WALTER LETEN

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • WALTER LETEN
Private companiesFood Stores • WALTER LETEN

Contactgegevens WALTER LETEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WALTER LETEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WALTER LETEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VILLERSLEI 42; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36855440 (+32-36855440) 36855440 (+32-36855440)

Fax (fax): +32 (15) 995-84-37 +32 (15) 995-84-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WALTER LETEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WALTER LETEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WALTER LETEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WALTER LETEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WALTER LETEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WALTER LETEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WALTER LETEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WALTER LETEN
Products information WALTER LETEN

BTW identificatienummer (tax): BE04736724853
Ondernemingsnummer: 2484252929
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 892,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits: Bicyclettes.. Produits: Mobylettes, Scooters. Marques de Motos: Suzuki.. Services: Reparation & Entretien.. Scooters MBK: Pi猫ces & Accessoires, V锚tements & Accessoires, Concessionnaires, 50 CC.

Product categorie (product category): MBK. Motos. V茅los. R茅parations and entretien de motos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WALTER LETEN
(Get full report from official database of BE for WALTER LETEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WALTER LETEN
Addition kinds of activities for WALTER LETEN

275403. Kalender- en kaartafdrukken, behalve zaken, gravure | Calendar and card printing, except business, gravure
335500. Aluminium rollen en tekenen, nec | Aluminum rolling and drawing, nec
873100. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
30690306. Klappen, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Cloaks, vulcanized rubber or rubberized fabric
35550102. Persen, gravure | Presses, gravure
35560400. Drankmachines | Beverage machinery
76990301. Boiler reparatie winkel | Boiler repair shop

Werken bij WALTER LETEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WALTER LETEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WALTER LETEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WALTER LETEN. Looking for open vacancies in other companies

  • assistent storemanager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor een winkel te Turnhout een assistent storemanager. Wat houdt je job in? Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten.

  • Verpleegkundige ouderenzorg (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project, komje terecht in een woon-zorgcentrum gelegen in een landelijke omgeving. Hetrusthuis schenkt ruime aandacht aan de tijdsinvulling van de bewoners door hente voorzien van leuke activiteiten, een mooie tuin waar ze kunnen genieten vanhet uitzicht, een aangename cafetaria enzovoort. Deze animatie optimaliseerthet woon- en leefklimaat van het woon-zorgcentrum. Het multidisciplinairteam staat iedere dag klaar om de bewoners met de beste zorgen te omringen. Jekrijgt de kans om te werken in een stabiele en moderne werkomgeving waar erruimte is voor doorgroeimogelijkheden. Als gemotiveerde verpleegkundigesta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. Je zetmedicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz.Je durft je te verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil bijdragentot een waardevol en gelukkig verblijf in het woon-zorgcentrum. Je streeft eenkwalitatieve detailzorg na waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraalstaan.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Chauffeur C / CE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je in het bezit van een rijbewijs C of CE? Zou je graag nationale ritten doen als chauffeur C of CE? Bekijk dan zeker onderstaande vacature CHAUFFEUR voor een bedrijf te Zwijnaarde. Je bent bereid tussen 5 en 6u op te starten in Zwijnaarde om daar te vertrekken met geladen vrachtwagen. Deze goederen kunnen verschillen van kleine paketten tot paketten die geleverd worden op paletten. Een rit zal ongeveer 20 à 25 stops inhouden waarbij je de goederen lost bij de klant (dit zowel manueel als met een elektrische transpallet). Dit voor klanten in Regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • ONDERHOUDS TECHNICUS CENTRALE VERWARMING (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van sanitaire-, gas- en stookolie installaties bij onze klanten. Je zorgt voor een correcte rapportage van de uitgevoerde werken. Onze klant plaatst hoofdzakelijk CV- en sanitaire installaties bij particulieren in de omgeving van Kortenberg. Je bent klantvriendelijk en staat in voor het bewaken van kwaliteit van de afgeleverde werken.

  • Mechanicien (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om een perfecte match te maken voor onze vacature van (onderhouds)mechanicien bij onze klant kijken we enthousiast uit naar iemand die bij het lezen van deze vacature meteen roept: dit is het! Als mechanicien: ? zorg je voor het mechanisch onderhoud van machines en motoren in een productieomgeving of op verplaatsing. ? herstel je mechanische gedeeltes van een machine (zowel hydraulisch als pneumatisch). ? bied je technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen. ? lees en interpreteer je werktekeningen. ? spoor je defecten op in een LPG-gestuurde installatie. ? gebruik je correct beroeps gebonden tekens en codes. ? zorg je voor het monteren herstellen en uitlijnen van verschillende soorten aandrijving. ? plaats je een pomp of compressor en regel je deze af. ? zorg je voor het onderhoud van een pomp of compressor zoek je storingen en los je deze op. ? kies je koppelingen naargelang de toepassing het monteren en het afregelen. ? organiseer je preventief onderhoud en voer je dit ook uit. ? meet en controleer je de meetgereedschappen. ? demonteer vervaardig en monteer je dichtingen. ? sta je in voor het lassen met een brander. ? slijp je gereedschappen. ? beheer en voorzie je interventies.

  • Onderhoudstechnieker (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hasselt (Kermt) zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker.  

