Louveaux Bernard

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Louveaux Bernard
Private companiesMetal Mining • Louveaux Bernard

Contactgegevens Louveaux Bernard: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Louveaux Bernard: address, phone, fax, email, website, opening hours

Louveaux Bernard

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Prince Royal 85; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 511 64 25 (+32-02 511 64 25) 02 511 64 25 (+32-02 511 64 25)

Fax (fax): 02 514 22 31 (+32-02 514 22 31) 02 514 22 31 (+32-02 514 22 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Louveaux Bernard: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Louveaux Bernard"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Louveaux Bernard"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Louveaux Bernard, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Louveaux Bernard. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Louveaux Bernard, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Louveaux Bernard. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Louveaux Bernard
Products information Louveaux Bernard

BTW identificatienummer (tax): BE07590972900
Ondernemingsnummer: 3325805664
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 254,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Louveaux Bernard zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Louveaux Bernard
(Get full report from official database of BE for Louveaux Bernard)

Aanvulling soorten activiteiten voor Louveaux Bernard
Addition kinds of activities for Louveaux Bernard

025300. Kalkoenen en Kalkoen eieren | Turkeys and turkey eggs
516200. Kunststofmaterialen en basisvormen | Plastics materials and basic shapes
22849900. Draadmolens, nec | Thread mills, nec
23990200. Paard- en huisdier accessoires, textiel | Horse and pet accessories, textile
35899908. Servicemachines, met uitzondering van stomerij, wasgoed: muntstuk. | Servicing machines, except dry cleaning, laundry: coin-oper.

Werken bij Louveaux Bernard: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Louveaux Bernard: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Louveaux Bernard. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Louveaux Bernard. Looking for open vacancies in other companies

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • Stoffeerder | Dagdienst | Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het stofferen van boxsprings. Je hebt ook voor detail en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit. Daarnast werk je samen met alle andere afdelingen om kwaliteit te verzekeren.

  • Elektromechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling - regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot voedingsbedrijf in de regio zijn wij op zoek naar een elektromechanieker die kan werken in 2 ploegen. Als elektromechanieker voer je curatief, preventief en predectief onderhoud uit van het machinepark, waaronder ook kablage en aanpassingen aan laagspanningsborden. Je voert projecten uit onder leiding van de directe chef.

  • Lasser / monteur (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het monteren van industriële machines op basis van een plan. Nadien zorg je voor een correcte aflassing. Je werkt zeer nauwkeurig gezien de machines bestemd zijn voor de voedingsindustrie.

  • Gemotiveerde huishoudhulp(en) Regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ALGEMENE DIENSTENCENTRALE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: TRIXXO HOME HERK-DE-STAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit huishoudelijk werk ( poetsen, strijken, .. ) Dagen en uren zijn bespreekbaar. Trixxo is een sterk groeiend bedrijf dat zekerheid geeft op langdurige tewerkstelling.

  • Poetshulp Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

    Type: Vaste Job

    Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Kok (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ZOETE INVAL

    Type: Vaste Job

    Klaarmaken van kleine gerechten zoals Tapas en suggesties zoals seizoensgerechten, pasta's, croques,...

  • Medewerkers Paramedisch centrum (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,...

  • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Anthentiek

    Type: Werfreserve

    Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • Flexijob zaalmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van Louveaux Bernard in sociale netwerken
Look for responds of Louveaux Bernard in social networks

Lees alle opmerkingen voor Louveaux Bernard. Laat een reactie achter voor Louveaux Bernard. Louveaux Bernard bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Louveaux Bernard. Leave a respond for Louveaux Bernard. Louveaux Bernard on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Louveaux Bernard op de google maps. Adres en contacten Louveaux Bernard
Location of Louveaux Bernard on the google maps. Address and contacts of Louveaux Bernard

Andere gerelateerde bedrijven als come Louveaux Bernard Louveaux Bernard: GESBANK | T.C. HORNUTOIS | SANIBAT | BLITZ | CHANTAL VETS

Other related companies as Louveaux Bernard: GESBANK | T.C. HORNUTOIS | SANIBAT | BLITZ | CHANTAL VETS

Louveaux Bernard is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Louveaux Bernard, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07590972900. Het bedrijf Louveaux Bernard bevindt zich op het adres: Rue du Prince Royal 85; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 254,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Louveaux Bernard zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Louveaux Bernard is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Louveaux Bernard is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Louveaux Bernard, openstaande posities, locatie van Louveaux Bernard op de kaart.

Louveaux Bernard is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Louveaux Bernard, company assigned to the tax number BE07590972900. The company Louveaux Bernard is located at the address: Rue du Prince Royal 85; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 254,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lawyers. Products created in Louveaux Bernard were not found.
The main activity of Louveaux Bernard is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Louveaux Bernard is not available. You also can look at reviews of Louveaux Bernard, open positions, location of Louveaux Bernard on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Louveaux Bernard, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Louveaux Bernard, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Louveaux Bernard, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Louveaux Bernard, employees, financial statistics.