Léonard Sylva

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Léonard Sylva
Private companiesBusiness Services • Léonard Sylva

Contactgegevens Léonard Sylva: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Léonard Sylva: address, phone, fax, email, website, opening hours

Léonard Sylva

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Grande 64; 5500; Dinant, België

Telefoon (phone): 082 22 35 40 (+32-082 22 35 40) 082 22 35 40 (+32-082 22 35 40)

Fax (fax): 082 22 44 17 (+32-082 22 44 17) 082 22 44 17 (+32-082 22 44 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Léonard Sylva: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Léonard Sylva"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Léonard Sylva"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Léonard Sylva, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Léonard Sylva. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Léonard Sylva, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Léonard Sylva. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Léonard Sylva
Products information Léonard Sylva

BTW identificatienummer (tax): BE04563964843
Ondernemingsnummer: 4793304443
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 562,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Léonard Sylva zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Léonard Sylva
(Get full report from official database of BE for Léonard Sylva)

Aanvulling soorten activiteiten voor Léonard Sylva
Addition kinds of activities for Léonard Sylva

342599. Zaagbladen en handsaws, nec | Saw blades and handsaws, nec
16299900. Zware constructie, nec, nec | Heavy construction, nec, nec
32690201. Chemisch porselein | Chemical porcelain
39619901. Kostuumjuwelen, ex. | Costume jewelry, ex. precious metal and semiprecious stones
79990203. Golf professionals | Golf professionals

Werken bij Léonard Sylva: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Léonard Sylva: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Léonard Sylva. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Léonard Sylva. Looking for open vacancies in other companies

  • MRP PLANNER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een MRP planner. Ben je in het bezit van een bachelorsdiploma logistiek? Heb je reeds een eerste relevante werkervaring achter de rug? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als MRP planner zal je zorgen voor een correcte en tijdige productbeschikbaarheid van de grondstoffen. je zet voorstellen om in orders je zorgt voor optimale voorraadniveaus je houdt rekening met het voorziene budget je staat in voor de follow-up met de leveranciers en magazijniers je zorgt er voor dat de leveringen tijdig kunnen gebeuren je staat in voor de follow-up van de contracten met de klanten je staat in contact met de inkoopafdeling enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren. Je zal opstarten op interimbasis. Voorlopig is dit om de drukte op te vangen, een vast contract kan dus niet gegarandeerd worden.

  • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Kelner (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kelner sta je in voor: - Het ontvangen van gasten - Bestellingen opnemen - Drankjes en eten serveren - Netjes houden van je werkomgeving en afruimen van tafels - Klantentevredenheid

  • Operated Forwarder (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

      Behandelen van expeditiedossiers Ontvangen van binnenkomende orders Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket Controleren van de door de klant verstrekte gegevens Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant Aanmaken van de nodige documenten Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur Klasseren van afgewerkte dossiers Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier Coördinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Onderhoudstechnicus/storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: t-interim Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • Chauffeur CE regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met kip-oplegger wilt rijden. Je zal instaan voor het transport van zand of grind. Je brengt dit van punt A naar punt B. (klant - groeve). Je hebt wegenkennis en enige ervaring als chauffeur CE, dan zijn we op zoek naar jou!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudelijke Hulp Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin te Kortrijk zijn wij op zoek naar een nette huishoudhulp. Dit op maandag van 14 tot 19u en op vrijdag van 7u tot 13u Matuur persoon met zin verantwoordelijkheid Licht huishoudelijke taken en strijken

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • IT verantwoordelijke met sterk ERP / SQL kennis (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent het aanspreekpunt voor de eindgebruikers. Je communiceert met de gebruikers over functionaliteiten, problemen en knelpunten. Je ondersteunt de functioneel analist om verzoeken en wijzigingen te valideren en in uitvoering te brengen. Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van ons e-business platform en CRM. Je integreert het e-business platform in de ERP systemen bij de gebruikers. Je bent bereid om af en toe (kleine) verplaatsingen te maken naar onze andere vestigingen.

  • Schrijnwerker Vlaams-Brabant Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Gentis - .NET Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors. Role... As a Full stack .NET Developer, you'll join the .NET team and you'll work on diverse internal and client facing projects. Based on the client's actual needs, they willl expect the following from you: You're able to analyze incoming requests. You'll take full responsibility of the complete LifeCycle of an application, from analysis to final deployment. You're able to update existing applications (Web and Windows) in framework 4.5 using C#. You'll participate in the development of new applications using .NET Core, C#, ASP.NET, Web AP.. Skills, Knowledge and qualifications... A bachelor's degree in IT of equivelant work experience A minimum of 3 years' working experience in .NET programming Excellent skills with C# / .NET core / Web API / ASP.NET / Entity framework Test Driven Development oriented mind The ability to follow application lifecycles from start to end (analysis, design, development, documentation, tests, bug fixes) Excellent analytical and communication skills A creative mind and a problem-solving attitude Details Location: Brussels area Duration: 6+ months

Zoek naar antwoorden van Léonard Sylva in sociale netwerken
Look for responds of Léonard Sylva in social networks

Lees alle opmerkingen voor Léonard Sylva. Laat een reactie achter voor Léonard Sylva. Léonard Sylva bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Léonard Sylva. Leave a respond for Léonard Sylva. Léonard Sylva on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Léonard Sylva op de google maps. Adres en contacten Léonard Sylva
Location of Léonard Sylva on the google maps. Address and contacts of Léonard Sylva

Andere gerelateerde bedrijven als come Léonard Sylva Léonard Sylva: BRIGITTE HENTSCHEL | Cosmo Time Systems NV | Nutstime | J AVET-BRUYNEEL | Van Den Bon Erik

Other related companies as Léonard Sylva: BRIGITTE HENTSCHEL | Cosmo Time Systems NV | Nutstime | J AVET-BRUYNEEL | Van Den Bon Erik

Léonard Sylva is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Léonard Sylva, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04563964843. Het bedrijf Léonard Sylva bevindt zich op het adres: Rue Grande 64; 5500; Dinant. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 562,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Léonard Sylva zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Léonard Sylva is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Léonard Sylva is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Léonard Sylva, openstaande posities, locatie van Léonard Sylva op de kaart.

Léonard Sylva is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Léonard Sylva, company assigned to the tax number BE04563964843. The company Léonard Sylva is located at the address: Rue Grande 64; 5500; Dinant. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 562,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lawyers. Products created in Léonard Sylva were not found.
The main activity of Léonard Sylva is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Léonard Sylva is not available. You also can look at reviews of Léonard Sylva, open positions, location of Léonard Sylva on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Léonard Sylva, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Léonard Sylva, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Léonard Sylva, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Léonard Sylva, employees, financial statistics.