Kindt Koen

Contactgegevens Kindt Koen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kindt Koen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kindt Koen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hamiltonpark 22; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 31 52 80 (+32-050 31 52 80) 050 31 52 80 (+32-050 31 52 80)

Fax (fax): 050 31 30 35 (+32-050 31 30 35) 050 31 30 35 (+32-050 31 30 35)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kindt Koen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kindt Koen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kindt Koen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kindt Koen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kindt Koen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kindt Koen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kindt Koen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kindt Koen
Products information Kindt Koen

BTW identificatienummer (tax): BE06079803466
Ondernemingsnummer: 9744567871
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Kindt Koen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kindt Koen
(Get full report from official database of BE for Kindt Koen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kindt Koen
Addition kinds of activities for Kindt Koen

24290104. Staven, vat: gesaagd of gesplitst | Staves, barrel: sawed or split
26210201. Bankbiljet | Bank note paper
50640106. Wasmachines | Washing machines
57220205. Ventilators, elektrisch | Fans, electric
82110208. Privé senior middelbare school | Private senior high school

Werken bij Kindt Koen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kindt Koen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kindt Koen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kindt Koen. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine-operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ga je als volgt te werk:- Staal uitsnijden bij nieuwe kwaliteiten voor aanmaak referentiestalen- Moederrollen in afrollers brengen- Aannaaien van moederrollen- Controle instelling machines- Stikdiepte instellen- Slechte stukken uitsnijden voor recuperatie

  • Finance Manager | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedreven en financieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf in Hasselt zijn wij op zoek naar een Finance Manager. Takenpakket: Uittekenen van een financieel beleid Uittekenen en opvolgen van financiële projecten Jij bent de positieve vibe achter de analytische boekhouding, met als doel een duidelijke rapportering Optimaliseren van financiële processen Presenteren van financiële informatie aan de Raad van Bestuur Contacten onderhouden met banken, bedrijfsrevisoren en andere relevante relaties Je bent sparring partner voor de controlling manager en accounting manager Coachen en ontwikkelen van medewerkers Rapporteren aan CFO

  • HVAC Technieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Monteren van leidingen en componenten Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,... Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • TIG lasser dagwerk (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in balustrades zijn wij op zoek naar een TIG lasser. Je staat in voor de constructie van metalen en aluminium onderdelen aan de hand van plannen.

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • Logistiek assistent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij goede administratieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder, misschien ben je misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een logistiek assistent m/v. Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse leveringen. Je beheert de dossiers van nieuwe klanten en je maakt verkoopsrapporten aan. Je volgt de statistieken van de klanten op. Je stelt nieuwsbrieven op en maakt de presentaties voor klanten. 2 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de stock en opvolging van het rollend materieel.

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Jobstudent (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • JUNIOR PRODUCT ENGINEER (doorgroeimogelijkheden) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor  onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product  Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager

  • allround medewerker in de bouw (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: MARTHA BVBA

    Type: Vaste Job

    Allround medewerker in de bouw U wordt ingezet in een team op verschillende werven, zowel in de voorbereidende als in de afwerkfase. U bent van vele markten thuis waardoor uw job zeer gevarieerd is én boeiend blijft. Wij verwachten van U Teamplayer Kennis elektriciteit, schrijnwerk en tegelwerken U genoot een technische opleiding en heeft een passie voor bouwen en renoveren U spreekt Nederlands Wij bieden U Werk in de regio Antwerpen bij een jong en dynamisch bedrijf Zeer afwisselende job Alle dagen bijleren Goede verdienste

Zoek naar antwoorden van Kindt Koen in sociale netwerken
Look for responds of Kindt Koen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kindt Koen. Laat een reactie achter voor Kindt Koen. Kindt Koen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kindt Koen. Leave a respond for Kindt Koen. Kindt Koen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kindt Koen op de google maps. Adres en contacten Kindt Koen
Location of Kindt Koen on the google maps. Address and contacts of Kindt Koen

Andere gerelateerde bedrijven als come Kindt Koen Kindt Koen: ERGO SPRL | CENTRONIK ELEKTRO | TAILDEMAN M | LUDO OOMS | B&S TAGHON

Other related companies as Kindt Koen: ERGO SPRL | CENTRONIK ELEKTRO | TAILDEMAN M | LUDO OOMS | B&S TAGHON

Kindt Koen is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kindt Koen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06079803466. Het bedrijf Kindt Koen bevindt zich op het adres: Hamiltonpark 22; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Kindt Koen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kindt Koen is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kindt Koen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kindt Koen, openstaande posities, locatie van Kindt Koen op de kaart.

Kindt Koen is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kindt Koen, company assigned to the tax number BE06079803466. The company Kindt Koen is located at the address: Hamiltonpark 22; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lawyers. Products created in Kindt Koen were not found.
The main activity of Kindt Koen is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Kindt Koen is not available. You also can look at reviews of Kindt Koen, open positions, location of Kindt Koen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kindt Koen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kindt Koen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kindt Koen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kindt Koen, employees, financial statistics.