Lenaerts Mit

Contactgegevens Lenaerts Mit: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lenaerts Mit: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lenaerts Mit

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tommenstraat 16; 3730; Hoeselt (Sint-Huibrechts-Hern), België

Telefoon (phone): 012 44 18 19 (+32-012 44 18 19) 012 44 18 19 (+32-012 44 18 19)

Fax (fax): 012 44 10 21 (+32-012 44 10 21) 012 44 10 21 (+32-012 44 10 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lenaerts Mit: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lenaerts Mit"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lenaerts Mit"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lenaerts Mit, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lenaerts Mit. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lenaerts Mit, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lenaerts Mit. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lenaerts Mit
Products information Lenaerts Mit

BTW identificatienummer (tax): BE03303558349
Ondernemingsnummer: 2437561035
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 138,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Lenaerts Mit zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lenaerts Mit
(Get full report from official database of BE for Lenaerts Mit)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lenaerts Mit
Addition kinds of activities for Lenaerts Mit

273202. Boeken, afdrukken en binden | Books, printing and binding
291199. Petroleumraffinage, nec | Petroleum refining, nec
07230400. Vruchtengewassen marktvoorbereiding diensten | Fruit crops market preparation services
28690507. Vanilline, synthetisch | Vanillin, synthetic
31999901. Dozen, leer | Boxes, leather
38610210. Wassen, fotografische druk en film | Washers, photographic print and film
39440403. Geweren, speelgoed: behalve lucht | Rifles, toy: except air
51139901. Karton en producten | Cardboard and products
59440102. Horloges | Watches

Werken bij Lenaerts Mit: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lenaerts Mit: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lenaerts Mit. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lenaerts Mit. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • Allround bediende Sint-Lenaarts m/v (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een handel in bouwmaterialen en gereedschappen in Sint-Lenaerts, zijn wij op zoek naar een vlotte allround bediende. Je bent verantwoordelijke voor het verwerken van magazijnbons en facturen. Ook volgende taken behoren tot je takenpakket: het prijzen van de artikels, het opmaken van leverbonnen, ingeven van artikels, klaarmaken van bestellingen,aanvullen van rekken,... Ook sta je aan de snelkassa. Hier sta je in voor een vlotte dienstverlening naar de klanten: zowel vakmensen, professionelen als particulieren. Je verkoopt uit het uitgebreid gamma aan gereedschappen, machines, bouwmaterialen,...

  • Huishoudhulp - DUFFEL / LINT (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lochristi (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENT VERKOOP 31/12 tot 20/01 (M/V/X) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een jobstudent om te werken tussen 31 december en 20 januari. Je wordt ook tewerkgesteld op zondag. op maandag en zaterdag ben je thuis. De winkel is ook open op 1 januari. Werkrooster: maandag: 13u30-20u30 Dinsdag: 13u30-20u30 Woensdag: 13u30-20u30 Vrijdag: 14u30-20u30 Zondag: 13u30-20u30 Dinsdag 01/01/2019: 12u30-16u30

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Tekenaar/Grafisch designer, vormgever (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ENERGY RETAIL REMODELING

    Type: Vaste Job

    Droom jij van een job die je met passie kan uitvoeren, je dagelijks met goesting op uit trekt, een job waarin je uw skills kan gebruiken? ERR is een gepassioneerd groeiend technologiebedrijf dat dagelijks het leven van honderden mensen verbetert door zinvolle best in class LED- verlichting innovaties en totaal remodeling projecten in retail en kantoor en industrie. Wij ontwikkelden zelf een uniek gamma aan producten waar geen enkele van onze collega's aan kan tippen. De zaakvoerder heeft al zijn ervaring opgedaan binnen een multinational, gedurende 8 jaar alvorens hij dit bedrijf heeft opgestart. Dit is de rede waarom het zo'n snel groeiend succesvol bedrijf is. Werken bij ERR is meer dan een baan , het is een een roeping om net zoals je enthousiaste collega's er dagelijks voor te zorgen dan onze klanten een geweldige belevenis ervaren. Onze medewerkers krijgen kansen die ze nergens anders gekregen hebben, dat zeggen ze zelf. We geloven in een persoonlijke aanpak waarbij prestaties gewaardeerd worden. Bij ons heerst een positieve aangename sfeer tussen de collega's, zonder geroddel en dat vinden ze geweldig. Onze klanten zijn toonaangevende multinationals die we écht vooruit helpen. Onze voldoening halen we uit perfecte realisaties en gelukkige klanten. solliciteer nu! - Je zal verantwoordelijk zijn voor het maken van promotie flyers, leaflets, catalogus. - Je maak lichtstudies in Dialux. - je tekent basis lichtplannen in Autcad. - je maakt video's in Videoscribe - Je zal de website en webshop onderhouden en aanvullen. Nieuwe producten toevoegen en/of aanpassen - we staan open voor jou eigen creatieve inbreng - je kan deel uitmaken van een succesverhaal in een snelgroeiend bedrijf.

