Janssens J

Contactgegevens Janssens J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Janssens J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Janssens J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijsstraat 6A; 9140; Temse, België

Telefoon (phone): 03 771 31 55 (+32-03 771 31 55) 03 771 31 55 (+32-03 771 31 55)

Fax (fax): +32 (53) 402-29-87 +32 (53) 402-29-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Janssens J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Janssens J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Janssens J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Janssens J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Janssens J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Janssens J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Janssens J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Janssens J
Products information Janssens J

BTW identificatienummer (tax): BE03436767578
Ondernemingsnummer: 1758880615
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 508,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Janssens J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Janssens J
(Get full report from official database of BE for Janssens J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Janssens J
Addition kinds of activities for Janssens J

8621. Professionele organisaties | Professional organizations
275208. Wrapper- en zegelafdrukken, lithografisch | Wrapper and seal printing, lithographic
328105. Monument of begrafenissteen, gesneden en gevormd | Monument or burial stone, cut and shaped
28330100. Geneeskundige chemicaliën | Medicinal chemicals
32720705. Kolommen, beton | Columns, concrete
38429916. stofmaskers | Respirators
50519902. Bars, metaal | Bars, metal
70320000. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps

Werken bij Janssens J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Janssens J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Janssens J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Janssens J. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor mijn opdrachtgever, een chocoladebedrijf, te Boom ben ik op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade truffels in doosjes. Opgelet, dit is een hele dag rechtstaand werk en er wordt aan een hoog tempo ingepakt. Dit gaat over een tijdelijke opdracht t.e.m. december 2018.

  • Lasser/samensteller (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bocholt dat actief is in de productie van trappen en leuningen, maar ook carports, poorten en ander metaalwerken in staal en inox zijn wij op zoek naar een gedreven lasser/ samensteller. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken. Je krijgt de nodige plannen, waarna je zelf de constructie samen stelt. Je zal vooral tewerkgesteld worden in het atelier, maar verplaatsing tot werf kan sporadisch voorkomen. Het betreft een functie in dagdienst. Voorlopig om een drukke periode op te vangen, maar de mogelijkheid tot een vast contract zit er zeker in.

  • chauffeur CE nachtwerk (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CE chauffeur nachtwerk zal u instaan voor: het transport van pallets en rolcontainers met pakketten voor post NL vertrek dagelijks ten vroegste 16u en ten laatste 22u30 ritten tussen 12 à 15u rijtijd + beschikbaarheidstijd zelf laden en lossen van pallets en rolcontainers transport uitsluitend in België en Nederland

  • Elektrotechnieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een ELEKTROTECHNIEKER (m/v) Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van ons machinepark  Je werkt voornamelijk aan CNC-gestuurde machines Je springt je collega's bij waar nodig

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • Key Account Manager (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INFOHOS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Infohos Services is een toonaangevende ICT-speler in de ziekenhuiswereld. Onze verschillende IT-oplossingen ondersteunen meer dan 60 Belgische ziekenhuizen op verschillende vlakken - het administratief en medisch patiëntendossier, - het medicatiegebeuren, - de ziekenhuisadministratie. We begeleiden onze klanten bij het volledige implementatietraject van deze IT-oplossingen. Wat verwachten we van jou? Als Key Accountmanager zoek je samen met de ziekenhuizen die aan jou worden toegewezen hoe de Infohos-oplossingen kunnen bijdragen aan een optimale werking van het ziekenhuis. Je informeert jouw klanten over onze standaard IT-oplossingen voor de verschillende departementen. Daarnaast kijk je hoe we op maat van de ziekenhuizen extra projecten kunnen ontwikkelen. Zo bouw je een lange termijnrelatie uit met je klanten. Jouw sterktes? - Uit gesprekken met ziekenhuisdirecteurs, ICT-directeurs, diensthoofden, … kan je de informatie halen die nodig is om de noden en de pijnpunten van de ziekenhuizen te achterhalen. - Je kan het Infohosverhaal vertalen naar die noden van de klant. - Offertes opmaken en opvolgen, intern en extern terugkoppelen, … door jouw gestructureerde aanpak loopt dit van een leien dakje. - Klantentevredenheid op lange termijn is jouw streefdoel. Daarbij bewaak je steeds het evenwicht tussen de belangen van de klant en van Infohos. Jouw profiel? - Je genoot een hogere opleiding (minimum niveau bachelor) of soortgelijk door ervaring. - Je hebt een sterke affiniteit met IT, technologie en software. Heb je ervaring met het verkopen, implementeren en opzetten van grotere softwarepakketten bij organisaties? Dan is dat zeker een plus. Ook met kennis van de gezondheidssector kan je extra scoren. - Je bent nieuwsgierig, geduldig en ondernemend. - Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en proactief. Netwerken is je tweede natuur. - Je denkt klantgericht, gepassioneerd door verkoop en voelt je als een vis in het water in een B-2-B omgeving. - Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit en hebt een oplossingsgerichte houding. - Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en hebt een goede kennis van het Frans en Engels. Ons aanbod - Een boeiende en uitdagende rol in het salesteam van Infohos Services. - Afwisselend werk met een grote mate van zelfstandigheid en daarbij horende verantwoordelijkheden. - Een grote waaier van contacten, zowel intern als bij de klanten van Infohos Services. - Een interessant salaris met extralegaal voordelenpakket en bedrijfswagen. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar [email protected].

  • Chauffeur CE - dagritten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Een transportbedrijf in Menen zoekt een vrachtwagenchauffeur CE voor dagritten in België, Nederland en Frankrijk. Je vervoert allerhande palletgoederen per vrachtwagen met zeil. Na een geslaagde interim-periode krijg je je vast contract aangeboden. Uiteraard kun je de nodige documenten voorleggen. Verder zijn klantvriendelijkheid en stiptheid belangrijke vereisten. Een onmiddellijke opstart is mogelijk.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van Janssens J in sociale netwerken
Look for responds of Janssens J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Janssens J. Laat een reactie achter voor Janssens J. Janssens J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Janssens J. Leave a respond for Janssens J. Janssens J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Janssens J op de google maps. Adres en contacten Janssens J
Location of Janssens J on the google maps. Address and contacts of Janssens J

Andere gerelateerde bedrijven als come Janssens J Janssens J: ARIOSA HORSE'S CLUB | Maenen J & K | KRIBBE SNOOPY | Segers William | Oswald De Riemaecker

Other related companies as Janssens J: ARIOSA HORSE'S CLUB | Maenen J & K | KRIBBE SNOOPY | Segers William | Oswald De Riemaecker

Janssens J is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Janssens J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03436767578. Het bedrijf Janssens J bevindt zich op het adres: Nijsstraat 6A; 9140; Temse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 508,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Janssens J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Janssens J is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Janssens J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Janssens J, openstaande posities, locatie van Janssens J op de kaart.

Janssens J is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Janssens J, company assigned to the tax number BE03436767578. The company Janssens J is located at the address: Nijsstraat 6A; 9140; Temse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 508,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lawyers. Products created in Janssens J were not found.
The main activity of Janssens J is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Janssens J is not available. You also can look at reviews of Janssens J, open positions, location of Janssens J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Janssens J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Janssens J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Janssens J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Janssens J, employees, financial statistics.