciële medewerkers in en volgt ze op; - Je bereidt mailings voor; - Je stelt de contracten op voor commerciële activiteiten en volgt deze op tot de facturatie; - Je verzamelt handtekeningen; - Je staat in voor een correct en nauwkeurig klassement; - Je onderhoudt contact met verschillende partijen zowel intern als extern; - Je verwerkt staalaanvragen en volgt deze op; - Je staat in voor de leveringen van materiaal aan de commerciële medewerkers; - Je voert bestellingen in en volgt deze op tot facturatie voor het marketing team; - Je voert vertalingen uit; - Je beheert de voorraad van het promotiemateriaal; - Je staat in voor de organisatie van vergaderingen.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Test & Repair Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als test & repair operator ben je verantwoordelijk voor het functioneel testen van elektronische boards en samengestelde systemen. Bij beschadigde of defecte systemen analyseer je en voert de herstellingen uit. Je werkt de productieorders tijdig af en identificeert en rapporteert terugkerende problemen.

  • Productiemedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant in Alken gespecialiseerd in het vervaardigen van voornamelijk rubberen producten voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar productiemedewerkers. In de mengafdeling worden de grondstoffen gemengd en voorgevormd tot blokken. In het begin zal je het merendeel van je tijd spenderen aan het afnemen van de blokken van de band. Er wordt een interne opleiding voorzien om alles goed onder de knie te krijgen. Je bent een harde werker, flexibel ingesteld en gemotiveerd. Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem te werken of in een vaste nachtpost. Je krijgt een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremies. Ben jij onze ideale kandidaat? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 011/22.99.85 of stuur je persoonlijke CV naar [email protected]

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van Meskens Elsy in sociale netwerken
Look for responds of Meskens Elsy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meskens Elsy. Laat een reactie achter voor Meskens Elsy. Meskens Elsy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meskens Elsy. Leave a respond for Meskens Elsy. Meskens Elsy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meskens Elsy op de google maps. Adres en contacten Meskens Elsy
Location of Meskens Elsy on the google maps. Address and contacts of Meskens Elsy

Andere gerelateerde bedrijven als come Meskens Elsy Meskens Elsy: FLADVANCED MECHANICAL AND OPTICAL SYSTEMS SA | ROGER RONVEAUX | GUIDO DUPLACIE | BENNY?S GROENTENHAL | ProCd Creation

Other related companies as Meskens Elsy: FLADVANCED MECHANICAL AND OPTICAL SYSTEMS SA | ROGER RONVEAUX | GUIDO DUPLACIE | BENNY?S GROENTENHAL | ProCd Creation

Meskens Elsy is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Meskens Elsy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06492065429. Het bedrijf Meskens Elsy bevindt zich op het adres: Lange Weversstraat 2; 9280; Lebbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 400,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Meskens Elsy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Meskens Elsy is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meskens Elsy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meskens Elsy, openstaande posities, locatie van Meskens Elsy op de kaart.

Meskens Elsy is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Meskens Elsy, company assigned to the tax number BE06492065429. The company Meskens Elsy is located at the address: Lange Weversstraat 2; 9280; Lebbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 400,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lawyers. Products created in Meskens Elsy were not found.
The main activity of Meskens Elsy is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Meskens Elsy is not available. You also can look at reviews of Meskens Elsy, open positions, location of Meskens Elsy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meskens Elsy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meskens Elsy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meskens Elsy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meskens Elsy, employees, financial statistics.