  • Plaatser ramen en deuren (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio Overpelt zoekt Trixxo een ervaren plaatser ramen en deuren. We verwachten naast een goede motivatie ook een relevante werkervaring. Je zal voornamelijk werken met PVC en aluminium. De werven zijn gelegen in de nabije omgeving van Overpelt. Ben jij de gemotiveerde en bekwame kandidaat die we zoeken? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deurne/Merksem (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Deurne.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Olmen, Meerhout en/of Mol indien vervoer geen probleem is.

  • STUDENT COPYWRITING (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een gerenommeerd bedrijf in Maldegem een STUDENT die 1 à 2 dagen per week (afhankelijk van je lessenrooster) zal instaan voor het SCHRIJVEN EN COPYWRITEN van teksten. Hoofdtaak Het doel is om de website te vernieuwen en er zoekwoorden in te verwerken waarmee Roxell sneller gevonden kan worden. Kennis van keywordanalyse is dan ook mooi meegenomen. Extra taken Dit wordt aangevuld met het schrijven van teksten in Nederlands en Engels en andere ad hoc marketing taken.

  • JR Dossierbeheerder: doe hier je eerste ervaring op! Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Wat wil je weten over dit kantoor? Dit kantoor bestaat uit een team van 10 medewerkers. Zij verzorgen de volledige boekhouding van zo'n 500-tal vennootschappen 130 eenmanszaken, actief in verschillende sectoren. Wil je veel en snel bijleren? Dan ben je hier aan het goede adres. Ongeacht je ervaring, sta je hier vanaf dag één in contact met de klant. Je zal met andere woorden meteen hands-on beide aspecten van de job leren kennen. Junior Dossierbeheerder: takenpakket Stap voor stap word je hier opgeleid tot A-Z boekhouder; maar om daar te raken moet je uiteraard beginnen bij het begin. Je takenpakket bestaat in het begin vooral uit voorbereidend werk (A-Y). Je staat je meer ervaren collega's bij waar nodig en zo zal je je steeds verder ontwikkelen.

  • Centric - BI Designer (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mission   The BI designer structures data for optimal access, performance, and integration. This role is responsible for building new data sets and data structures as required to support business needs, and for managing the distribution, replication, and archival of data. The designer must manage the balance of current and future needs in both design and content. This role requires a blend of skills normally found in the specialized roles of Business Analyst, data modeler, and database analyst.     Core Accountabilities Create functional and technical specifications based on the business requirements Interpret requirements Integration in business enterprise model Create subject area model Create logical and physical data model for the Data Warehouse and the datamarts Validate models with production data, and guarantee consistency of the Data Warehouse Ensure data compliance with the standards Ensure consistency with the integrated data model and other information architecture deliverables. Develop processes for capturing and maintaining metadata from all BI components Support and incident management: 2nd level of support    Essential qualities Experience in BI reporting environments and tools (knowledge of Pentaho and MicroStrategy is an asset): Minimum 5 years' experience functional analysis Minimum 5 years' experience in Data Warehouse modelling Minimum 5 years' experience in creation of ETL specifications Extensive experience with ETL tools Ability to work autonomously Good attention to detail Problem solving Good presentational skills Understanding of current BI industry trends and willingness to learn English is the common work language   Desirable qualities Degree level or equivalent Experience with Post services, express or parcel services High quality interpersonal, written, and oral communication skills Good presentational skills

Zoek naar antwoorden van WALTER LETEN in sociale netwerken
Look for responds of WALTER LETEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WALTER LETEN. Laat een reactie achter voor WALTER LETEN. WALTER LETEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WALTER LETEN. Leave a respond for WALTER LETEN. WALTER LETEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WALTER LETEN op de google maps. Adres en contacten WALTER LETEN
Location of WALTER LETEN on the google maps. Address and contacts of WALTER LETEN

Andere gerelateerde bedrijven als come WALTER LETEN WALTER LETEN: Quality Soft | Damla | 'T KARREWIEL | ANDR? DOCK | F.Y.S. & Fr猫res SPRL

Other related companies as WALTER LETEN: Quality Soft | Damla | 'T KARREWIEL | ANDR? DOCK | F.Y.S. & Fr猫res SPRL

WALTER LETEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WALTER LETEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04736724853. Het bedrijf WALTER LETEN bevindt zich op het adres: VILLERSLEI 42; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 892,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is MBK. Motos. V茅los. R茅parations and entretien de motos. Lijst met producten zijn Produits: Bicyclettes.. Produits: Mobylettes, Scooters. Marques de Motos: Suzuki.. Services: Reparation & Entretien.. Scooters MBK: Pi猫ces & Accessoires, V锚tements & Accessoires, Concessionnaires, 50 CC..
De hoofdactiviteit van WALTER LETEN is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WALTER LETEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WALTER LETEN, openstaande posities, locatie van WALTER LETEN op de kaart.

WALTER LETEN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is WALTER LETEN, company assigned to the tax number BE04736724853. The company WALTER LETEN is located at the address: VILLERSLEI 42; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 892,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is MBK. Motos. V茅los. R茅parations and entretien de motos. List of products are Produits: Bicyclettes.. Produits: Mobylettes, Scooters. Marques de Motos: Suzuki.. Services: Reparation & Entretien.. Scooters MBK: Pi猫ces & Accessoires, V锚tements & Accessoires, Concessionnaires, 50 CC..
The main activity of WALTER LETEN is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WALTER LETEN is not available. You also can look at reviews of WALTER LETEN, open positions, location of WALTER LETEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WALTER LETEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WALTER LETEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WALTER LETEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WALTER LETEN, employees, financial statistics.