KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR

Contactgegevens KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 125; 2860; Sint-Katelijne-Waver, België

Telefoon (phone): 015 31 13 21 (+32-015 31 13 21) 015 31 13 21 (+32-015 31 13 21)

Fax (fax): 015 31 60 10 (+32-015 31 60 10) 015 31 60 10 (+32-015 31 60 10)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR
Products information KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR

BTW identificatienummer (tax): BE05386566162
Ondernemingsnummer: 3571350097
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 686,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR
(Get full report from official database of BE for KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR
Addition kinds of activities for KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR

32110102. Optisch glas, plat | Optical glass, flat
32119904. Opaliserend glas, plat | Opalescent glass, flat
36990401. Klokken, elektrisch | Bells, electric
50870304. Leveranciers van de janitors | Janitors' supplies
80110514. Orthopedische arts | Orthopedic physician
97119903. Burgerlijke defensie | Civil defense

Werken bij KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

  • Uitzendconsulent(e) | Synergie Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendconsultent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht. Je peilt naar de competenties, ervaring en motivatie van de kandidaat en stelt de passende vacatures voor. Je rekruteert actief op verschillende kanalen en je hebt een neus voor opportuniteiten op de lokale arbeidsmarkt. Door jouw commerciële feeling profileer je je als sterke partner van jouw klanten. Je begrijpt de noden in hun personeelsbeleid en stemt je service hierop af. Samen met je team zet je straffe commerciële acties op poten om interessante prospecten binnen te halen. Ook op administratief vlak laat je alles op rolletjes verlopen: je houdt klanten- en kandidatenfiches up-to-date, brengt alle arbeidscontracten en werkpostfiches in orde, post vacatures op jobsites,…

  • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst & Vlaamse Ardennen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP HEIST OP DEN BERG (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Heist-op-den-Berg (Begijnendijk) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp Aarschot V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Ondernemende Office Administrator (m/v) NL/FR (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Rainbow Resources Mechelen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een administratieve duizendpoot die een team van consultants en trainers kan ondersteunen. Je doet dit op vele verschillende manieren: je bereid documenten voor, creëert rapporten en volgt 1 keer per maand de facturatie op. Je assisteert ook bij de organisatie van trainingen, je legt bijvoorbeeld de lokalen en de catering vast. Een job met veel variatie waar geen enkele dag dezelfde zal zijn!

  • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

  • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

  • Endocrinoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    In dit ziekenhuis krijg je de kans om een goede basiszorg op vlak van endocrinologie te kunnen voorzien. Hierbij zal je bijgestaan worden door een gemotiveerd en goed werkend team van diabetes educatoren. Tevens en is er een goede samenwerking met andere diensten in het ziekenhuis alsook met huisartsen uit de streek. Binnen dit ziekenhuis is er zeker ruimte om eigen accenten te leggen binnen de dienst endocrinologie en is potentieel om dieper in te gaan op osteoporose en/of schildklier chirurgie. Vanuit deze functie zal je de dienst endocrinologie verder kunnen vorm geven en managen.

Zoek naar antwoorden van KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR in sociale netwerken
Look for responds of KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR. Laat een reactie achter voor KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR. KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR. Leave a respond for KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR. KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR op de google maps. Adres en contacten KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR
Location of KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR on the google maps. Address and contacts of KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR: CBI | PASCAL HERMAN | Kadratura | GARAGE CHARPENTIER | EDUARDO DI GRIGOLI

Other related companies as KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR: CBI | PASCAL HERMAN | Kadratura | GARAGE CHARPENTIER | EDUARDO DI GRIGOLI

KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05386566162. Het bedrijf KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR bevindt zich op het adres: Stationsstraat 125; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 686,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR, openstaande posities, locatie van KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR, company assigned to the tax number BE05386566162. The company KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR is located at the address: Stationsstraat 125; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 686,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawyers. Products created in KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR were not found.
The main activity of KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR is not available. You also can look at reviews of KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR, open positions, location of KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEIRSMAEKERS CARL ADVOCATENKANTOOR, employees, financial statistics.