Graulich Bernadette

Contactgegevens Graulich Bernadette: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Graulich Bernadette: address, phone, fax, email, website, opening hours

Graulich Bernadette

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Emile de Laveleye 14; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 343 03 01 (+32-04 343 03 01) 04 343 03 01 (+32-04 343 03 01)

Fax (fax): 04 343 91 30 (+32-04 343 91 30) 04 343 91 30 (+32-04 343 91 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Graulich Bernadette: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Graulich Bernadette"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Graulich Bernadette"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Graulich Bernadette, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Graulich Bernadette. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Graulich Bernadette, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Graulich Bernadette. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Graulich Bernadette
Products information Graulich Bernadette

BTW identificatienummer (tax): BE08774200439
Ondernemingsnummer: 7800537109
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 718,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Graulich Bernadette zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Graulich Bernadette
(Get full report from official database of BE for Graulich Bernadette)

Aanvulling soorten activiteiten voor Graulich Bernadette
Addition kinds of activities for Graulich Bernadette

3944. Spellen, speelgoed en voertuigen van kinderen | Games, toys, and children's vehicles
20990800. Pasta, rijst en aardappel, verpakt combinatieproducten | Pasta, rice, and potato, packaged combination products
31990308. Transmissiebanding, leer | Transmission belting, leather
36479905. Locomotief- en spoorweglichten | Locomotive and railroad car lights
59450202. Dolls en accessoires | Dolls and accessories
72999912. Slagerdienst, alleen verwerking - verkoopt geen vlees | Butcher service, processing only - does not sell meat
87420502. Corporation organisatie consultant | Corporation organizing consultant

Werken bij Graulich Bernadette: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Graulich Bernadette: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Graulich Bernadette. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Graulich Bernadette. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt op verschillende werven als elektricien: Slijp- en kapwerk. Metingen uitvoeren. Aanleggen van bekabelingen aan de hand van schema's. Slijpen en dichten van kabelgoten. Storingen opsporen en verhelpen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Installaties op lage spanning plaatsen en aansluiten.

  • Verpleegkundige psychiatrie regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij dit project ga je aan de slag in een psychiatrisch ziekenhuis. Gezien de zeer uiteenlopende pathologieën, is het ziekenhuis verdeeld onder verschillende afdelingen. Elke dienst wordt geleid door een afdelingsspychiater en een afdelingscoördinator. Op grotere diensten zijn er ook adjunct-coördinatoren die de coördinator bijstaan. Patiënten staan er niet (meer) alleen voor. Ze zijn omringd door deskundige en gespecialiseerde hulpverleners. Met het leidmotief “patiëntenzorg: gedeelde zorg”, wenst het centrum ook het belang van een goede samenwerking met de omgeving van de patiënt, met verwijzers en met andere hulpverleners te onderstrepen. Door kwaliteitsvolle begeleiding en behandeling aan te bieden kunnen de medewerkers – samen met de patiënt – erin slagen om het leven wat meer perspectief te geven, in eerste instantie voor de patiënt zelf, maar ook voor zijn of haar omgeving.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Arbeider montage woningbouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwvakker! Samen met jouw teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de montage van prefab wanden of grondwerken. De werven zijn gelegen over heel België of in de grensstreek van de omliggende landen. Bij verdere werven gebeurt het dat je samen met uw ploeg blijft overnachten in de buurt van uw werkplaats.

