Le Paige Stanislas

Contactgegevens Le Paige Stanislas: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Le Paige Stanislas: address, phone, fax, email, website, opening hours

Le Paige Stanislas

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gounodstraat 2A; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 238 59 29 (+32-03 238 59 29) 03 238 59 29 (+32-03 238 59 29)

Fax (fax): 03 238 14 08 (+32-03 238 14 08) 03 238 14 08 (+32-03 238 14 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Le Paige Stanislas: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Le Paige Stanislas"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Le Paige Stanislas"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Le Paige Stanislas, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Le Paige Stanislas. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Le Paige Stanislas, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Le Paige Stanislas. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Le Paige Stanislas
Products information Le Paige Stanislas

BTW identificatienummer (tax): BE07262207031
Ondernemingsnummer: 9565765380
Hoofdstad (capital): 660,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 839,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Le Paige Stanislas zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Le Paige Stanislas
(Get full report from official database of BE for Le Paige Stanislas)

Aanvulling soorten activiteiten voor Le Paige Stanislas
Addition kinds of activities for Le Paige Stanislas

2399. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
5047. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
633102. Brand-, zee- en ongevallenverzekering en vervoerders | Fire, marine and casualty insurance and carriers
20150304. Eieren, verwerkt: gedehydrateerd | Eggs, processed: dehydrated
20260107. Melk, gereconstitueerd | Milk, reconstituted
25149902. Kampmeubilair: metaal | Camp furniture: metal
45810200. Onderhoud en reparatie van vliegtuigen | Aircraft maintenance and repair services
50640205. Televisietoestellen | Television sets
81119902. Algemene praktijk advocatenkantoor | General practice law office

Werken bij Le Paige Stanislas: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Le Paige Stanislas: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Le Paige Stanislas. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Le Paige Stanislas. Looking for open vacancies in other companies

  • Smaaktesten medewerker - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Huishoudhulp regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Attractiebediener Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor de bediening van een attractie en de begeleiding en controle van de bezoekers. Tevens houd je toezicht op de veiligheid. Je kan eventuele problemen inschatten en tijdig de parkverantwoordelijke verwittigen. Enige technische bagage is een pluspunt maar niet noodzakelijk.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Studenten gezocht - Fashion OUTLET 9, 10 & 11 november 2018 - Merchtem (M/V) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    De taken voor « de verkopers » houden in: • Het organiseren van de kledingwaren in de stock, herschikken van de winkel, het opruimen van de winkel en de rekken. De taken voor « het kassapersoneel » houden in: • Het correct uitvoeren van de registraties (scanning van de kleding) en de correct inning.

  • Gemotiveerd Horeca-personeel voor verscheidene topevenementen (LEUVEN) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Als horeca-projectbureau, opgericht in 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Zo zijn wij al 14 jaar actief in de boeiende wereld van events en hospitality, met uiteenlopende opdrachten van sportevenementen (Ronde van Vlaanderen, Memorial van Damme, veldrijden, vip van verschillende 1°klasse voetbalploegen,…), entertainment (sportpaleis, musicals, festivals als tomorrowland- werchter-..., …) als internationale congressen, bedrijfsevenementen en exclusieve private feestjes en dit zowel in de keuken als voor de zaalbediening. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde kelners. Je beslist zelf hoeveel je wil werken. Je bepaalt zelf de drukte in je agenda. Wij willen onze brigade van kelners van alle leeftijden graag uitbreiden met nieuwe gemotiveerde krachten.

  • electricien/monteur/technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je bent bij diverse klanten of diverse locaties werkzaam Je staat in voor het dagelijks onderhoud en pechverhelping.  Je staat in voor de installatie, renovatie, onderhoud en herstelling van verschillende elektriciteitsinstallaties. Bedrijfsprofiel: Deze marktleider beheert en onderhoudt tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie,... Ze nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor hun rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen.   Zij zijn heden op zoek naar techniekers / elektriciens / monteurs om hun team te versterken.

  • Leidinggevende Inspecteur/Inspectrice professionele schoonmaak regio Antwerpen - ref. 674 (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: GOM HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Als teamleider schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn in Vlaanderen. Voor deze functie werk je enkel in de provincie Antwerpen. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers In deze functie Rapporteer je aan de Districtsmanager

  • Verpakker Etikettering (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deerlijk zijn we op zoek naar een verpakker Etikettering (m/v). Taken: - je etiketteert vleesproducten met een etiketteertoestel en je stelt dit toestel ook in (datum, lotnummer,...) -Je steekt vleesproducten in dozen -Je zet de verschillende dozen op de voorziene paletten -Je bent de laatste persoon in het bedrijf dat het product in handen heeft dus je staat in voor de finale kwaliteitscontrole Interesse? contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Kortrijk op het nummer 056/53.35.76 of per mail: [email protected]

  • Network Infrastructure Engineer (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT BRABANT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het team dat instaat voor de implementatie, het onderhoud, de ondersteuning en het beheer van de netwerkinfrastructuur, inclusief de netwerkapparatuur, het telefoonsysteem, computers en servers, printers, en andere randapparatuur, alsook de daarop geïnstalleerde basissoftware, zowel op het hoofdkantoor als op honderden afgelegen locaties (kantoren, agentschappen, poliklinieken), van de mutualiteit en geassocieerde non-profitorganisaties. Je ontwikkelt ook applicaties gericht op de automatisering van de IT-infrastructuur. U bent een teamplayer maar bent in staat om autonoom te werken. Vanuit uw kennis en ervaring bent u in staat technische oplossingen uit te werken, voor te stellen, en te documenteren.

  • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

Zoek naar antwoorden van Le Paige Stanislas in sociale netwerken
Look for responds of Le Paige Stanislas in social networks

Lees alle opmerkingen voor Le Paige Stanislas. Laat een reactie achter voor Le Paige Stanislas. Le Paige Stanislas bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Le Paige Stanislas. Leave a respond for Le Paige Stanislas. Le Paige Stanislas on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Le Paige Stanislas op de google maps. Adres en contacten Le Paige Stanislas
Location of Le Paige Stanislas on the google maps. Address and contacts of Le Paige Stanislas

Andere gerelateerde bedrijven als come Le Paige Stanislas Le Paige Stanislas: Petitch J | PIERRE PONCELET | Bleux H | INTERAUTO | Antoine Panier

Other related companies as Le Paige Stanislas: Petitch J | PIERRE PONCELET | Bleux H | INTERAUTO | Antoine Panier

Le Paige Stanislas is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Le Paige Stanislas, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07262207031. Het bedrijf Le Paige Stanislas bevindt zich op het adres: Gounodstraat 2A; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 660,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 839,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Le Paige Stanislas zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Le Paige Stanislas is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Le Paige Stanislas is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Le Paige Stanislas, openstaande posities, locatie van Le Paige Stanislas op de kaart.

Le Paige Stanislas is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Le Paige Stanislas, company assigned to the tax number BE07262207031. The company Le Paige Stanislas is located at the address: Gounodstraat 2A; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 660,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 839,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawyers. Products created in Le Paige Stanislas were not found.
The main activity of Le Paige Stanislas is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Le Paige Stanislas is not available. You also can look at reviews of Le Paige Stanislas, open positions, location of Le Paige Stanislas on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Le Paige Stanislas, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Le Paige Stanislas, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Le Paige Stanislas, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Le Paige Stanislas, employees, financial statistics.