Loos Dirk

Contactgegevens Loos Dirk: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Loos Dirk: address, phone, fax, email, website, opening hours

Loos Dirk

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maria-Theresialei 4; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 234 13 16 (+32-03 234 13 16) 03 234 13 16 (+32-03 234 13 16)

Fax (fax): 03 226 16 95 (+32-03 226 16 95) 03 226 16 95 (+32-03 226 16 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Loos Dirk: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Loos Dirk"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Loos Dirk"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Loos Dirk, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Loos Dirk. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Loos Dirk, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Loos Dirk. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Loos Dirk
Products information Loos Dirk

BTW identificatienummer (tax): BE08571777343
Ondernemingsnummer: 4582366943
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 218,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Loos Dirk zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Loos Dirk
(Get full report from official database of BE for Loos Dirk)

Aanvulling soorten activiteiten voor Loos Dirk
Addition kinds of activities for Loos Dirk

10410201. Gold bullion productie | Gold bullion production
22590100. Handschoenen en mittens, breien | Gloves and mittens, knit
23859903. Luierdeksels, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Diaper covers, waterproof: made from purchased materials
34710106. Goudplaten | Gold plating
44990300. Boot en schip verhuur en verhuur, behalve plezier | Boat and ship rental and leasing, except pleasure
50130114. Verwarmers, motorvoertuig | Heaters, motor vehicle
50630104. Transformers, elektrisch | Transformers, electric
59210101. Bier (verpakt) | Beer (packaged)

Werken bij Loos Dirk: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Loos Dirk: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Loos Dirk. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Loos Dirk. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider - dagwerk (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Harelbeke gaan wij op zoek naar een polyvalente productiearbeider voor tijdens het hoogseizoen. Je zal eigenlijk polyvalent ingeschakeld worden in de productie namelijk bij: het afvullen het stapelen van verpakte goederen het voorzien van de nodige producten per productielijn het invallen indien nodig aan de productielijn ... Dit ter ondersteuning van het hoogseizoen. Het hoogseizoen loopt tot eind december, als ook de opdracht.

  • Reachtruckchauffeur of heftruckchauffeur (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: - wegzetten van goederen (laden en lossen van camions) - orderpicken en -packen - scannen en labellen - replenishment Je wilt niet altijd op het toestel zitten, maar wilt ook andere taken leren

  • Voedingsoperator 2 ploegen of vaste nacht regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een procesoperator in 2 ploegen en of vaste nacht: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, instellen, ombouwen en het bedienen van de installaties. Je voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je lokaliseert storingen aan de installatie en lost eenvoudige storingen op. Je reinigt de installatie en je werkplaats. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitoefening van je functie. Je behoudt de kwaliteit van uw produkten door controle te doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bocholt - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Elewijt (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Studentenjob horeca regio De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met studio 100 figuren. Je werkt in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten en je zorgt hierbij voor een vriendelijk onthaal (bestelling opnemen), vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Daarnaast kan je ook in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurantteam. Wij bieden studenten de kans in een leuke omgeving verschillende werkervaringen op te doen. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Student inpakken 15/10 (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Studentenwerk inpakken Kartonnen dozen vouwen en plooien inpakken

  • Studenten gezocht !!!!! (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Studentenjob

    Samen met een cateringbedrijf zijn wij op zoek naar studenten voor 17/08 + 18/08 + 19/08 - In een eet- of drankkraampje mensen voorzien van hapjes en drankjes

  • LESGEVER MULTIMOVE (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove (start januari 2019) in Zulte zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op zaterdagvoormiddag van 09:00-12:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

  • Medewerker commerciële binnendienst regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een stabiele onderneming met een familiaal karakter regio Merchtem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de commerciële binnendienst. Je zal er als binnendienstmedewerker instaan voor: bestellingen opnemen en ingeven in het systeem prijsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van de sales manager opmaken van creditnota's en voorbereiding van de facturatie klanten te woord staan via mail of telefoon Je zal terechtkomen in een team van 3 personen waarbij je ook al back-up zal functioneren van elkaar. Heb jij reeds ervaring in een customer service of binnendienst en ben je daarnaast vlot tweetalig (NL/FR)? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Zelfstandig Zaakvoerder-Opticien bij Pearle Dilbeek (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Pearle Opticiens

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij er klaar voor om het zelf te doen? Pearle Opticiens is op zoek naar ambitieuze opticien-zaakvoerders die toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière! Weet jij op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen? Ben je een sterke persoonlijkheid en weet je jouw passie over te brengen op je medewerkers? Kijk of je voldoet aan de selectiecriteria en reageer! Iets voor jou? Als zelfstandig zaakvoerder ben je : Gediplomeerd opticien/optometrist Ondernemend Besluitvaardig Gedreven Commercieel sterk Wat heeft Pearle jou te bieden? Pearle Opticiens is een sterk merk in de Belgische Optiek Branche. Daarnaast hebben wij al een jarenlange ervaring met winkels in zelfstandig beheer en wordt er een goed verdienmodel gehanteerd. Enthousiast? Laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Zoek naar antwoorden van Loos Dirk in sociale netwerken
Look for responds of Loos Dirk in social networks

Lees alle opmerkingen voor Loos Dirk. Laat een reactie achter voor Loos Dirk. Loos Dirk bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Loos Dirk. Leave a respond for Loos Dirk. Loos Dirk on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Loos Dirk op de google maps. Adres en contacten Loos Dirk
Location of Loos Dirk on the google maps. Address and contacts of Loos Dirk

Andere gerelateerde bedrijven als come Loos Dirk Loos Dirk: MITRACO NV | DRUKKERIJ SMITS | DRANKENCENTR. NIQUE M. | SOTRAGAUME SA | PATRICK SCHARRE

Other related companies as Loos Dirk: MITRACO NV | DRUKKERIJ SMITS | DRANKENCENTR. NIQUE M. | SOTRAGAUME SA | PATRICK SCHARRE

Loos Dirk is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Loos Dirk, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08571777343. Het bedrijf Loos Dirk bevindt zich op het adres: Maria-Theresialei 4; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 218,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Loos Dirk zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Loos Dirk is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Loos Dirk is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Loos Dirk, openstaande posities, locatie van Loos Dirk op de kaart.

Loos Dirk is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Loos Dirk, company assigned to the tax number BE08571777343. The company Loos Dirk is located at the address: Maria-Theresialei 4; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 218,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lawyers. Products created in Loos Dirk were not found.
The main activity of Loos Dirk is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Loos Dirk is not available. You also can look at reviews of Loos Dirk, open positions, location of Loos Dirk on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Loos Dirk, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Loos Dirk, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Loos Dirk, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Loos Dirk, employees, financial statistics.