Eyben Cédric

Contactgegevens Eyben Cédric: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eyben Cédric: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eyben Cédric

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise 32 Box 33-34; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 500 34 34 (+32-02 500 34 34) 02 500 34 34 (+32-02 500 34 34)

Fax (fax): 02 500 34 35 (+32-02 500 34 35) 02 500 34 35 (+32-02 500 34 35)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eyben Cédric: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eyben Cédric"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eyben Cédric"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eyben Cédric, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eyben Cédric. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eyben Cédric, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eyben Cédric. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eyben Cédric
Products information Eyben Cédric

BTW identificatienummer (tax): BE08909332275
Ondernemingsnummer: 5980102539
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 246,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Eyben Cédric zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eyben Cédric
(Get full report from official database of BE for Eyben Cédric)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eyben Cédric
Addition kinds of activities for Eyben Cédric

1459. Klei en aanverwante mineralen, nec | Clay and related minerals, nec
2341. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
3449. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
608100. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies
36310104. Magnetronovens, inclusief draagbaar: huishouden | Microwave ovens, including portable: household
39990203. Doll pruiken (haar) | Doll wigs (hair)
50510212. Ruwijzer | Pig iron

Werken bij Eyben Cédric: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eyben Cédric: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eyben Cédric. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eyben Cédric. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR MET RIJBEWIJS C/CE/D VOOR BIJVERDIENSTE (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een professionele sportploeg zijn we op zoek naar een flexibel persoon met rijbewijs C / CE / D. Volgende taken behoren bij jouw functie: - Je verplaatst de bussen - campers - vrachtwagens - Je zorgt dat al materiaal netjes onderhouden wordt. - Je deinst er niet voor achteruit om de vlieger te nemen, de bus in een ander land op te halen en terug te rijden.

  • Schadebeheerder (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een schadebeheerder. - Je bent verantwoordelijk voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten en zorgt er voor dat de klant een perfecte dienstverlening krijgt. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe klanten en leveranciers en houdt iedereen op de hoogte van de voortgang van het dossier. - Je neemt actie om de klachten naar tevredenheid op te lossen - Je beheerst de afspraken uit de SLA’s op jouw vakgebied en komt ze na - Je draagt bij om de KPI’s van je afdeling te bereiken

  • Transportplanner | Willebroek | ploegen (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een groeiende logistieke onderneming te Willebroek, gaat Synergie op zoek naar een transportplanner. Je staat mee in voor de optimale inzet van ruim 40 vrachtwagens, voornamelijk gaat het om vervoer van tankcontainers. Je verzamelt en controleert alle nodige gegevens voor het opstellen van de rittenplanning voor onze chauffeurs. Vervolgens geef je hen de planning en beste routes door. Indien nodig, pas je de planning aan, zodat de afgesproken levertijden gerespecteerd blijven.

  • Dringend Inpakker(s) Cosmetica Dagdienst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Heist op den Berg, rekruteert Forum Jobs gemotiveerde inpakkers. Onze klant in kwestie is gespecialiseerd in het maken van cosmetica (lotions, crèmes, ..) en medische hulpmiddelen.   Je zal werken in dagdienst (8u tem 16u30) Takenpakket: Het afvullen in verschillende verpakkingsmaterialen (plastic flessen, tubes, sprays, ..) Het labelen/etiketteren van deze producten Het inpakken van de cosmetica producten (bijsluiters bij de verpakking toevoegen) Binnen het bedrijf, wissel je regelmatig van werkplaats, je hebt zo ook een wisseling in zittend en staand werk.  

  • Installateur Sanitair en verwarming: DRINGEND (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant die actief is in de sanitaire sector zoeken wij een gemotiveerde helper sanitiar en verwarming. Als helper sanitair/cv is het de bedoeling dat je de leidingen klaarlegt voor de installatie en de meestergast ondersteunt.

