Knaller Ronit

Contactgegevens Knaller Ronit: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Knaller Ronit: address, phone, fax, email, website, opening hours

Knaller Ronit

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Source 68-70; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 541 17 33 (+32-02 541 17 33) 02 541 17 33 (+32-02 541 17 33)

Fax (fax): 02 538 36 63 (+32-02 538 36 63) 02 538 36 63 (+32-02 538 36 63)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Knaller Ronit: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Knaller Ronit"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Knaller Ronit"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Knaller Ronit, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Knaller Ronit. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Knaller Ronit, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Knaller Ronit. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Knaller Ronit
Products information Knaller Ronit

BTW identificatienummer (tax): BE04203063964
Ondernemingsnummer: 9545440673
Hoofdstad (capital): 787,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 228,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Knaller Ronit zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Knaller Ronit
(Get full report from official database of BE for Knaller Ronit)

Aanvulling soorten activiteiten voor Knaller Ronit
Addition kinds of activities for Knaller Ronit

7376. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
241102. Palen, posten en palen: onbehandeld hout | Poles, posts, and pilings: untreated wood
17990701. Installatie van de parkeerplaats apparatuur | Parking facility equipment installation
20449907. Maaltijd, rijst | Meal, rice
20529910. Oesterkoekjes | Oyster crackers
28420209. Wassen voor hout, leer en andere materialen | Waxes for wood, leather, and other materials
59410100. Visserijapparatuur | Fishing equipment
73899908. Kosmetische kits, montage en verpakking | Cosmetic kits, assembling and packaging
87349902. Kalibratie en certificatie | Calibration and certification

Werken bij Knaller Ronit: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Knaller Ronit: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Knaller Ronit. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Knaller Ronit. Looking for open vacancies in other companies

  • Electricien (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: - opbouwen en aansluiten van de technische installaties, - het plaatsen van kabelbanen, bekabelen, het kableren van industriële kasten, aansluiten, testen,… van elektrische onderdelen. - Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. - Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Technisch operator (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend, stabiel bedrijf zijn we op zoek naar een technisch operator. In deze functie ben je na een interne opleiding verantwoordelijk voor: - het opstarten van machines na een stilstand of wissel - het instellen en het operationeel begeleiden van de verschillende productielijnen - het bijsturen van het productieproces in functie van de visuele kwaliteitscontrole - het registreren van de nodige gegevens in de computer (productieresultaten, controles, ...) - het begeleiden van nieuwe werknemers en interims - het assisteren van de inpakkers bij moeilijkdraaiende machines - het vervangen van de inpakker tijdens pauzes - het uitvoeren van ombouwen aan de verschillende machines - het opsporen en herstellen van elektrische en mechanische defecten

  • Metaalarbeider m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, gelegen te Lommel, zijn we op zoek naar gemotiveerde metaalarbeiders. - Je zal instaan voor het beladen en ontladen van machines, gereedschappen wisselen, onderdelen vervangen en kleine storingen oplossen.

  • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

  • enthousiaste studenten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SPAR

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar winkel te Diepenbeek zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar op zaterdag te werken. Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk bediening klanten aan verstoog voorverpakken van kazen en charcuterie

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LE TOUQUET

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

  • Sales Engineer (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: STAHL

    Type: Vaste Job

    Vanuit ons kantoor in Dendermonde onderhoudt u contacten met onze klanten in België en Luxemburg en volgt uw dossiers op vanaf de offertefase tot en met de levering. U bent in staat aanvragen om te zetten naar oplossingen voor onze klanten, dit zowel op technisch- als rekenkundig vlak. U bent samen met uw buitendienst collega’s verantwoordelijk voor de verkoop en de dienstverlening naar onze klanten toe. Interne en externe communicatie en opvolging zijn hierbij van cruciaal belang. In deze functie rapporteert U rechtstreeks aan de commercieel directeur. Ref/ Servicepunt Bsrit

  • Java Backend Developers (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Als onze Java Backend-ontwikkelaar krijg je de kans om te helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en publiceren van de nieuwste Java backend toepassingen voor al onze klanten. Solliciteer nu om deel uit te maken van ons team en bereid je voor op enkele innoverende uitdagingen!

