Denise Gresiac Secundair Onderwijs

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Denise Gresiac Secundair Onderwijs
Private companiesFood Stores • Denise Gresiac Secundair Onderwijs

Contactgegevens Denise Gresiac Secundair Onderwijs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Denise Gresiac Secundair Onderwijs: address, phone, fax, email, website, opening hours

Denise Gresiac Secundair Onderwijs

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koninklijkelaan 9; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 230 03 84 (+32-03 230 03 84) 03 230 03 84 (+32-03 230 03 84)

Fax (fax): 03 230 64 94 (+32-03 230 64 94) 03 230 64 94 (+32-03 230 64 94)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Denise Gresiac Secundair Onderwijs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Denise Gresiac Secundair Onderwijs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Denise Gresiac Secundair Onderwijs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Denise Gresiac Secundair Onderwijs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Denise Gresiac Secundair Onderwijs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Denise Gresiac Secundair Onderwijs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Denise Gresiac Secundair Onderwijs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Denise Gresiac Secundair Onderwijs
Products information Denise Gresiac Secundair Onderwijs

BTW identificatienummer (tax): BE03259613037
Ondernemingsnummer: 9249084472
Hoofdstad (capital): 263,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 272,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Personnel training; Education (Secondary); Pedicure

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Denise Gresiac Secundair Onderwijs
(Get full report from official database of BE for Denise Gresiac Secundair Onderwijs)

Aanvulling soorten activiteiten voor Denise Gresiac Secundair Onderwijs
Addition kinds of activities for Denise Gresiac Secundair Onderwijs

359699. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium, nec | Scales and balances, except laboratory, nec
482201. Fotografische berichtdiensten | Photographic message services
28999920. Schuimladingsmengsels | Foam charge mixtures
34460000. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
37140124. Stokstangen, motorvoertuig | Tie rods, motor vehicle
38270111. Microprojectors | Microprojectors
45229901. Luchtvrachtvervoerders, onopgelost | Air cargo carriers, nonscheduled

Werken bij Denise Gresiac Secundair Onderwijs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Denise Gresiac Secundair Onderwijs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Denise Gresiac Secundair Onderwijs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Denise Gresiac Secundair Onderwijs. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker Roeselare 38u kinderafdeling (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoopmedewerker (m/v) die fulltime wil werken in de kinderafdeling

  • Sanitair Installateur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaats sanitaire installaties bij particuliere klanten thuis.

  • Arbeider spuiterij/montage (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je schuurt stoelen machinaal of manueel.  Je staat in voor de montage van de stoelen.  Je staat in voor het maken van kartonnen dozen.  Je pakt stoelen in.  Ten slotte zet je de leveringen klaar en laadt je alles op de vrachtwagen.  Bij minder werk kunnen andere taken toegewezen worden. 

  • Chauffeur rijbewijs C (LEMBEEK)

    Regio: LEMBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor het vervoeren van goederen naar particulieren en dit over heel BE.

  • Automation engineer (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functionele analyse opstellen van project. Werkings- en bedieningsprincipe van machinelijn bepalen op basis van de wensen en noden van de eindklant. Bepalen benodigde componenten (sensoren motorsturingen PLC?) ondersteuning bieden aan elektrisch tekenaars installateurs bordenbouwers? Ontwerp en programmatie van software en bedieningsschermen. Opstart van machinelijn binnen het bedrijf. Functionele testen van volledige machinelijn uitvoeren. Opstart en afstelling van de machinelijn bij de eindklant. Opleiding eindgebruiker en opvolging installatie tot oplevering. Service op bestaande installaties.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heist-op-den-berg - uitstekend betaald (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Keukenhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: borden opmaken; mise-en-place; kroketten en frieten bakken; eten opwarmen.

  • flexijob zaal (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen

Zoek naar antwoorden van Denise Gresiac Secundair Onderwijs in sociale netwerken
Look for responds of Denise Gresiac Secundair Onderwijs in social networks

Lees alle opmerkingen voor Denise Gresiac Secundair Onderwijs. Laat een reactie achter voor Denise Gresiac Secundair Onderwijs. Denise Gresiac Secundair Onderwijs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Denise Gresiac Secundair Onderwijs. Leave a respond for Denise Gresiac Secundair Onderwijs. Denise Gresiac Secundair Onderwijs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Denise Gresiac Secundair Onderwijs op de google maps. Adres en contacten Denise Gresiac Secundair Onderwijs
Location of Denise Gresiac Secundair Onderwijs on the google maps. Address and contacts of Denise Gresiac Secundair Onderwijs

Andere gerelateerde bedrijven als come Denise Gresiac Secundair Onderwijs Denise Gresiac Secundair Onderwijs: FA. MULDERS R. | Bertels-Moelans Zakenkantoor CV | CAF? LE BIRDIE | WALTER LETEN | MARCEL DE NEEF

Other related companies as Denise Gresiac Secundair Onderwijs: FA. MULDERS R. | Bertels-Moelans Zakenkantoor CV | CAF? LE BIRDIE | WALTER LETEN | MARCEL DE NEEF

Denise Gresiac Secundair Onderwijs is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Denise Gresiac Secundair Onderwijs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03259613037. Het bedrijf Denise Gresiac Secundair Onderwijs bevindt zich op het adres: Koninklijkelaan 9; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 263,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 272,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beauty salons. Lijst met producten zijn Personnel training; Education (Secondary); Pedicure.
De hoofdactiviteit van Denise Gresiac Secundair Onderwijs is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Denise Gresiac Secundair Onderwijs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Denise Gresiac Secundair Onderwijs, openstaande posities, locatie van Denise Gresiac Secundair Onderwijs op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Denise Gresiac Secundair Onderwijs is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Denise Gresiac Secundair Onderwijs, company assigned to the tax number BE03259613037. The company Denise Gresiac Secundair Onderwijs is located at the address: Koninklijkelaan 9; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 263,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 272,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beauty salons. List of products are Personnel training; Education (Secondary); Pedicure.
The main activity of Denise Gresiac Secundair Onderwijs is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Denise Gresiac Secundair Onderwijs is not available. You also can look at reviews of Denise Gresiac Secundair Onderwijs, open positions, location of Denise Gresiac Secundair Onderwijs on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Denise Gresiac Secundair Onderwijs, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Denise Gresiac Secundair Onderwijs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Denise Gresiac Secundair Onderwijs, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Denise Gresiac Secundair Onderwijs, employees, financial statistics.