  • Allround lasser (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de outsourcingswereld, zijn wij op zoek naar een allround lasser. Je zal vooral met de TIG lassen. Het kan voorkomen dat je in ploeg moet werken. Je kan plan lezen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Liedekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS VLAANDERE PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

  • Electricien (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Sharp Packaging Solutions

    Type: Vaste Job

    UDG is een internationale leider in Healthcare Services. De Packaging & Specialty division Sharp levert verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie en dit via vestigingen in Amerika, Engeland, Nederland en België. Sharp Packaging Solutions is onderdeel van de Packaging Group en staat als onafhankelijke partner in voor het verpakken van geneesmiddelen in blisters, het afvullen van zakjes met poeders of vloeistoffen en het verpakken en labelen van spuiten en pennen. Voor onze vestiging in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een electricien: Je staat in voor het correct en tijdig opbouwen, instellen en onderhouden van de toegewezen machines en dit door een adequate storingsanalyse en –oplossing. Je werkt mee aan de uitwerking van concepten, het ontwerpen van elektrische en pneumatische schema’s en het bouwen van elektrische borden. Oplossen van storingen bij nutsvoorzieningen, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en alarmcentrales Uitwerken van diverse projecten Uitvoeren van kalibratieschema's Ondernemen van gepaste acties bij afwijkende kwaliteit of niet correct functioneren van de veiligheidsvoorzieningen Onderhoud en herstellingen van machines, installaties en materiaal

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Medewerker kinderbegeleiding (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: DE KOALABEERTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf zal je instaan voor volgende taken: opvang kinderen van 0 tot 3 jaar. activiteiten doen met kinderen (spel, knutselen, zang, dans, lichaamsbeweging, verhaaltjes voorlezen,...). kindjes begeleiden bij de maaltijden en voeden. verzorging (luiers verversen, neusjes spoelen, handjes en gezichtjes afkuisen, indien nodig en toegelaten medicatie toedienen,...). mogelijk kleine onderhoudstaken vervullen (af en toe vloer vegen, kleine afwas).

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (Tervuren) (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: HANNA BELMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    LOGOPEDIST (M/V) (TERVUREN) - Wij zoeken een collega om ons team van zeven logopedisten zo snel mogelijk te versterken! - Je onderzoekt en behandelt voornamelijk kinderen met leerstoornissen, taalstoornissen en articulatieproblemen. - Je kan starten met vijftien uren. De hoeveelheid uren kan worden uitgebreid naar eigen wens. Een voltijds uurrooster is op korte termijn mogelijk. - De therapieën zullen doorgaan in de praktijkruimte. - Neem gerust eens een kijkje op onze website: www.detaaltuin.be

Zoek naar antwoorden van Graulich Bernadette in sociale netwerken
Look for responds of Graulich Bernadette in social networks

Lees alle opmerkingen voor Graulich Bernadette. Laat een reactie achter voor Graulich Bernadette. Graulich Bernadette bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Graulich Bernadette. Leave a respond for Graulich Bernadette. Graulich Bernadette on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Graulich Bernadette op de google maps. Adres en contacten Graulich Bernadette
Location of Graulich Bernadette on the google maps. Address and contacts of Graulich Bernadette

Andere gerelateerde bedrijven als come Graulich Bernadette Graulich Bernadette: FORTIS | PIERRINA NICOLE | Agrifer SCRL | Firma Gelaude | Educatief Bosbouwcentrum

Other related companies as Graulich Bernadette: FORTIS | PIERRINA NICOLE | Agrifer SCRL | Firma Gelaude | Educatief Bosbouwcentrum

Graulich Bernadette is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Graulich Bernadette, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08774200439. Het bedrijf Graulich Bernadette bevindt zich op het adres: Boulevard Emile de Laveleye 14; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 718,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Graulich Bernadette zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Graulich Bernadette is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Graulich Bernadette is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Graulich Bernadette, openstaande posities, locatie van Graulich Bernadette op de kaart.

Graulich Bernadette is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Graulich Bernadette, company assigned to the tax number BE08774200439. The company Graulich Bernadette is located at the address: Boulevard Emile de Laveleye 14; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 718,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lawyers. Products created in Graulich Bernadette were not found.
The main activity of Graulich Bernadette is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Graulich Bernadette is not available. You also can look at reviews of Graulich Bernadette, open positions, location of Graulich Bernadette on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Graulich Bernadette, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Graulich Bernadette, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Graulich Bernadette, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Graulich Bernadette, employees, financial statistics.