Linard Christophe

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Linard Christophe

Contactgegevens Linard Christophe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Linard Christophe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Linard Christophe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de l'H?tel de Ville 15-16; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 24 45 45 (+32-010 24 45 45) 010 24 45 45 (+32-010 24 45 45)

Fax (fax): 010 24 29 82 (+32-010 24 29 82) 010 24 29 82 (+32-010 24 29 82)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Linard Christophe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Linard Christophe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Linard Christophe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Linard Christophe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Linard Christophe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Linard Christophe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Linard Christophe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Linard Christophe
Products information Linard Christophe

BTW identificatienummer (tax): BE03009124755
Ondernemingsnummer: 7574768066
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 794,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Linard Christophe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Linard Christophe
(Get full report from official database of BE for Linard Christophe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Linard Christophe
Addition kinds of activities for Linard Christophe

01610302. Wortelboerderij | Carrot farm
20539909. Sponsartikelen, bakkerij: bevroren | Sponge goods, bakery: frozen
22610300. Decoratieve afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Decorative finishing of cotton broadwoven fabrics
24991002. Gerechten, hout | Dishes, wood
35850301. Oven, warme lucht: elektrisch | Furnaces, warm air: electric
36610113. Telefoons, onder water | Telephones, underwater
38279914. Optische vergelijkers | Optical comparators
50990602. Pianos | Pianos
79220502. Landschapsverhuur, theatraal | Scenery rental, theatrical

Werken bij Linard Christophe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Linard Christophe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Linard Christophe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Linard Christophe. Looking for open vacancies in other companies

  • Halfautomaat lasser | Hechtel-Eksel | Dagdienst | Snelle opstart (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hechtel-Eksel zijn we opzoek naar een halfautomaat lasser.

  • Sociaal verpleegkundige of maatschappelijk assistent voor Pijnkliniek en vliegende ploeg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5735 Locatie:ZNA Hoge Beuken in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Sociale dienst – Patiëntenaspecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je zorgt voor het informeren, begeleiden, oriënteren, opvolgen en eventueel doorverwijzen van klanten door het toepassen van de gepaste methodieken (individuele gesprekken, huisbezoek, …), om een integrale hulpverlening op maat te bieden en de zelfredzaamheid van de klant te vergroten. In samenspraak met alle andere hulpverleners sta je in voor een kwalitatieve ontslag-begeleiding die binnen de beperkingen van de ziekenhuiscontext en de reële thuissituatie maximaal aanvaardbaar en haalbaar is voor de patiënt. Je verzekert sociaal-technische interventies zodat de rechten van patiënt worden uitgeput en voert de daarbij nodige sociaal administratieve formaliteiten uit. Je staat in voor het psychosociale welzijn van de patiënt en omgeving door de nodige eerstelijnsbegeleiding te geven. Deze worden geconfronteerd met veranderingen en beperkingen ten gevolge van ziekte en behandeling. Jouw gerichte begeleiding ondersteunt het verwerkingsproces en kan bijdragen aan de optimalisatie van de leefomstandigheden. Je verzorgt het administratieve werk teneinde de interne organisatie en de patiëntopvolging te bevorderen (verslaggeving in het sociaal-administratief klantdossier, registratie van gegevens (ontslagbegeleiding, aard van interventies, doorverwijzers, profiel hulpbehoevenden, …). Je bouwt netwerken op om goede doorverwijzingen en samenwerkingen te kunnen realiseren. Jij bent de brug tussen het ziekenhuis en de omgeving van de patiënt buiten het ziekenhuis. Dit vereist een vlot overleg en samenwerking met zowel interne als externe partners en een coördinerend optreden in individuele dossiers. Binnen ZNA zijn dit in de eerste plaats de collega’s van de sociale dienst, de interculturele bemiddelaars en de levensbeschouwelijke zorg, verpleging en artsen van de afdelingen waarvoor je verantwoordelijke bent. Buiten ZNA zijn dit o.m. mutualiteit, OCMW, huisarts, thuiszorg, mantelzorgers, schuldeisers, bewindvoerders, … Signaalfunctie: je signaleert beleidsgebonden aspecten en tendensen teneinde het beleid af te stemmen op patiëntenbelangen en noden en te sensibiliseren voor algemene maatschappelijke problemen. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Patiëntenbegeleiding en valt onder de bevoegdheid van de directie patiëntenzorg. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Anouk Schevernels, Paramedisch afdelingshoofd ZNA, via tel. 0470 40 22 74. Voel jij je aangesproken?

  • Combifunctie Chauffeur CE - Mesttransport + Asvalttransport (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE wordt er verwacht dat je zowel asvalt als mest vervoert. Bij het mesttransport kom je terecht in boerderijomgevingen. Je moet mestputten leegtrekken, maar fysiek valt dit mee omdat de put meestal dicht bij de vrachtwagen ligt. Voor het asvalttransport rijdt je met een kipwagen waarbij het manoeuvreren belangrijk is. Dit is echter geen fysiek zware taak omdat er een zelflossend systeem voorzien is. Je start tussen 4 en 6 uur 's ochtends. Je rijdt ongeveer 9 tot 10 uur per dag, maar dit kan soms meer zijn..

