Houssa Catherine

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Houssa Catherine

Contactgegevens Houssa Catherine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Houssa Catherine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Houssa Catherine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Brand Whitlock 30; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 742 12 12 (+32-02 742 12 12) 02 742 12 12 (+32-02 742 12 12)

Fax (fax): 02 734 14 39 (+32-02 734 14 39) 02 734 14 39 (+32-02 734 14 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Houssa Catherine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Houssa Catherine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Houssa Catherine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Houssa Catherine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Houssa Catherine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Houssa Catherine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Houssa Catherine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Houssa Catherine
Products information Houssa Catherine

BTW identificatienummer (tax): BE07960388183
Ondernemingsnummer: 7660186767
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 406,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Houssa Catherine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Houssa Catherine
(Get full report from official database of BE for Houssa Catherine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Houssa Catherine
Addition kinds of activities for Houssa Catherine

235301. Uniforme hoeden en petten | Uniform hats and caps
20929902. Kreeft, bevroren | Crabmeat, frozen
29529900. Asfaltvlokken en coatings, nec | Asphalt felts and coatings, nec
31310106. Pinnen, schoen | Pegs, shoe
32920500. Buizen en buizen, asbest en asbestcement | Tubing and piping, asbestos and asbestos cement
32950212. Perliet, geaggregeerd of uitgebreid | Perlite, aggregate or expanded
35599919. Ozon machines | Ozone machines
36760000. Elektronische weerstanden | Electronic resistors
61590201. Autonome financiele leasing | Automobile finance leasing

Werken bij Houssa Catherine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Houssa Catherine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Houssa Catherine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Houssa Catherine. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker wekelijks 2x 4u - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oostende zijn we op zoek naar een schoonmaker die wekelijks 2 dagen 4u wil werken. Je poetst de toonzaal, ontvangstruimte en bureau's. Je uren kan je zelf bespreken met de zaakvoerder.

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Maldegem gaat AGO Jobs & HR op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Bij de opstart van projecten zal je 3D-modellen aanpassen naar wensen van de klant. Hierbij zal je hydraulische en elektrische componenten implementeren op het 3D-model. Vervolgens maak je productietekenen en lasplannen. Graag denk je actief mee met de klant, door oplossingen te creëren via innovatie ontwerpen alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken.

  • Machinesteller M/V (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Junior accountant (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behandelt de in- en uitgaande post Je verwerkt facturen Je controleert facturen en behandelt aanmaningen Je doet bankboekingen Je bent de eerste contractpersoon voor leveranciers en collega's Je assisteert bij BTW-aangiftes en overige boekhoudkundige taken

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kermt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Destelbergen .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op dinsdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Productiearbeider - student inpak (maand december) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Diest zijn we op zoek naar een helpende hand in de koude bereiding bij het vullen van schaaltje met vlees.(burgers, stammetjes, enz.¿)

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • OPERATOREN chocolade (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: MONTSERRAT

    Type: Vaste Job

    Montserrat chocolade is dé referentie voor biologische, suiker- en lactosevrije chocolade. We zijn goed vertegenwoordigd in het binnenland, maar exporteren ook naar vele Europese landen en exotische locaties zoals Japan. Ons product is gegeerd en brengt een sterke groei met zich mee. Meer informatie vindt u op www.montserrat.be. Uw taak: u wordt opgeleid om met de mouleermachine te leren werken. Hiermee maken we pralines, caraques en gevulde chocoladeartikelen.

  • Assistent Productieleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de langetermijnplanning nageleefd wordt, je maakt hiervoor een dagdagelijkse planning op. Je regelt het werk en je zorgt dat de werkposten bemand zijn. Je houdt de algemene kwaliteit van de productie in de gaten en je behandelt klachten en problemen met de kwaliteitsverantwoordelijke en plantmanager. Kortom, je bent eindverantwoordelijk voor het optimaal realiseren van individuele- en bedrijfsdoelstellingen, met accent op productie, kwaliteit, veiligheid en orde en netheid. Dit doe je door het respectvol aansturen, begeleiden en opvolgen van alle medewerkers. Je brengt verantwoordelijkheidszin over op onze medewerkers en onderaannemers.

  • Calculator (Tielt) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT4PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een veelzijdige bouwgroep, gespecialiseerd in de constructie van kantoorruimtes, toonzalen, winkelruimtes, werkplaatsen, productieruimtes, enzovoort. Ze werken vanuit verschillende sites in België en steken hierbij ook regelmatig de landsgrenzen over. Voor hun vestiging in Tielt, zijn ze op zoek naar Calculator

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van Houssa Catherine in sociale netwerken
Look for responds of Houssa Catherine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Houssa Catherine. Laat een reactie achter voor Houssa Catherine. Houssa Catherine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Houssa Catherine. Leave a respond for Houssa Catherine. Houssa Catherine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Houssa Catherine op de google maps. Adres en contacten Houssa Catherine
Location of Houssa Catherine on the google maps. Address and contacts of Houssa Catherine

Andere gerelateerde bedrijven als come Houssa Catherine Houssa Catherine: WEST HORECA INVEST | STEELS LUC | MODERNE | Joluca | Azerty Games & Toys

Other related companies as Houssa Catherine: WEST HORECA INVEST | STEELS LUC | MODERNE | Joluca | Azerty Games & Toys

Houssa Catherine is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Houssa Catherine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07960388183. Het bedrijf Houssa Catherine bevindt zich op het adres: Boulevard Brand Whitlock 30; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 406,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Houssa Catherine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Houssa Catherine is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Houssa Catherine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Houssa Catherine, openstaande posities, locatie van Houssa Catherine op de kaart.

Houssa Catherine is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Houssa Catherine, company assigned to the tax number BE07960388183. The company Houssa Catherine is located at the address: Boulevard Brand Whitlock 30; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 406,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawyers. Products created in Houssa Catherine were not found.
The main activity of Houssa Catherine is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Houssa Catherine is not available. You also can look at reviews of Houssa Catherine, open positions, location of Houssa Catherine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Houssa Catherine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Houssa Catherine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Houssa Catherine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Houssa Catherine, employees, financial statistics.