Donck A Esthetique

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Donck A Esthetique
Private companiesReal Estate • Donck A Esthetique

Contactgegevens Donck A Esthetique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Donck A Esthetique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Donck A Esthetique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Torteldreef 28; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 24 36 18 (+32-051 24 36 18) 051 24 36 18 (+32-051 24 36 18)

Fax (fax): +32 (83) 370-44-25 +32 (83) 370-44-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Donck A Esthetique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Donck A Esthetique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Donck A Esthetique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Donck A Esthetique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Donck A Esthetique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Donck A Esthetique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Donck A Esthetique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Donck A Esthetique
Products information Donck A Esthetique

BTW identificatienummer (tax): BE05089111328
Ondernemingsnummer: 6645599365
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 605,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Donck A Esthetique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Donck A Esthetique
(Get full report from official database of BE for Donck A Esthetique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Donck A Esthetique
Addition kinds of activities for Donck A Esthetique

506401. Elektrische apparaten, grote | Electrical appliances, major
20330103. Chili saus, tomaat: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chili sauce, tomato: packaged in cans, jars, etc.
22530503. Body kousen, breien | Body stockings, knit
35560201. Biscuitzaaimachines (machines) | Biscuit cutters (machines)
37140123. Herbouw van motoren en transmissies, fabrieksbasis | Rebuilding engines and transmissions, factory basis
38270201. Lensbekledingsapparatuur | Lens coating equipment
83610103. Kinderhuis | Children's home

Werken bij Donck A Esthetique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Donck A Esthetique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Donck A Esthetique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Donck A Esthetique. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoonlijk assistent (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een man met ALS zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die om de 2 weken tijdens het weekend kan werken. Je start op zaterdag om 13u en blijft daar tem de zondag 20u. Je zal verantwoordelijk zijn om de man hulp te bieden bij : toiletbezoek bereiden maaltijd geven maaltijd wandelen familiebezoek wassen en in bed leggen 's nachts draaien in bed huishoudelijke taken Je krijgt een mooie verloning.

  • Ploegbaas Wegenwerken M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegbaas wegenwerken verwachten we een kandidaat die van aanpakken weet. Dit is jouw takenpakket: Leiding geven aan een ploeg van 3 tot 6 arbeiders; U geeft het goede voorbeeld en streeft een correcte behandeling na van alle aan u toevertrouwde mensen het materieel en het werk; Je tracht een goede werksfeer na te streven en vormt en behoudt de ploeg; Je werkt dagelijks nauw samen met de werfleider; Opmaken van dag- en weekplanningen; Je neemt verantwoordelijkheid op voor het werk dat de ploeg uitvoert; Je werkt regelmatig mee waar nodig.

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • Junior boekhouder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal de hoofdboekhouder ondersteunen in de dagdagelijkse activiteiten :  Opvolgen van alle boekhoudkundige activiteiten voor de verschillende entiteiten van de onderneming Inboeken van facturen, instaan voor de BTW aangiftes, afsluitingen en andere wettelijke verplichtingen.    Uitvoeren van diverse controles en analyses  Voorbereiding externe audits  …  

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid.

  • Crewmember STUDENT Burger King (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BURGER BRANDS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Een gemotiveerde student zoals we er nog nooit één hebben gehad. Je helpt mee waken over de goede gang van zaken bij Burger King. Omdat je warmer bent dan een Whopper, heb je verschillende missies in de keuken, aan de kassa en in de zaal. Je aanvaardt ze allemaal. Jouw glimlach verblindt de klant die zelf al aan het duizelen is door ons gegrild vlees. Je zal op alle soorten vragen antwoorden en zorgt voor een snelle en efficiënte service. Bij de kassa zorg je voor het vlotte verloop van de verkoop van ons assortiment. In de keuken bereid je de producten, waarbij kwaliteit en smaak hand in hand gaan. Je houdt de zaal kraak net, met een oog op de tevredenheid van de klant. Je respecteert strikt de normen voor de hygiëne en de kwaliteits- en veiligheidsprocedures. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede werksfeer.

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.  Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z  Het aanmaken van verwerken van werkbonnen  Het vervullen van algemene administratieve taken    Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een specialist op vlak van onderhoud en herstel van treinwagons en locomotieven. 

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Psycholoog voor volwassenen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MEDISCH HUIS WEVELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een gemotiveerde psycholoog die graag zou samenwerken in een multidisciplinaire groepspraktijk

  • Zelfst. ondernemers in de dienstensector gezocht (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GDS & CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door het groeiende succes zijn we op zoek naar ondernemers op zelfstandige basis in hoofd- of bijberoep. Je helpt mensen besparen op hun maandelijkse facturen. Je vergelijkt de huidige facturen van de klant met het zeer competitieve aanbod van onze partners en sluit zo de contracten af. Je krijgt hiervoor een officiële licentie als verdeler van enkele grote spelers in de markt. Je bezoekt zowel particuliere klanten als zelfstandigen. Door ons uniek referentieprogramma kom je automatisch bij nieuwe klanten terecht, dus koude prospectie is niet noodzakelijk. Je krijgt de nodige opleiding en begeleiding door een ervaren expert. Plaats van samenkomst en meteen ook onze uitvalsbasis is de Ghelamco Arena.

Zoek naar antwoorden van Donck A Esthetique in sociale netwerken
Look for responds of Donck A Esthetique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Donck A Esthetique. Laat een reactie achter voor Donck A Esthetique. Donck A Esthetique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Donck A Esthetique. Leave a respond for Donck A Esthetique. Donck A Esthetique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Donck A Esthetique op de google maps. Adres en contacten Donck A Esthetique
Location of Donck A Esthetique on the google maps. Address and contacts of Donck A Esthetique

Andere gerelateerde bedrijven als come Donck A Esthetique Donck A Esthetique: Vreys J BVBA | AU CROISSANT DORة | FRANS ENGELEN | SURNY D (D.O.) | ADRIEN SENDEN

Other related companies as Donck A Esthetique: Vreys J BVBA | AU CROISSANT DORة | FRANS ENGELEN | SURNY D (D.O.) | ADRIEN SENDEN

Donck A Esthetique is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Donck A Esthetique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05089111328. Het bedrijf Donck A Esthetique bevindt zich op het adres: Torteldreef 28; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 605,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in Donck A Esthetique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Donck A Esthetique is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Donck A Esthetique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Donck A Esthetique, openstaande posities, locatie van Donck A Esthetique op de kaart.

Donck A Esthetique is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Donck A Esthetique, company assigned to the tax number BE05089111328. The company Donck A Esthetique is located at the address: Torteldreef 28; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 605,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beauty salons. Products created in Donck A Esthetique were not found.
The main activity of Donck A Esthetique is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Donck A Esthetique is not available. You also can look at reviews of Donck A Esthetique, open positions, location of Donck A Esthetique on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Donck A Esthetique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Donck A Esthetique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Donck A Esthetique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Donck A Esthetique, employees, financial statistics.