Lizin Séverine

Contactgegevens Lizin Séverine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lizin Séverine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lizin Séverine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Brederode 13; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 501 94 11 (+32-02 501 94 11) 02 501 94 11 (+32-02 501 94 11)

Fax (fax): 02 501 94 94 (+32-02 501 94 94) 02 501 94 94 (+32-02 501 94 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lizin Séverine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lizin Séverine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lizin Séverine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lizin Séverine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lizin Séverine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lizin Séverine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lizin Séverine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lizin Séverine
Products information Lizin Séverine

BTW identificatienummer (tax): BE06290740966
Ondernemingsnummer: 4049255371
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 677,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Lizin Séverine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lizin Séverine
(Get full report from official database of BE for Lizin Séverine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lizin Séverine
Addition kinds of activities for Lizin Séverine

20990502. Dressings, salade: droge mengsels | Dressings, salad: dry mixes
28190800. Silicaverbindingen | Silica compounds
28210401. Koolhydraten kunststoffen | Carbohydrate plastics
32969902. Glaswol | Glass wool
87420504. Nieuw bedrijf opstart consultant | New business start-up consultant

Werken bij Lizin Séverine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lizin Séverine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lizin Séverine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lizin Séverine. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de montagetafel: je staat in voor aflassen volgens plan en het monteren van onderdelen. Het in kaliber samenstellen en aflassen van onderdelen.

  • Conventioneel draaier (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen  en/of  walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding : je spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Je zorgt voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid op de werkvloer !

  • Aluminium Lasser (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als aluminium lasser? Heb je ervaring en ben je beschikbaar in de regio van Meeuwen? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Voor een metaalverwerkend bedrijf te Meeuwen zijn wij op zoek naar aluminium lasser voor het maken van silo's. Je komt terecht op de RVS en Inox afdeling waarbij je aan de hand van een plan je stukken dient samen te stellen en te lassen. Je werkt hierbij uitsluitend met aluminium onderdelen.

  • Huishoudhulp regio Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • huishoudhulp Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Schoonmaker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Zaalverantwoordelijke feesten en seminaries (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: DE VESTEN

    Type: Vaste Job

    Je voert de opdrachten van de eventmanager uit volgens briefings en draaiboeken. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheid en je kan zelfstandig werken aan een hele resem van taken. Je bent een teamplayer die goed mensen kan aansturen. Flexibele werkuren (ook in het weekend en op feestdagen) vormen voor jou geen enkel probleem.

  • CALCULATOR IN DE INDUSTRIEBOUW (M/V) (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een CALCULATOR INDUSTRIEBOUW. Deze heeft als takenpakket: Opmaken van een offerte volgens de noden en wensen van de klant Intern is er een samenwerking met de salesafdeling en je kan steeds terugvallen op je leidinggevende en het studiebureau Extern is er een samenwerking met de klant, architect, onderaannemers en het studiebureau van het project Je coördineert en realiseert het project in offerte- en ontwerpfase tot aan zijn overdracht aan de werfleider voor de uitvoering

  • HR-coach Engage & Grow (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Engage & Grow werkt met licenties (democratisch geprijsd) en is bij uitstek bedoeld voor mensen die actief zijn in het HR-veld. Werktevredenheid is één, betrokkenheid is twee. Dit programma stelt je in staat organisaties te begeleiden over periodes van 6 tot 12 of meer weken, in de richting van full engagement. Spectaculaire resultaten gegarandeerd, op basis van simpele principes, die wérken. Je krijgt een opleiding en instrumentarium die je in staat stelt al vanaf de eerste klant je licentiebedrag terug te verdienen. Ook ideaal voor zelfstandigen in bijberoep!

  • Afsprakenplanner - deeltijds (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Je houdt van telefonische contacten en een vlotte, doch professionele babbel met gesprekspartners uit verschillende segmenten/doelgroepen. Je maakt de prospecten van onze klanten nieuwsgierig naar hun producten of diensten en overtuigt hen om een afspraak in te plannen met de commercieel verantwoordelijke. Hierbij maak je een korte, doch volledige rapportering van het gesprek en ben je efficiënt en accuraat bij het inplannen van de afspraken.

Zoek naar antwoorden van Lizin Séverine in sociale netwerken
Look for responds of Lizin Séverine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lizin Séverine. Laat een reactie achter voor Lizin Séverine. Lizin Séverine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lizin Séverine. Leave a respond for Lizin Séverine. Lizin Séverine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lizin Séverine op de google maps. Adres en contacten Lizin Séverine
Location of Lizin Séverine on the google maps. Address and contacts of Lizin Séverine

Andere gerelateerde bedrijven als come Lizin Séverine Lizin Séverine: Delonet SPRL | BAKKERIJ HUBERT | CSI | A.D.M.V. | Looney's Snack

Other related companies as Lizin Séverine: Delonet SPRL | BAKKERIJ HUBERT | CSI | A.D.M.V. | Looney's Snack

Lizin Séverine is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lizin Séverine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06290740966. Het bedrijf Lizin Séverine bevindt zich op het adres: Rue Brederode 13; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 677,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Lizin Séverine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lizin Séverine is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lizin Séverine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lizin Séverine, openstaande posities, locatie van Lizin Séverine op de kaart.

Lizin Séverine is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lizin Séverine, company assigned to the tax number BE06290740966. The company Lizin Séverine is located at the address: Rue Brederode 13; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 677,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lawyers. Products created in Lizin Séverine were not found.
The main activity of Lizin Séverine is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lizin Séverine is not available. You also can look at reviews of Lizin Séverine, open positions, location of Lizin Séverine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lizin Séverine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lizin Séverine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lizin Séverine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lizin Séverine, employees, financial statistics.