Flagothier Anne-Catherine

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Flagothier Anne-Catherine
Private companiesAgricultural Production - Crops • Flagothier Anne-Catherine

Contactgegevens Flagothier Anne-Catherine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Flagothier Anne-Catherine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Flagothier Anne-Catherine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Fusch 6; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 232 03 52 (+32-04 232 03 52) 04 232 03 52 (+32-04 232 03 52)

Fax (fax): 04 232 03 39 (+32-04 232 03 39) 04 232 03 39 (+32-04 232 03 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Flagothier Anne-Catherine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Flagothier Anne-Catherine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Flagothier Anne-Catherine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Flagothier Anne-Catherine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Flagothier Anne-Catherine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Flagothier Anne-Catherine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Flagothier Anne-Catherine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Flagothier Anne-Catherine
Products information Flagothier Anne-Catherine

BTW identificatienummer (tax): BE04794677734
Ondernemingsnummer: 2782806396
Hoofdstad (capital): 458,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 460,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Flagothier Anne-Catherine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Flagothier Anne-Catherine
(Get full report from official database of BE for Flagothier Anne-Catherine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Flagothier Anne-Catherine
Addition kinds of activities for Flagothier Anne-Catherine

249101. Palen, palen en palen: behandeld hout | Poles, posts and pilings: treated wood
08510100. Bosbeheer diensten | Forest management services
25110104. commodes | Commodes
26720103. Vliegpapier: gemaakt van aangekochte materialen | Fly paper: made from purchased materials
26720108. Teerpapier: gemaakt van aangekochte materialen | Tar paper: made from purchased materials
31439905. Werkschoenen, mannen | Work shoes, men's
54310000. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets

Werken bij Flagothier Anne-Catherine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Flagothier Anne-Catherine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Flagothier Anne-Catherine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Flagothier Anne-Catherine. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround elektrotechnieker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een allround elektrotechnieker. Ben je op zoek naar een uitdagende job in 3 ploegen? Heb je een goede technische kennis? Heb je ervaring met een heftruck (attest = pluspunt?) Dan is deze job misschien iets voor jou! Als allround elektrotechnieker sta je voor volgende taken: - Snel en efficiënt oplossen van technische problemen. - Machines en installaties onderhouden. - Herstellen van mankementen - ...

  • Verpleegkundige Coma afdeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project ondersteun je onze klant op een afdeling waar coma- patiënten verblijven. Als verpleegkundige zorg je voor een kwalitatieve detailzorg voor deze bewoners. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Operator Afvulmachines (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U staat in voor het bedienen van onze hooggeautomatiseerde vulmachines - U voert diverse controles uit en registreert deze nauwgezet, zodat de kwaliteit maximaal geborgd blijft - U draagt zorg voor een propere en hygiënische installatie en werkplek - U ondersteunt techniekers bij herstellingen en/of preventief onderhoud

  • Productieverantwoordelijke (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zulte, actief in granen, zoeken we een productie-/ploegverantwoordelijke. Je garendeert de opvolging en controle van het sterk geautomatiseerd productieproces en de netheid van het magazijn gedurende de ploeg. Je staat in voor volgende taken: opvolgen en bijsturen van de productielijn grondstoffen tijdig bijvullen kleine herstellingen en onderhoud voorzien palletiseren van afgeserkte producten in het magazijn controle van kwaliteit van de verpakking

  • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

  • Bijlesgever HTML en CSS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor HTML en CSS aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Technicus Elektromechanica - Technische dienst (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Je bent geboeid door elektromechanische installaties en je wilt je ervaring benutten in een complexe ziekenhuisomgeving. Je hebt sterke interesse in preventief en accidenteel onderhoud van diverse niet-medische installaties en je voert aanpassingen en/of herstellingen uit aan o.a. sterilisatoren, afwasmachines, bedpanspoelers, ... Je kan tewerkgesteld worden binnen de verschillende campussen van UZ Leuven.

  • METSERS (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: SABBE

    Type: Vaste Job

    Je voert het metselwerk uit bij de constructie van gebouwen in alle fasen van het bouwproces: de grond- en funderingswerken, de constructies in baksteen, in betonblokken, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. Funderingen maken Metselwerk Plaatsen geprefabriceerde elementen Thermische isolatie Dichtingswerken Voegwerken Bekisten en betonneren Wegens uitbreiding van onze West-Vlaamse vestiging die gespecialiseerd is in beton- en metselwerken, netgebonden gebouwen werven wij meerdere metsers aan, deze opstart is voorzien voor na het bouwverlof.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

    Regio: Regio Bastogne

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LA VIGNETTE

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

  • gemotiveerde kelner flexi of student (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kapriz

    Type: Flexijob

    Kapriz is een nieuwe zaak in hartje Mechelen, gespecialiseerd in de Frans-Belgische keuken. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kelner : studentjob of flexijob.

Zoek naar antwoorden van Flagothier Anne-Catherine in sociale netwerken
Look for responds of Flagothier Anne-Catherine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Flagothier Anne-Catherine. Laat een reactie achter voor Flagothier Anne-Catherine. Flagothier Anne-Catherine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Flagothier Anne-Catherine. Leave a respond for Flagothier Anne-Catherine. Flagothier Anne-Catherine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Flagothier Anne-Catherine op de google maps. Adres en contacten Flagothier Anne-Catherine
Location of Flagothier Anne-Catherine on the google maps. Address and contacts of Flagothier Anne-Catherine

Andere gerelateerde bedrijven als come Flagothier Anne-Catherine Flagothier Anne-Catherine: ADRIAAN DECROOCK | De Linde | HUIS AMICI | WAUTHIER ELECTRICITE | Libotte R

Other related companies as Flagothier Anne-Catherine: ADRIAAN DECROOCK | De Linde | HUIS AMICI | WAUTHIER ELECTRICITE | Libotte R

Flagothier Anne-Catherine is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Flagothier Anne-Catherine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04794677734. Het bedrijf Flagothier Anne-Catherine bevindt zich op het adres: Rue Fusch 6; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 458,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 460,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Flagothier Anne-Catherine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Flagothier Anne-Catherine is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Flagothier Anne-Catherine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Flagothier Anne-Catherine, openstaande posities, locatie van Flagothier Anne-Catherine op de kaart.

Flagothier Anne-Catherine is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Flagothier Anne-Catherine, company assigned to the tax number BE04794677734. The company Flagothier Anne-Catherine is located at the address: Rue Fusch 6; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 458,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 460,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lawyers. Products created in Flagothier Anne-Catherine were not found.
The main activity of Flagothier Anne-Catherine is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Flagothier Anne-Catherine is not available. You also can look at reviews of Flagothier Anne-Catherine, open positions, location of Flagothier Anne-Catherine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Flagothier Anne-Catherine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Flagothier Anne-Catherine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Flagothier Anne-Catherine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Flagothier Anne-Catherine, employees, financial statistics.