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp regio Aalst (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Kaaiverantwoordelijke nachtploeg Collect&Go Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: E-LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Via Collect&Go kunnen klanten makkelijk online hun boodschappen doen bij Colruyt en Bio-Planet. Als magazijnier haal jij hun boodschappen rond in het distributiecentrum. In een beurtrol ben je ook kaaiverantwoordelijke en coördineer je het laden van de bestellingen. Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker/kaaiverantwoordelijke. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Als magazijnmedewerker doe je de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit: je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Daarnaast ben je kaaiverantwoordelijke en organiseer je het laden van de bestellingen. Je coördineert het onthaal van de chauffeurs en zorgt ervoor dat de planning van de laadopdrachten correct wordt uitgevoerd. Je coördineert het werk en stuurt een team van 3 à 4 lader-lossers aan. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Vijf nachten per week werk je van 22u tot 6u. Op zaterdagnacht ben je altijd vrij en daarnaast heb je nog een wisselende vrije nacht.

  • Commerciële binnendienst A -Z (projecten) NL/FR - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over het volledige verkoopproces, van offerte tot oplevering en dit project per project van A tot Z. TAKEN: • Opmaken, verwerken en opvolgen van de offertes inclusief prijscalculatie; • De binnenkomende orders plaatsen bij onze leveranciers en onderaannemers; • De aankooporders opvolgen en afstemmen tussen de betrokken partijen om zo een gedegen planning te bekomen; • Opvragen en controle van de uitvoeringsdocumenten; • Opmaken van de facturatie na oplevering; • Administratieve en telefonische ondersteuning van de sales • Klachtenbehandeling Kortom, een zeer gevarieerd takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler en Europese marktleider in hun segment. Samen met klant en leverancier streven ze naar een duurzame toekomst Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een dynamische commerciële medewerker die zich vlot kan behelpen in het Frans Je komt terecht in een jeugdig tof team waar je de kansen krijgt om je carrière (verder) uit te bouwen. Interesse om deel uit te maken van dit internationaal topbedrijf?  Wacht niet langer en solliciteer nu online

  • Retail Sales Officer voor ziekteverzekeringen in 1000 Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Vaste Job

    Als retail sales officer adviseer je klanten en prospecten over allerlei types van ziekteverzekeringen. Jouw doel is dan ook deze producten en diensten te verkopen. Je adviseert de klant goed over het product waar zij geïnteresseerd in zijn. Je beantwoordt de telefonische oproepen van potentiële nieuwe klanten en voert verkoopsgesprekken aan de telefoon. Je bent verantwoordelijk voor de offertes (opmaak, verzending, opvolging en archivering) van de aanvragen die binnenkomen via DKV contactformulier. Je beheert de offertemailbox en zorgt ervoor dat de klanten snel een correct en klantvriendelijk antwoord ontvangen. Je volgt klanten/prospecten actief op nadat ze een offerte hebben aangevraagd of via de online portals hun interesse in onze producten hebben getoond.

  • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

Zoek naar antwoorden van Eyben Cédric in sociale netwerken
Look for responds of Eyben Cédric in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eyben Cédric. Laat een reactie achter voor Eyben Cédric. Eyben Cédric bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eyben Cédric. Leave a respond for Eyben Cédric. Eyben Cédric on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eyben Cédric op de google maps. Adres en contacten Eyben Cédric
Location of Eyben Cédric on the google maps. Address and contacts of Eyben Cédric

Andere gerelateerde bedrijven als come Eyben Cédric Eyben Cédric: Polspoel Dirk | HENUZET | CALUWAERTS | Aerts A BVBA | CHINA-EUROPE INTERNATIONAL

Other related companies as Eyben Cédric: Polspoel Dirk | HENUZET | CALUWAERTS | Aerts A BVBA | CHINA-EUROPE INTERNATIONAL

Eyben Cédric is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eyben Cédric, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08909332275. Het bedrijf Eyben Cédric bevindt zich op het adres: Avenue Louise 32 Box 33-34; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 246,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Eyben Cédric zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eyben Cédric is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eyben Cédric is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eyben Cédric, openstaande posities, locatie van Eyben Cédric op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eyben Cédric is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eyben Cédric, company assigned to the tax number BE08909332275. The company Eyben Cédric is located at the address: Avenue Louise 32 Box 33-34; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 246,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lawyers. Products created in Eyben Cédric were not found.
The main activity of Eyben Cédric is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Eyben Cédric is not available. You also can look at reviews of Eyben Cédric, open positions, location of Eyben Cédric on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eyben Cédric, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eyben Cédric, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eyben Cédric, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eyben Cédric, employees, financial statistics.