Ecoles Marnix-Yves Rocher

Contactgegevens Ecoles Marnix-Yves Rocher: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ecoles Marnix-Yves Rocher: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ecoles Marnix-Yves Rocher

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard de Waterloo 53; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 512 41 63 (+32-02 512 41 63) 02 512 41 63 (+32-02 512 41 63)

Fax (fax): 02 582 78 12 (+32-02 582 78 12) 02 582 78 12 (+32-02 582 78 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ecoles Marnix-Yves Rocher: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ecoles Marnix-Yves Rocher"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ecoles Marnix-Yves Rocher"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ecoles Marnix-Yves Rocher, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ecoles Marnix-Yves Rocher. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ecoles Marnix-Yves Rocher, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ecoles Marnix-Yves Rocher. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ecoles Marnix-Yves Rocher
Products information Ecoles Marnix-Yves Rocher

BTW identificatienummer (tax): BE06080078125
Ondernemingsnummer: 8295745849
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 352,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Education - Private schools

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ecoles Marnix-Yves Rocher
(Get full report from official database of BE for Ecoles Marnix-Yves Rocher)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ecoles Marnix-Yves Rocher
Addition kinds of activities for Ecoles Marnix-Yves Rocher

602299. Staat commerciële banken, nec | State commercial banks, nec
729900. Diverse persoonlijke service | Miscellaneous personal service
769401. Opblazen diensten | Rewinding services
20649904. Kauw snoep, niet kauwgom | Chewing candy, not chewing gum
37140201. Antislipapparatuur, motorvoertuig | Anti-sway devices, motor vehicle
38290106. Meters, motorvoertuig: oliedruk, watertemperatuur | Gauges, motor vehicle: oil pressure, water temperature

Werken bij Ecoles Marnix-Yves Rocher: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ecoles Marnix-Yves Rocher: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ecoles Marnix-Yves Rocher. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ecoles Marnix-Yves Rocher. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde ateliermedewerker (Alu+PVC) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een productie arbeider voor het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium in ons atelier . Je zal instaan voor het versnijden en versterken van de profielen. Je maakt gebruik van een CNC bewerkingsmachine. Nadien worden de profielen samengestoken/gelast en moet het beslag aangebracht worden. De glaslatten dienen verzaagd en gemonteerd te worden.

  • vrachtwagenchauffeur CE voor lokale ritten (dagwerk) maandag- vrijdag (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur CE? Je zoekt een job regio Brugge? Lees dan snel verder! Het bedrijf is een grote speler in de metaalsector. 80% van het staal die toekomt, voornamelijk uit Engeland, vertrekt 1 op 1 zonder behandeling. 20 % wordt bewerkt – gezaagd,geplooid. De firma produceert zelf niets! Chauffeurs rijden de vrachtwagens buiten de firma of rijden ermee rond naar de klanten.Dit zullen meestal lokale ritten zijn regio West- Vlaanderen en niet naar het buitenland. Veiligheid en correct laden is van groot belang.Het staal weegt tot 6 ton. Het team bestaat uit 40 arbeiders en 25 bedienden.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • HUISHOUDHULP PUTTE (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Putte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Drongen Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Productiearbeider (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou jij van fijn handwerk en heb je interesse in de textielsector? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een textielbedrijf regio Haaltert zijn wij op zoek naar productiearbeiders. Wat zal jij moeten doen? Jij zal dozen met jeansbroeken uitpakken, waarbij je de jeansbroeken controleert op fouten en dergelijke. Na de controle weet je de kledingstukken terug in te pakken.

