Goyvaerts Jurgen

Contactgegevens Goyvaerts Jurgen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goyvaerts Jurgen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goyvaerts Jurgen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Colonies 11; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 500 15 00 (+32-02 500 15 00) 02 500 15 00 (+32-02 500 15 00)

Fax (fax): 02 512 63 66 (+32-02 512 63 66) 02 512 63 66 (+32-02 512 63 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goyvaerts Jurgen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goyvaerts Jurgen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goyvaerts Jurgen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goyvaerts Jurgen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goyvaerts Jurgen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goyvaerts Jurgen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goyvaerts Jurgen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goyvaerts Jurgen
Products information Goyvaerts Jurgen

BTW identificatienummer (tax): BE03894348144
Ondernemingsnummer: 9021392822
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 387,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Goyvaerts Jurgen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goyvaerts Jurgen
(Get full report from official database of BE for Goyvaerts Jurgen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goyvaerts Jurgen
Addition kinds of activities for Goyvaerts Jurgen

5172. Petroleumproducten, n.v. | Petroleum products, nec
282399. Cellulosic manmade fibers, nec | Cellulosic manmade fibers, nec
808200. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services
12419906. Mijnbouwdiensten, nv: bitumineus | Mining services, nec: bituminous
22810302. Katoen garen, gesponnen | Cotton yarn, spun
28160202. IJzeroxide pigmenten (ochers, siennas, umbers) | Iron oxide pigments (ochers, siennas, umbers)
32590100. Klei riool en afvoerpijp en tegel | Clay sewer and drainage pipe and tile
34999902. Ammunitie dozen, metaal | Ammunition boxes, metal
35230406. Cream scheiders | Cream separators
50650205. Modems, computer | Modems, computer

Werken bij Goyvaerts Jurgen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goyvaerts Jurgen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goyvaerts Jurgen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goyvaerts Jurgen. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Betonneerstation (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Grobbendonk gespecialiseerd in het produceren van bouwmaterialen zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers. Als operator in het betonneerstation bedien je een computergestuurde machine waarmee de beton in de voorbereide mallen gegoten wordt. Bijkomend draag je fysiek mee aan het proces door kleine holtes bij te vullen en kwaliteitscontroles uit te voeren. Job in 2 ploegen met optie vast

  • customer service export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service export sta je in voor: de algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen voor jouw klanten de facturatie van het transport voorbereiden alle informatie verzamelen met betrekking tot de vrachtprijs en het transport alle nodige transporten regelen en opvolgen van de kaai opstellen en controleren van documenten en aan de klanten dienstverleners ... overhandigen de documenten voor de opvolging van de activiteiten invullen afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen klachtenbehandeling

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • STUDENTENJOB (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Studentenjob

    * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

  • Student Bobbejaanland - weekend & herfstvakantie (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

    Type: Studentenjob

    't Plezantste land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog enthousiaste studenten tijdens de weekends en de herfstvakantie. Tijdens de herfstvakantie staat het park helemaal in thema "Halloween". Zoek je nog een leuke bijverdienste? Stel je dan snel kandidaat! Je kan worden ingezet op verschillende werkplekken binnen het park. - attracties - horeca - onderhoud - schoonmaak - shops

  • Meewerkende ploegbaas (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: AK BUILDING

    Type: Vaste Job

    je zet de materialen klaar voor de volgende dag/werf je zorgt voor een goede werking op de werf je kan plan lezen je kan zelf metsen en meehelpen op de werf

  • Marketing coördinator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Een innovatief jong bedrijf kijkt uit naar een hands-on marketing coördinator. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. Je volgt het marketingbudget op en coördineert diverse activiteiten. Daar het bedrijf internationaal gericht is en buitenlandse vestigingen heeft, bouw je mee uit aan een verdere internationale naamsbekendheid. Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft,... Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Je stuurt het team van 4 (grafici en een marketing medewerker) aan door hen te motiveren en coachen. Je staat als spilfiguur tussen het management en het team.

  • Zelfstandig ergotherapeut (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Knokke (Kustlaan) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Knokke (Kustlaan)

  • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Passie om als flexijobber te werken in een kapsalon! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goeddraaiend kapsalon met fijne klanten, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vlotte flexijobber die het salon 2 dagen wil komen versterken! Wij zijn op zoek naar iemand die reeds ervaring heeft in de sector en die graag, naast zijn of haar hoofdjob, een 2-tal dagen wil komen meewerken, nl. vrijdag en zaterdag! Ben jij iemand die graag onder de mensen is en die ervaring heeft, aarzel niet om ons te contacteren!

  • KELNER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Flexijob

    wij zoeken nog een kelner flexi-job (bij voorkeur met enige ervaring) die instaat voor de bediening van het klienteel tijdens de week en week-ends. de dagen en uren zijn te bespreken.

Zoek naar antwoorden van Goyvaerts Jurgen in sociale netwerken
Look for responds of Goyvaerts Jurgen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goyvaerts Jurgen. Laat een reactie achter voor Goyvaerts Jurgen. Goyvaerts Jurgen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goyvaerts Jurgen. Leave a respond for Goyvaerts Jurgen. Goyvaerts Jurgen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goyvaerts Jurgen op de google maps. Adres en contacten Goyvaerts Jurgen
Location of Goyvaerts Jurgen on the google maps. Address and contacts of Goyvaerts Jurgen

Andere gerelateerde bedrijven als come Goyvaerts Jurgen Goyvaerts Jurgen: GM-Elektro | GARAGE SOMECA | A.K.C. KENTO-RYU KARATE | VANBURIE-VANLANDEGHEM | MARNIX VAN WYNSBERGE

Other related companies as Goyvaerts Jurgen: GM-Elektro | GARAGE SOMECA | A.K.C. KENTO-RYU KARATE | VANBURIE-VANLANDEGHEM | MARNIX VAN WYNSBERGE

Goyvaerts Jurgen is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Goyvaerts Jurgen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03894348144. Het bedrijf Goyvaerts Jurgen bevindt zich op het adres: Rue des Colonies 11; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 387,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Goyvaerts Jurgen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Goyvaerts Jurgen is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goyvaerts Jurgen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goyvaerts Jurgen, openstaande posities, locatie van Goyvaerts Jurgen op de kaart.

Goyvaerts Jurgen is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Goyvaerts Jurgen, company assigned to the tax number BE03894348144. The company Goyvaerts Jurgen is located at the address: Rue des Colonies 11; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 387,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lawyers. Products created in Goyvaerts Jurgen were not found.
The main activity of Goyvaerts Jurgen is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Goyvaerts Jurgen is not available. You also can look at reviews of Goyvaerts Jurgen, open positions, location of Goyvaerts Jurgen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goyvaerts Jurgen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goyvaerts Jurgen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goyvaerts Jurgen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goyvaerts Jurgen, employees, financial statistics.