Faelli Marc

Contactgegevens Faelli Marc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Faelli Marc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Faelli Marc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Namur 29A; 6020; Charleroi (Dampremy), België

Telefoon (phone): 071 32 06 58 (+32-071 32 06 58) 071 32 06 58 (+32-071 32 06 58)

Fax (fax): 071 30 19 50 (+32-071 30 19 50) 071 30 19 50 (+32-071 30 19 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Faelli Marc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Faelli Marc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Faelli Marc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Faelli Marc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Faelli Marc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Faelli Marc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Faelli Marc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Faelli Marc
Products information Faelli Marc

BTW identificatienummer (tax): BE08920318603
Ondernemingsnummer: 2027221679
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 814,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Faelli Marc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Faelli Marc
(Get full report from official database of BE for Faelli Marc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Faelli Marc
Addition kinds of activities for Faelli Marc

483201. Radio-omroepzenders, muziekformaat | Radio broadcasting stations, music format
32690200. Laboratorium en industrieel aardewerk | Laboratory and industrial pottery
32720321. Tegel, prefab terrazzo of beton | Tile, precast terrazzo or concrete
33399913. Selenium-raffinage (primair) | Selenium refining (primary)
50910400. Jacht apparatuur en benodigdheden | Hunting equipment and supplies
56320203. Lingerie (buitenkleding) | Lingerie (outerwear)

Werken bij Faelli Marc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Faelli Marc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Faelli Marc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Faelli Marc. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel onderhoudstechnieker / elektromechanicus (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische opleiding genoten en/of reeds ervaring opgedaan? Heb je zin om te werken aan projecten op lange termijn? Voel je je als technieker thuis in een productieomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Wij werven doorlopend technische profielen aan voor regio Vlaams-Brabant.

  • Magazijnier VASTE DAG (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant te WOMMELGEM zijn wij op zoek naar een magazijnier. ORDERPICKING!

  • Callcentermedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Opbellen van klanten en prospecten vanuit de database. - Maken van afspraken. - Controleren van de gegevens. - Behalen van targets. - Ondersteuning bieden aan de Sales afdeling. Interne opleidingen en coaching zijn aanwezig binnen het bedrijf!

  • HUISHOUDHULP regio ZWEVEZELE (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Rupelstreek (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • STUDENTEN 13/09 BELLEGEM (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs gaat op zoek naar 3 studenten voor het opzetten van tenten in Bellegem. Wanneer: donderdag 13/09 8u30-13u

  • Weekendhulp Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als weekendhulp help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Junior Auditor word gewaardeerd voor je inzet - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een functie als extern Auditor? Wil je graag je kennis en ervaring ten volste optimaliseren? Vind je het belangrijk een echte meerwaarde te vormen voor een werkgever? Solliciteer hier en maak het verschil! Junior Auditor - de functie Vanaf de start krijg je de kans een integrale rol te spelen in audit opdrachten bij de klant. Afhankelijk van jouw ervaring kan je op termijn de klantenbesprekingen voor jouw rekening nemen alsook de supervisie en begeleiding van minder ervaren collega's. Je wordt met andere woorden opgeleid volgens de hoogste standaarden en krijgt de ruimte en ondersteuning om je carrière verder te ontwikkelen

  • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • Technische docenten (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MASEOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MaSEOS geeft technische opleidingen on site bij een grote variëteit aan klanten. Hydraulica, elektriciteit, elektromechanica, mechanica, besturen van machines, etc. Om aan alle opleidingswensen van onze klanten te kunnen voldoen zijn wij continu op zoek naar technische freelance docenten.

  • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Silverfin

    Type: Werfreserve

    You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

Zoek naar antwoorden van Faelli Marc in sociale netwerken
Look for responds of Faelli Marc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Faelli Marc. Laat een reactie achter voor Faelli Marc. Faelli Marc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Faelli Marc. Leave a respond for Faelli Marc. Faelli Marc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Faelli Marc op de google maps. Adres en contacten Faelli Marc
Location of Faelli Marc on the google maps. Address and contacts of Faelli Marc

Andere gerelateerde bedrijven als come Faelli Marc Faelli Marc: ETABLISSEMENTEN CONSTANT JACOBS NV | Geerden W | JOZEF VAN HEMELRIJCK | LES ATELIER REVOR | WOODCOCK

Other related companies as Faelli Marc: ETABLISSEMENTEN CONSTANT JACOBS NV | Geerden W | JOZEF VAN HEMELRIJCK | LES ATELIER REVOR | WOODCOCK

Faelli Marc is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Faelli Marc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08920318603. Het bedrijf Faelli Marc bevindt zich op het adres: Rue de Namur 29A; 6020; Charleroi (Dampremy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 814,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Faelli Marc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Faelli Marc is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Faelli Marc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Faelli Marc, openstaande posities, locatie van Faelli Marc op de kaart.

Faelli Marc is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Faelli Marc, company assigned to the tax number BE08920318603. The company Faelli Marc is located at the address: Rue de Namur 29A; 6020; Charleroi (Dampremy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 814,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lawyers. Products created in Faelli Marc were not found.
The main activity of Faelli Marc is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Faelli Marc is not available. You also can look at reviews of Faelli Marc, open positions, location of Faelli Marc on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Faelli Marc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Faelli Marc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Faelli Marc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Faelli Marc, employees, financial statistics.