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • Procesoperator (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

  • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Waregem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst! Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP KNOKKE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMMO VL

    Type: Vaste Job

    Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

  • Business advisor CVBA Leie - Schipdonk (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CVBA Belfius Leie - Schipdonk

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen geven zijn we op zoek naar een Business advisor voor de regio Deinze. In deze functie bent u verantwoordelijk voor het beheer van een bestaande klantenportefeuille van ons Business clienteel (zelfstandige, KMO’s …) en anderzijds doet u pro-actief aan klantenwerving. U begeleidt de klanten in al hun financiële projecten- zowel in hun privé als professionele leefwereld - zodat u met overtuiging onze producten kunt verkopen in functie van de behoeften van de klant. Dit zowel naar kredietverstrekking als beleggingen waarbij u de vertrouwensrelatie versterkt en zorgt voor een win-win situatie voor zowel de klant als de bank. Uw commerciële flair wendt u hierbij aan om uw klantenportefeuille verder uit te diepen en commerciële acties uit te werken om met overtuiging uw commerciële verkoopsdoelstellingen te behalen en '100 % te gaan voor 95 % tevreden klanten'. Verder doet u ook aan gerichte prospectie door onder andere deel te nemen aan business events. Ook integratie in lokale verenigingen om uw netwerk uit te breiden is voor u een plezier.

  • Eerstelijns Support Medewerker (NL/FR) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BARISTA SOFTWARE

    Type: Vaste Job

    Wat doen wij Bij Barista Software streven we ernaar om de concurrentie een stapje voor te blijven door vernieuwende software voor artsen te ontwikkelen. Daarbij werken we met een start-up mentaliteit waarbij we er op zijn gebrand om de beste oplossing te vinden voor elk probleem. Sinds kort maken we deel uit van CompuGroup Medical, één van 's werelds leidende eHealth ondernemingen. Dankzij deze samenwerking kunnen we ons sterk groeiend jong bedrijf verder laten ontplooien tot een grote speler op de markt. Daarom zijn wij op zoek naar Een enthousiaste medewerker die ons support-team wilt versterken. Onze support-dienst staat hoog aangeschreven bij onze klanten, en terwijl ons klantenbestand groeit, willen we de supportkwaliteit verder blijven garanderen. Samen met de secondline support ga je deze uitdaging aan. Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen, twijfel dan niet en contacteer ons. • Je bent vlot in het Nederlands en het Frans. • Je bent vriendelijk, verantwoordelijk en helpt mensen graag. • Je komt vooral in contact met artsen en hun administratief personeel. Je vindt het interessant om te leren hoe de medische wereld in zijn werk gaat. • Je vindt het niet erg om al eens bepaalde specifieke IT-gerelateerde taken uit te voeren of er iets over bij te leren. Met deze capaciteiten kan je samen met het hele Barista-team de juiste oplossing brouwen (of leren brouwen) voor de uitdagingen die zich voordoen. Uiteraard gecombineerd met een goede teamspirit en een goed gevoel voor humor.

Zoek naar antwoorden van Linard Christophe in sociale netwerken
Look for responds of Linard Christophe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Linard Christophe. Laat een reactie achter voor Linard Christophe. Linard Christophe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Linard Christophe. Leave a respond for Linard Christophe. Linard Christophe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Linard Christophe op de google maps. Adres en contacten Linard Christophe
Location of Linard Christophe on the google maps. Address and contacts of Linard Christophe

Andere gerelateerde bedrijven als come Linard Christophe Linard Christophe: DE ROECK EDGARD & MARCEL | POLICE F?D?RALE | WALTER VAN DEN AUWELANT | Loumaye D | Rigro Assist

Other related companies as Linard Christophe: DE ROECK EDGARD & MARCEL | POLICE F?D?RALE | WALTER VAN DEN AUWELANT | Loumaye D | Rigro Assist

Linard Christophe is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Linard Christophe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03009124755. Het bedrijf Linard Christophe bevindt zich op het adres: Place de l'H?tel de Ville 15-16; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 794,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Linard Christophe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Linard Christophe is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Linard Christophe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Linard Christophe, openstaande posities, locatie van Linard Christophe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Linard Christophe is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Linard Christophe, company assigned to the tax number BE03009124755. The company Linard Christophe is located at the address: Place de l'H?tel de Ville 15-16; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 794,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lawyers. Products created in Linard Christophe were not found.
The main activity of Linard Christophe is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Linard Christophe is not available. You also can look at reviews of Linard Christophe, open positions, location of Linard Christophe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Linard Christophe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Linard Christophe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Linard Christophe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Linard Christophe, employees, financial statistics.