Durviaux Ann Lawrence

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Durviaux Ann Lawrence
Private companiesReal Estate • Durviaux Ann Lawrence

Contactgegevens Durviaux Ann Lawrence: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Durviaux Ann Lawrence: address, phone, fax, email, website, opening hours

Durviaux Ann Lawrence

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Docteur Haibe 10; 5002; Namur (Saint-Servais), België

Telefoon (phone): 081 74 06 46 (+32-081 74 06 46) 081 74 06 46 (+32-081 74 06 46)

Fax (fax): 081 73 61 11 (+32-081 73 61 11) 081 73 61 11 (+32-081 73 61 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Durviaux Ann Lawrence: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Durviaux Ann Lawrence"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Durviaux Ann Lawrence"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Durviaux Ann Lawrence, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Durviaux Ann Lawrence. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Durviaux Ann Lawrence, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Durviaux Ann Lawrence. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Durviaux Ann Lawrence
Products information Durviaux Ann Lawrence

BTW identificatienummer (tax): BE09410858154
Ondernemingsnummer: 6431091308
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 792,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Durviaux Ann Lawrence zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Durviaux Ann Lawrence
(Get full report from official database of BE for Durviaux Ann Lawrence)

Aanvulling soorten activiteiten voor Durviaux Ann Lawrence
Addition kinds of activities for Durviaux Ann Lawrence

29520104. Dakbedekking (niet van raffinaderijen of cokeovens) | Roofing pitch (not from refineries or coke ovens)
34919907. Magnetische kleppen | Solenoid valves
73420102. Restroom schoonmaakdienst | Rest room cleaning service
73790105. Computer data escrow service | Computer data escrow service
79970504. Tennisclub, lidmaatschap | Tennis club, membership

Werken bij Durviaux Ann Lawrence: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Durviaux Ann Lawrence: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Durviaux Ann Lawrence. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Durviaux Ann Lawrence. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

  • MONTEUR BOVENLEIDING SPOORWERKEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met ophaalmogelijkheden te MECHELEN zijn we op zoek naar MONTEURS BOVENLEIDINGEN. Het bedrijf specialiseert zich in spoorwerken, hoogspanningnetten,..  Je taken zullen bestaan uit het monteren en demonteren van delen aan de bovenleiding, werken uitvoeren aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden, altijd buitenwerk, werven over heel Belgie.

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWEVEZELE (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwevezele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zedelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

  • Kraanman autolaadkraan verlichtingspalen (regio Dendermonde/Wetteren) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren het plaatsen van verlichtingspalen, werken aan openbare verlichting, verlichting van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting, het voorzien van nutsleidingen,... Om als bedrijf verder te kunnen groeien, zijn we op zoek naar een kraanman om (verlichtings)palen te plaatsen/weg te halen/te rechten. Dit gebeurt met behulp van een autolaadkraan.

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • LEERCONTRACT WINKELMEDEWERKER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Brugge.

  • FLEXI JOB AFWASSER BRASSERIE T GOE GEDACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    Heb jij een hart voor de horeca, ben je een teamplayer en ben je stipt en loyaal? Misschien ben jij dan de persoon om ons team van Brasserie T GOE GEDACHT te komen versterken. Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden. Je verzamelt vuilniszakken. Je signaleert storingen of breuken. Je springt in voor collega's. Eventueel sta je ook in voor de volgende taken: Je wast af (weken, schuren, ontvetten, ontsmetten): groot vaatwerk keukeninstallaties werkinstrumenten, bv. ketels, kookdouches, frigo's, karren, bakplaten, warmwaterbaden, frituren, ovens, dampkappen, vergieten, pollepels ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken. Je controleert de properheid en zet de spullen op de daartoe bestemde plaats, bv. karren, rekken, kasten ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties en doet diverse schoonmaakwerkzaamheden. Je verzamelt vuilnisbakken. Je signaleert storingen of breuken. Je springt in voor collega's. Je vervult kleine keukentaken (sla wassen, dessert enz)

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van Durviaux Ann Lawrence in sociale netwerken
Look for responds of Durviaux Ann Lawrence in social networks

Lees alle opmerkingen voor Durviaux Ann Lawrence. Laat een reactie achter voor Durviaux Ann Lawrence. Durviaux Ann Lawrence bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Durviaux Ann Lawrence. Leave a respond for Durviaux Ann Lawrence. Durviaux Ann Lawrence on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Durviaux Ann Lawrence op de google maps. Adres en contacten Durviaux Ann Lawrence
Location of Durviaux Ann Lawrence on the google maps. Address and contacts of Durviaux Ann Lawrence

Andere gerelateerde bedrijven als come Durviaux Ann Lawrence Durviaux Ann Lawrence: BLOMMAERT SCHEEPSLUIKEN BVBA | CH. GODERNIAUX | LAKONIA | FRAIKIN COMMUNICATIONS | T. PHAN LAC

Other related companies as Durviaux Ann Lawrence: BLOMMAERT SCHEEPSLUIKEN BVBA | CH. GODERNIAUX | LAKONIA | FRAIKIN COMMUNICATIONS | T. PHAN LAC

Durviaux Ann Lawrence is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Durviaux Ann Lawrence, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09410858154. Het bedrijf Durviaux Ann Lawrence bevindt zich op het adres: Rue Docteur Haibe 10; 5002; Namur (Saint-Servais). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 792,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Durviaux Ann Lawrence zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Durviaux Ann Lawrence is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Durviaux Ann Lawrence is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Durviaux Ann Lawrence, openstaande posities, locatie van Durviaux Ann Lawrence op de kaart.

Durviaux Ann Lawrence is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Durviaux Ann Lawrence, company assigned to the tax number BE09410858154. The company Durviaux Ann Lawrence is located at the address: Rue Docteur Haibe 10; 5002; Namur (Saint-Servais). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 792,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lawyers. Products created in Durviaux Ann Lawrence were not found.
The main activity of Durviaux Ann Lawrence is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Durviaux Ann Lawrence is not available. You also can look at reviews of Durviaux Ann Lawrence, open positions, location of Durviaux Ann Lawrence on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Durviaux Ann Lawrence, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Durviaux Ann Lawrence, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Durviaux Ann Lawrence, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Durviaux Ann Lawrence, employees, financial statistics.