Gillet Pierre-Jean

Particuliere bedrijvencommunicatie • Gillet Pierre-Jean
Private companiesCommunications • Gillet Pierre-Jean

Contactgegevens Gillet Pierre-Jean: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gillet Pierre-Jean: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gillet Pierre-Jean

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Louis Schmidt 16 Box 7; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 734 35 10 (+32-02 734 35 10) 02 734 35 10 (+32-02 734 35 10)

Fax (fax): 02 736 29 22 (+32-02 736 29 22) 02 736 29 22 (+32-02 736 29 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gillet Pierre-Jean: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gillet Pierre-Jean"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gillet Pierre-Jean"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gillet Pierre-Jean, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gillet Pierre-Jean. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gillet Pierre-Jean, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gillet Pierre-Jean. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gillet Pierre-Jean
Products information Gillet Pierre-Jean

BTW identificatienummer (tax): BE01881378173
Ondernemingsnummer: 7437988281
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Gillet Pierre-Jean zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gillet Pierre-Jean
(Get full report from official database of BE for Gillet Pierre-Jean)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gillet Pierre-Jean
Addition kinds of activities for Gillet Pierre-Jean

2087. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
259901. Fabrieksmeubilair en inrichting | Factory furniture and fixtures
08510000. Bosbouwdiensten | Forestry services
17510101. Kabinet gebouw en installatie | Cabinet building and installation
34520200. sluitringen | Washers
36610114. Toll-schakelapparatuur, telefoon | Toll switching equipment, telephone
38210403. calorimeters | Calorimeters
38510110. Tempels en fronten, oftalmisch | Temples and fronts, ophthalmic
49530204. Straatafval systemen | Street refuse systems
96519903. Licenties en vergunningen voor professionele beroepen, govt. | Licensing and permits for professional occupations, govt.

Werken bij Gillet Pierre-Jean: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gillet Pierre-Jean: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gillet Pierre-Jean. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gillet Pierre-Jean. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

  • Ijzervlechter - lasser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent werkzaam in de staalafdeling als toelevering van de betonproductie Knippen, plooien, assembleren, lassen van diverse prefab wapeningen Prefabricatie van diverse wapeningen volgens plan Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ijzervlechter. Je ontvangt een zeer mooie verloning en komt bij goed functioneren vrij snel in vaste dienst. 

  • Schrijnwerker (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Koersel zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker voor zowel plaatsing van buitenschrijnwerk als werken met houtbewerkingsmachines in het atelier.  Carports, tuinhuizen, gevelbekledingen, ... 

  • Horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BIERBEEK (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

  • Jobstudent telefonist (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben je een jobstudent die graag een cent wilt bijverdienen door als telefonist(e) te werken? Voor een firma een 8-tal uren per week rondbellen naar firma's ter opvolging van de reeds gecommuniceerde offertes naar de klanten. Je zal de klanten in twee talen te woord staan : in het Nederlands en het Frans. Je kan je uren tijdens de week inplannen in samenspraak met de firma. Wil je aan de slag? Neem dan snel contact op met Konvert Office Hasselt: 011/32.58.29 of [email protected]

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: FRANK SPRUYT

    Type: Vaste Job

    Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

  • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

  • Hoofdverpleegkundige regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundigbinnen dit WZC: -  Vind je de zorg voor ouderen enorm belangrijk -  Is leidinggeven je niet vreemd en kan je goeddelegeren -  Kan je open en duidelijke communiceren met jeteam -        -  Motiveer en coach jij je collega’s om kwalitatievezorg toe te dienen     ,n  -  Je hebt een duidelijk beeld over wat je wilbereiken -        -  Ben je zelfstandig en kan je proactief werken Bedrijfsprofiel:  Het woonzorgcentrum is centraal maar rustig gelegen. Deomgeving bruist van het groen waardoor je toch een landelijk gevoel krijgt. Zestreven naar een persoonsgerichte zorg door met regionale en universitaireziekenhuizen, scholen en een centrale apotheek samen te werken.

  • Handige monteur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld als monteur van stut- en schoringswerken, waar je verantwoordelijk bent voor de montage en de demontage. Je werkt dagelijks op verplaatsen over heel België.

  • Verkopers met passie voor pure sales! (team antwerp) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ZaZoe Solar and Energy

    Type: Vaste Job

    Zazoe Solar and Energy is op zoek naar (young) potentials met een hart voor groene energie en een passie voor sales. Wij werken samen met dé groenste energieleverancier van België en met dé topproducent van zonnepanelen wereldwijd. Zou je graag je eerste stappen willen zetten in de wondere wereld van sales en ben je op zoek naar het juiste bedrijf? Wij coachen jou, voorzien je van toffe collega's en helpen je op de weg naar succes. Solliciteer nu!

  • MAGAZIJNIER/CHAUFFEUR (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ALLIED VINTNERS INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker. Je zet de bestellingen klaar, je behandelt de inkomende goederen. Ordenpicken behoort ook tot je takenpakket. Indien nodig zal je af en toe een levering naar de klant uitvoeren.

Zoek naar antwoorden van Gillet Pierre-Jean in sociale netwerken
Look for responds of Gillet Pierre-Jean in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gillet Pierre-Jean. Laat een reactie achter voor Gillet Pierre-Jean. Gillet Pierre-Jean bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gillet Pierre-Jean. Leave a respond for Gillet Pierre-Jean. Gillet Pierre-Jean on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gillet Pierre-Jean op de google maps. Adres en contacten Gillet Pierre-Jean
Location of Gillet Pierre-Jean on the google maps. Address and contacts of Gillet Pierre-Jean

Andere gerelateerde bedrijven als come Gillet Pierre-Jean Gillet Pierre-Jean: MERCURE ET HERMES | Chemais R | V.C. WHITE LIGHT GENK | LINDA COPPEJANS | IBITS

Other related companies as Gillet Pierre-Jean: MERCURE ET HERMES | Chemais R | V.C. WHITE LIGHT GENK | LINDA COPPEJANS | IBITS

Gillet Pierre-Jean is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gillet Pierre-Jean, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01881378173. Het bedrijf Gillet Pierre-Jean bevindt zich op het adres: Boulevard Louis Schmidt 16 Box 7; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 752,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Gillet Pierre-Jean zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gillet Pierre-Jean is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gillet Pierre-Jean is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gillet Pierre-Jean, openstaande posities, locatie van Gillet Pierre-Jean op de kaart.

Gillet Pierre-Jean is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gillet Pierre-Jean, company assigned to the tax number BE01881378173. The company Gillet Pierre-Jean is located at the address: Boulevard Louis Schmidt 16 Box 7; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 752,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lawyers. Products created in Gillet Pierre-Jean were not found.
The main activity of Gillet Pierre-Jean is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Gillet Pierre-Jean is not available. You also can look at reviews of Gillet Pierre-Jean, open positions, location of Gillet Pierre-Jean on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gillet Pierre-Jean, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gillet Pierre-Jean, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gillet Pierre-Jean, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gillet Pierre-Jean, employees, financial statistics.