ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA
Private companiesNational Security and International Affairs • ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA

Contactgegevens ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Ernest Solvay 311 4000 Liege - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-31-09-04 32-42-31-09-04

Fax (fax): 32-42-34-06-01 32-42-34-06-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA
Products information ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA

BTW identificatienummer (tax): BE05130310058
Ondernemingsnummer: 5322296142
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 530,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Public works contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA
Addition kinds of activities for ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA

1743. Terrazzo, tegel, marmer, mozaïekwerk | Terrazzo, tile, marble, mosaic work
5561. Recreatieauto dealers | Recreational vehicle dealers
23710104. Jassen, vacht | Coats, fur
28210302. Cellulose nitraat | Cellulose nitrate
30691504. Grommets, rubber | Grommets, rubber
36489910. Onderwater verlichtingsinrichtingen | Underwater lighting fixtures
50859913. Springs | Springs
59320102. Huisinrichting, tweedehands | Home furnishings, secondhand
79220106. Talent agent, theatraal | Talent agent, theatrical
79930403. Gokautomaat | Slot machine

Werken bij ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Controller Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Controller ben je verantwoordelijk voor het generen van de financieel-economische input voor de besluitvormingsprocessen binnen de Cabinefabriek. Jouw verantwoordelijkheden: participeren in feasibility en maak-/koopstudies opstellen en beoordelen van investeringsaanvragen en kostprijzen zorgdragen voor een adequate management accounting betrokken bij het bepalen van de lange termijn doelstellingen van de fabriek, het opstellen van de jaarbegroting en de maandelijkse resultaatsprognoses in samenwerking met het management Als Controller ben je lid van het managementteam van de Cabinefabriek, gelegen op de DAF-locatie in Westerlo. De Cabinefabriek is volop in beweging. Investeren en ontwikkelen, van zowel mens als product, staat hier centraal. De mensen die hier werken zijn gebeten door techniek en bereid te investeren in de eigen ontwikkeling om niet alleen zichzelf, maar ook DAF als organisatie te laten groeien.

  • Accounts Payable Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf actief in engineering sector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een tijdelijke Accounts Payable Accountant voor een periode van 6 maanden tot 1 jaar. Heb je zin om ervaring op te doen in de boekhouding, lees dan snel verder. Jouw takenpakket als AP Accountant: Boeken van facturen Boeken van banken Reconciliaties Assisteren bij de BTW aangifte Contacten met leveranciers Ad-hoc taken

  • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques (M/V). (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: PROFPOETSEN MET DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde personen voor het huishoudelijke hulp bij gezinnen thuis. De taken bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de woning en/of strijken. Die taken kunnen aangevuld worden met wassen, kleine occasionele naaiwerken en bereiden van maaltijden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zingem - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent verkoop (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een hippe en trendy kledingszaak te Knokke zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor de orde en netheid in de winkel. Je helpt de klanten en zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel terug buiten gaan!

  • monteur beurs 16/11 en 23/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt volledige bar- en grootkeuken uitrusting voor café, restaurant, funeraria, scholen en gemeenschapinstelling. Ze zoeken een handige student (m/v) om de beursstand mee te gaan helpen opbouwen voor een beurs te Gent. Je dient beschikbar te zijn op vrijdag 16/11 en vrijdag 23/11. Op 16/11 ga je de stand moeten mee helpen opbouwen en op 23/11 ga je mee de stand helpen afbreken. Je vertrekt rond 4u ('s morgens vanuit Hasselt samen met enkele vaste medewerkers) en bent in de namiddag terug (afhankelijk van het verkeer).

  • hoofd laborant (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MEDISCH LABO MEDINA

    Type: Vaste Job

    - coachen en ondersteunen van de medewerkers in het labo in hun dagelijkse werking analyse van ad hoc probleemsituaties en deze oplossen rapporteren van opportuniteiten om de labo werking te verbeteren beschikbaar voor de coördinatie en implementatie van verschillende projecten in de laboratoriumorganisatie toezicht op orde en netheid van de afdelingen implementatie van de toegewezen correctieve en preventieve acties die voortvloeien uit de resp. vergaderingen van directie, staf, afdelingshoofden en laboranten assistentie van de kwaliteitsmanager bij het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem bijdrage tot de communicatie en samenwerking binnen de laboratorium organisatie Toezicht op de uitpak van de stalen

  • Hulpboekhouder (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je zorgt steeds voor een feilloze input en controle van de aankoopfacturen; Je verwerkt dagelijks de bankverrichtingen; Je zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd via interne systemen; Je zorgt ervoor dat de credit control vlot verloopt; Uiteraard is het controleren van facturen ook één van je taken; Je zorgt telkens voor een correcte administratieve afhandeling van je takenpakket. Bedrijfsprofiel: Bijna 30 jaar levert dit bedrijf innovatieve producten aan hun klanten.

  • Barmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: GINOA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexijob - barmedewerker (eventueel zaal) - ervaring is een pluspunt Ben jij de geknipte kandidaat, laat dan gerust iets van je horen en stuur ons een mailtje met cv en we contacteren je verder.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: BAKKERIJ LUKA

    Type: Flexijob

    Je bedient de klanten in de bakkerij.

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA. Laat een reactie achter voor ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA. ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA. Leave a respond for ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA. ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA
Location of ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA: Lousberg J-L | IMPR. JEAN-CLAUDE VILAIN | DAKWERKEN DAMME | Rotsaert BVBA | V.C. NAVOK DAMES

Other related companies as ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA: Lousberg J-L | IMPR. JEAN-CLAUDE VILAIN | DAKWERKEN DAMME | Rotsaert BVBA | V.C. NAVOK DAMES

ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05130310058. Het bedrijf ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA bevindt zich op het adres: R. Ernest Solvay 311 4000 Liege - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 530,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Public works contractors. Producten gemaakt in ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA, openstaande posities, locatie van ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA op de kaart.

ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA, company assigned to the tax number BE05130310058. The company ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA is located at the address: R. Ernest Solvay 311 4000 Liege - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 530,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Public works contractors. Products created in ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA were not found.
The main activity of ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA, open positions, location of ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISE DE CONSTRUCTION ET DE RENOVATION SA, employees, financial statistics.