  • Accountancy & Tax Medewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: De jobtitel zegt het zelf: jij bent bezig met accountancy & fiscale werkzaamheden! Terwijl je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) staat te dampen op je bureau, ga jij aan de slag voor de klanten die tot je portefeuille behoren. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren die rekenen op jouw deskundige service.  Concreet ga je voor hen aan de slag met een gevarieerd takenpakket. Denk aan: BTW-verplichtingen het voorbereiden van eindejaarsafsluitingen de aangiften van zowel personen- als vennootschapsbelasting het opmaken van jaarrekeningen en verwerken van boekhoudkundige stukken.  Hierbij werk je in een moderne, digitale omgeving en word je omringd door toffe collega’s die jou door en door steunen. En heb je even nood aan een energy boost? Een vers stuk fruit ligt al voor je klaar! Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich wil verdiepen in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelswetenschappen, …)? Iemand die aan de start staat van zijn/haar carrière binnen de boeiende fiduciaire sector? Een doener mét gezond verstand en een open mind? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job Ruimte om te ontdekken of je een carrière wil uitbouwen als generalist of specialist De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IAB-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, met optie tot bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Kelners m/v (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: HET KLAVERBLAD

    Type: Vaste Job

    Het Klaverblad is op zoek naar kelners om zijn team te versterken.

  • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

  • Kinesist/Kinesiste - Fysiotherapeut/Fysiotherapeute (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de kinefysiotherapeutische behandeling van chronische klachten en voor kinefysiotherapeutische behandelingen in het kader van revalidatie. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Inside Sales Marketing (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Leercontract

    Als Inside Sales prospecteer je telefonisch naar nieuwe opportuniteiten bij nieuwe en bestaande klanten. Je wekt interesse op en overtuigt contacten van onze diensten en oplossingen. Je werkt offertes uit en verzorgt de aansluitende opvolging. Je rapporteert alles nauwkeurig binnen ons in CRM Systeem.

Zoek naar antwoorden van Ecoles Marnix-Yves Rocher in sociale netwerken
Look for responds of Ecoles Marnix-Yves Rocher in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ecoles Marnix-Yves Rocher. Laat een reactie achter voor Ecoles Marnix-Yves Rocher. Ecoles Marnix-Yves Rocher bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ecoles Marnix-Yves Rocher. Leave a respond for Ecoles Marnix-Yves Rocher. Ecoles Marnix-Yves Rocher on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ecoles Marnix-Yves Rocher op de google maps. Adres en contacten Ecoles Marnix-Yves Rocher
Location of Ecoles Marnix-Yves Rocher on the google maps. Address and contacts of Ecoles Marnix-Yves Rocher

Andere gerelateerde bedrijven als come Ecoles Marnix-Yves Rocher Ecoles Marnix-Yves Rocher: Pharasyn F | VAN IMMERSEEL | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | THERMOTEC | SCHOLTS ROGER & CIE

Other related companies as Ecoles Marnix-Yves Rocher: Pharasyn F | VAN IMMERSEEL | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | THERMOTEC | SCHOLTS ROGER & CIE

Ecoles Marnix-Yves Rocher is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ecoles Marnix-Yves Rocher, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06080078125. Het bedrijf Ecoles Marnix-Yves Rocher bevindt zich op het adres: Boulevard de Waterloo 53; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 352,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beauty salons. Lijst met producten zijn Education - Private schools.
De hoofdactiviteit van Ecoles Marnix-Yves Rocher is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ecoles Marnix-Yves Rocher is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ecoles Marnix-Yves Rocher, openstaande posities, locatie van Ecoles Marnix-Yves Rocher op de kaart.

Ecoles Marnix-Yves Rocher is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ecoles Marnix-Yves Rocher, company assigned to the tax number BE06080078125. The company Ecoles Marnix-Yves Rocher is located at the address: Boulevard de Waterloo 53; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 352,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beauty salons. List of products are Education - Private schools.
The main activity of Ecoles Marnix-Yves Rocher is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ecoles Marnix-Yves Rocher is not available. You also can look at reviews of Ecoles Marnix-Yves Rocher, open positions, location of Ecoles Marnix-Yves Rocher on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ecoles Marnix-Yves Rocher, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ecoles Marnix-Yves Rocher, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ecoles Marnix-Yves Rocher, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ecoles Marnix-Yves Rocher, employees, financial statistics.