ENTREPRISES DE KEPPER SA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ENTREPRISES DE KEPPER SA
Private companiesBusiness Services • ENTREPRISES DE KEPPER SA

Contactgegevens ENTREPRISES DE KEPPER SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES DE KEPPER SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES DE KEPPER SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Du Tilleul 156 1030 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-15-34-21 32-22-15-34-21

Fax (fax): 32-22-41-03-76 32-22-41-03-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES DE KEPPER SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES DE KEPPER SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES DE KEPPER SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES DE KEPPER SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES DE KEPPER SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES DE KEPPER SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES DE KEPPER SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES DE KEPPER SA
Products information ENTREPRISES DE KEPPER SA

BTW identificatienummer (tax): BE02198608398
Ondernemingsnummer: 8048553466
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 412,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ENTREPRISES DE KEPPER SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restoration and renovation - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES DE KEPPER SA
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES DE KEPPER SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES DE KEPPER SA
Addition kinds of activities for ENTREPRISES DE KEPPER SA

13110100. Ruwe aardolie en aardgasproductie | Crude petroleum and natural gas production
14990106. Edelstenen mijnbouw, nec | Precious stones mining, nec
22519901. Het verven en afwerken van de full- en knielengte van vrouwen | Dyeing and finishing women's full- and knee-length hosiery
26110101. Kraft (sulfate) pulp | Kraft (sulfate) pulp
38299919. Thermohydrometers | Thermohydrometers

Werken bij ENTREPRISES DE KEPPER SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES DE KEPPER SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES DE KEPPER SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES DE KEPPER SA. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC- Frezer PLOEG (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werken bij ons betekent de kans krijgen om een product van A tot Z te zien ontwikkelen binnen één en hetzelfde bedrijf. Thuis in alle markten? Dat kan! Met onze verscheidenheid aan activiteiten helpen wij onze klanten op alle domeinen van metaalbewerking. Bij ons kan je terecht voor: verspaning (cnc-draaiwerk, cnc-freeswerk, topboorwerk, zaagslijpwerk), plaatbewerking (laserwerk, brandwerk, plooiwerk), laswerk (robot, semi-automatisch) en montage. Van A tot Z dus! De CNC-machine bedienen is voor jou kinderspel. Je leest met gemak CNC-programma's in en stuurt bij waar nodig. Oog voor nauwkeurigheid heb jij uiteraard, want kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Daarnaast ben je ook graag actief bezig: nieuwe paletten in de machine leggen en uithalen met heftruck, paletten van de machine wisselen en ook dagelijks de machine en tafellatten onderhouden vind jij geen probleem. Bovendien vind je het ook leuk dat er in twee ploegen wordt gewerkt: de ene week heb je de voormiddag vrij, de andere de namiddag. Geen wachtrij voor jou in de supermarkt dus!

  • Elektricien (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

  • Operator 3-ploegen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma te Eeklo is Let\\\'s Work Aalter op zoek naar technisch onderlegde operatoren die in 3 ploegen kunnen werken. In deze functie krijg je volgende taken: - Je bent verantwoordelijk voor het correct produceren van een product. - Je controleert/stelt bij en optimaliseert jouw productielijn. - Je geeft leiding over een kleine groep medewerkers. - Je geeft ondersteuning bij defecten. - Je rapporteert aan jouw ploegbaas.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Evergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student frituurmedewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker zal je instaan voor het opnemen en klaarmaken van bestellingen.

  • kassamedewerker student weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

  • Medewerkers jobstudenten fototeam (weekends en vakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het fotograferen van de bezoekers aan Plopsaland de Panne. De bezoekers worden bij binnenkomst met een karakter (Kabouter Plop, Megamindy etc.) op de foto gezet. Aan het eind van de dag ben je verantwoordelijk voor de verkoop van deze foto's. Ook kun je ingezet worden bij de verkoop van de foto's aan een van de attracties.

  • ICT medewerker / Big Data (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd advocatenkantoor te Antwerpen, gelegen aan het eilandje, zijn we op zoek naar een algemene ICT Medewerker. Het kantoor beschikt over de laatste nieuwe infrastructuur en beheert heel wat data van hun dossiers. Zij zetten sterk in op innovatie. Ze hebben een eigen aanpak ontwikkeld waarbij ze slim omgaan met data en zo kunnen anticiperen op bepaalde situaties. Ter uitbreiding van het team wenst men een ICT medewerker aan te werven die (deels) zal instaan voor de ICT omgeving, alsook mee zal werken aan de verdere uitbouw van alles rond Big Data. De voornaamste taken zijn: - Onderhoud en optimalisatie van bestaande infrastructuur - Documenteren van de omgeving, en onderhoud ervan - Samenwerken met externe leveranciers - Uitwerken van plan van aanpak rond Big Data, alsook actief implementeren van dit plan

  • Fiber Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670205-inline.html?cid=Partner_VDAB Tec ICT is active in the field of telecommunications. In addition to the installation of telecom infrastructure and the provision of services, the company is mainly engaged in the detachment of Telecom profiles.  The “fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new Proximus fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions to realise the EOY objective for the program. This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned…

  • Zaalmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Restaurant Jour de fête

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor diverse taken in het restaurant. Je zet de zaal klaar, ontvangt onze klanten, zorgt voor een goed verloop van de service en laat na afloop de zaal achter alsof het je eigen restaurant zou zijn.

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES DE KEPPER SA in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES DE KEPPER SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES DE KEPPER SA. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES DE KEPPER SA. ENTREPRISES DE KEPPER SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES DE KEPPER SA. Leave a respond for ENTREPRISES DE KEPPER SA. ENTREPRISES DE KEPPER SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES DE KEPPER SA op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES DE KEPPER SA
Location of ENTREPRISES DE KEPPER SA on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES DE KEPPER SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES DE KEPPER SA ENTREPRISES DE KEPPER SA: DUVERGER SA | Claes G | Comptoir des Lampes | NATALIA CHEVTCHENKO | Lonneville P

Other related companies as ENTREPRISES DE KEPPER SA: DUVERGER SA | Claes G | Comptoir des Lampes | NATALIA CHEVTCHENKO | Lonneville P

ENTREPRISES DE KEPPER SA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES DE KEPPER SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02198608398. Het bedrijf ENTREPRISES DE KEPPER SA bevindt zich op het adres: R. Du Tilleul 156 1030 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 412,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restoration and renovation - contractors. Producten gemaakt in ENTREPRISES DE KEPPER SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES DE KEPPER SA is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES DE KEPPER SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES DE KEPPER SA, openstaande posities, locatie van ENTREPRISES DE KEPPER SA op de kaart.

ENTREPRISES DE KEPPER SA is a company, that was registered 2003 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES DE KEPPER SA, company assigned to the tax number BE02198608398. The company ENTREPRISES DE KEPPER SA is located at the address: R. Du Tilleul 156 1030 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 412,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restoration and renovation - contractors. Products created in ENTREPRISES DE KEPPER SA were not found.
The main activity of ENTREPRISES DE KEPPER SA is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES DE KEPPER SA is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES DE KEPPER SA, open positions, location of ENTREPRISES DE KEPPER SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES DE KEPPER SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES DE KEPPER SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES DE KEPPER SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES DE KEPPER SA, employees, financial statistics.