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • Elektrisch tekenaars (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij een krak als elektrisch tekenaar en sta je graag in voor de ontwikkeling van installatieplannen ?Ben je klaar voor de volgende stap ? Kijk dan snel verder en ontdek een leuke en uitdagende functie in jouw vakdomein. Als elektrisch tekenaar ontwikkel je de installatieplannen en elektrische bordschema’s conform de normeringen van zowel de algemene elektriciteit als de HVAC-installaties Dat doe je aan de hand van uitvoeringsplannen, P&ID’s en IO-lijsten Je werkt daarvoor voornamelijk met EPLAN en AutoCAD Daarnaast maak je de nodige kabelberekeningen met Caneco en stel je de keuringsdossiers op

  • PLAATSER AFSLUITINGEN (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: B.S. AFSLUITINGEN

    Type: Leercontract

    Je helpt bij het plaatsen van afsluitingen (2 tot 2m40 hoog), hoofdzakelijk bij particulieren in de regio Limburg. Je plaatst steunpalen en platen van gemiddeld 60kg per plaat. Hier komen soms ook kleine graafwerken bij aan te pas.

  • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: START PEOPLE NIKE

    Type: Leercontract

    Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

  • Twee leerkrachten voor studiebegeleiding op donderdagen (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUISWERKINSTITUUT MAASEIK

    Type: Flexijob

    Zowel leerlingen van de lagere als middelbare school kunnen bij ons in het Huiswerkinstituut terecht. We begeleiden ze bij huiswerkopdrachten, het studeren of een specifieke begeleiding voor de examens. Als een leerling worstelt met bepaalde vakken of het moeilijk heeft, geven we hem of haar individuele bijlessen om alles goed onder de knie te krijgen. Wij zoeken (dringend) 2 leerkrachten die middelbare scholieren helpen op donderdagen van 16u00 tot 19u00. Je begeleidt de leerlingen met hun huis- en studeerwerk.

Zoek naar antwoorden van Lenaerts Mit in sociale netwerken
Look for responds of Lenaerts Mit in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lenaerts Mit. Laat een reactie achter voor Lenaerts Mit. Lenaerts Mit bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lenaerts Mit. Leave a respond for Lenaerts Mit. Lenaerts Mit on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lenaerts Mit op de google maps. Adres en contacten Lenaerts Mit
Location of Lenaerts Mit on the google maps. Address and contacts of Lenaerts Mit

Andere gerelateerde bedrijven als come Lenaerts Mit Lenaerts Mit: CHATEAU BRIAND | Dedecker C | HUIS LEES | V.C. BLAUW WIT NIJLEN | VRIJE LAGERE SCHOOL

Other related companies as Lenaerts Mit: CHATEAU BRIAND | Dedecker C | HUIS LEES | V.C. BLAUW WIT NIJLEN | VRIJE LAGERE SCHOOL

Lenaerts Mit is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lenaerts Mit, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03303558349. Het bedrijf Lenaerts Mit bevindt zich op het adres: Tommenstraat 16; 3730; Hoeselt (Sint-Huibrechts-Hern). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 138,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Lenaerts Mit zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lenaerts Mit is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lenaerts Mit is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lenaerts Mit, openstaande posities, locatie van Lenaerts Mit op de kaart.

Lenaerts Mit is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lenaerts Mit, company assigned to the tax number BE03303558349. The company Lenaerts Mit is located at the address: Tommenstraat 16; 3730; Hoeselt (Sint-Huibrechts-Hern). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 138,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lawyers. Products created in Lenaerts Mit were not found.
The main activity of Lenaerts Mit is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Lenaerts Mit is not available. You also can look at reviews of Lenaerts Mit, open positions, location of Lenaerts Mit on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lenaerts Mit, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lenaerts Mit, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lenaerts Mit, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lenaerts Mit, employees, financial statistics.