Kips Michel

Contactgegevens Kips Michel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kips Michel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kips Michel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand 'Place 1 Box 2; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België

Telefoon (phone): 02 385 14 51 (+32-02 385 14 51) 02 385 14 51 (+32-02 385 14 51)

Fax (fax): +32 (53) 623-95-96 +32 (53) 623-95-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kips Michel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kips Michel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kips Michel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kips Michel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kips Michel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kips Michel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kips Michel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kips Michel
Products information Kips Michel

BTW identificatienummer (tax): BE08231475830
Ondernemingsnummer: 8672851562
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 247,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Kips Michel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kips Michel
(Get full report from official database of BE for Kips Michel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kips Michel
Addition kinds of activities for Kips Michel

4212. Lokale vrachtwagens, zonder opslag | Local trucking, without storage
14749904. Soda-as (natuurlijke) mijnbouw | Soda ash (natural) mining
37149904. Vijfde wiel, motorvoertuig | Fifth wheel, motor vehicle
37280000. Vliegtuigonderdelen en -uitrusting, nec | Aircraft parts and equipment, nec
80210105. orthodontist | Orthodontist

Werken bij Kips Michel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kips Michel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kips Michel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kips Michel. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schoolverlater of kennis van boekhouden? Zin in een ondersteunende administratieve functie? Een bedrijf in Hulshout is op zoek naar een voltijds administratief medewerker ter ondersteuning van de boekhoudafdeling. Je staat voornamelijk in voor de basic taken namelijk: input van gegevens boeking van facturen grootboekrekeningen boekhoudklasses onderscheiden bankstukken Je krijgt hier de kans om je te ontwikkelen en een eerste ervaring te verrijken.

  • Bediende weeglokaal (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste leveranciers van bakkerijgrondstoffen in Europa, zijn wij op zoek naar een bediende weeglokaal! Je registreert en ontvangt bezoekers, leveranciers en chauffeurs. Je verzorgt volgende administratieve taken: - registratie in SAP van alle inkomende goederen en leveranciers - afboeking van contracten - afdruk van CMR documenten

  • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) - REGIO GENT! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Linter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Een jobstudent met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit : Verhuur van fietsen en gocart Fietsbanden blazen of vervangen Kleine herstellingen

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • Assistent Lakkerij (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • Projectontwikkelaar (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CAAAP

    Type: Vaste Job

    Je screent en evalueert projecten, maakt haalbaarheidsstudies op en stelt een plan van aanpak voor • Na het verkrijgen van de vergunning ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de projectvoortgang (kwaliteit, timing, budget, gestructureerde projectadministratie) • Je onderhoudt contacten met overheden, architecten, studiebureaus en diverse actoren binnen het project • Je werkt onder de vleugels van een Projectmanager aan gevarieerde vastgoedprojecten (PPS ea) over gans Vlaanderen • Het aantal projecten dat je behartigt, zal variëren in functie van je ervaring enerzijds en het stadium en de complexiteit van de projecten anderzijds. • Je gaat actief op zoek naar netwerken

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

Zoek naar antwoorden van Kips Michel in sociale netwerken
Look for responds of Kips Michel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kips Michel. Laat een reactie achter voor Kips Michel. Kips Michel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kips Michel. Leave a respond for Kips Michel. Kips Michel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kips Michel op de google maps. Adres en contacten Kips Michel
Location of Kips Michel on the google maps. Address and contacts of Kips Michel

Andere gerelateerde bedrijven als come Kips Michel Kips Michel: DE COCK-VAN STEEN | Haling M | KARLA VUYTS | ALEXAND'R CARS | Poelmans, Steven

Other related companies as Kips Michel: DE COCK-VAN STEEN | Haling M | KARLA VUYTS | ALEXAND'R CARS | Poelmans, Steven

Kips Michel is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kips Michel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08231475830. Het bedrijf Kips Michel bevindt zich op het adres: Grand 'Place 1 Box 2; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 247,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Kips Michel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kips Michel is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kips Michel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kips Michel, openstaande posities, locatie van Kips Michel op de kaart.

Kips Michel is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kips Michel, company assigned to the tax number BE08231475830. The company Kips Michel is located at the address: Grand 'Place 1 Box 2; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 247,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lawyers. Products created in Kips Michel were not found.
The main activity of Kips Michel is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Kips Michel is not available. You also can look at reviews of Kips Michel, open positions, location of Kips Michel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kips Michel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kips Michel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kips Michel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kips Michel, employees, financial statistics.