  • Operator snijmachine 3-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator snijmachine twee ploegen. U doet manuele instellingen aan de machine, lost kleine storingen op en behoudt de controle over de machines. er worden grote rollen op het einde van de machine in stukken gesneden. Op die werkplaats sta je met twee personen waarbij beide werkposten worden aangeleerd. De eerste persoon bedient de machine door het instellen van messen, het vervangen van messen, bijsturen van parameters, kwaliteitscontrole, etiketteren, ... De tweede persoon zorgt voor het aanvoeren van kokers, brengt resten naar de recyclage-machine, helpt de rollen afpakken en op de weegschaal leggen, controlewerk, ...

  • Leefgroepbegeleider Vlaams-Brabant & Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als leefgroepbegeleider sta je in voor het begeleiden en verzorgen van kinderen tot 12 jaar die residentieel of ambulant in het CKG verblijven. Je gaat op een verantwoorde wijze om met kinderen zoals vastgelegd in het pedagogisch en agogisch concept. Je stimuleert diverse ontwikkelingsdomeinen: zelfredzaamheid, (psycho-)motorische, sociale, cognitieve, creatieve en taalontwikkeling. Je organiseert gerichte activiteiten en dagdagelijkse interactie. Je gaat adequaat om met conflicten bij kinderen en zorgt voor gepaste groepssfeer. Je draagt verantwoordelijkheid inzake de contacten met de ouders: hen betrekken bij de leefgroepwerking, ouders de mogelijkheid bieden om met hun kind een activiteit te ontwikkelen binnen de leefgroep. Je hebt een voorbeeldfunctie voor de ouders en kunt omgaan met opvoedingsvragen die ze stellen.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • Flexijob keukenmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PACIFIC EILAND

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een medewerker voor de koude keuken. Meer specifiek zal je instaan voor het bereiden van de koude gerechten op onze kaart.

Zoek naar antwoorden van Knaller Ronit in sociale netwerken
Look for responds of Knaller Ronit in social networks

Lees alle opmerkingen voor Knaller Ronit. Laat een reactie achter voor Knaller Ronit. Knaller Ronit bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Knaller Ronit. Leave a respond for Knaller Ronit. Knaller Ronit on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Knaller Ronit op de google maps. Adres en contacten Knaller Ronit
Location of Knaller Ronit on the google maps. Address and contacts of Knaller Ronit

Andere gerelateerde bedrijven als come Knaller Ronit Knaller Ronit: MARTENS CONSTRUCTIES NV | ETN FRATEUR DE POURCQ NV | LAMBRECHTS C | Osiris | JACQUES TIMMERMANS

Other related companies as Knaller Ronit: MARTENS CONSTRUCTIES NV | ETN FRATEUR DE POURCQ NV | LAMBRECHTS C | Osiris | JACQUES TIMMERMANS

Knaller Ronit is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Knaller Ronit, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04203063964. Het bedrijf Knaller Ronit bevindt zich op het adres: Rue de la Source 68-70; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 787,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 228,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Knaller Ronit zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Knaller Ronit is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Knaller Ronit is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Knaller Ronit, openstaande posities, locatie van Knaller Ronit op de kaart.

Knaller Ronit is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Knaller Ronit, company assigned to the tax number BE04203063964. The company Knaller Ronit is located at the address: Rue de la Source 68-70; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 787,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 228,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lawyers. Products created in Knaller Ronit were not found.
The main activity of Knaller Ronit is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Knaller Ronit is not available. You also can look at reviews of Knaller Ronit, open positions, location of Knaller Ronit on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Knaller Ronit, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Knaller Ronit, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Knaller Ronit, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Knaller Ronit, employees, financial statistics.