Dijon Eugène-Charles

Contactgegevens Dijon Eugène-Charles: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dijon Eugène-Charles: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dijon Eugène-Charles

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Vergiers 15; 4500; Huy, België

Telefoon (phone): 085 21 59 76 (+32-085 21 59 76) 085 21 59 76 (+32-085 21 59 76)

Fax (fax): 085 23 13 89 (+32-085 23 13 89) 085 23 13 89 (+32-085 23 13 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dijon Eugène-Charles: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dijon Eugène-Charles"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dijon Eugène-Charles"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dijon Eugène-Charles, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dijon Eugène-Charles. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dijon Eugène-Charles, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dijon Eugène-Charles. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dijon Eugène-Charles
Products information Dijon Eugène-Charles

BTW identificatienummer (tax): BE05859252929
Ondernemingsnummer: 3148651123
Hoofdstad (capital): 877,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 244,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Dijon Eugène-Charles zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dijon Eugène-Charles
(Get full report from official database of BE for Dijon Eugène-Charles)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dijon Eugène-Charles
Addition kinds of activities for Dijon Eugène-Charles

2386. Lederen en schapenbeklede kleding | Leather and sheep-lined clothing
14990108. Sapphire mijnbouw | Sapphire mining
30890214. Platen, kunststoffen | Plates, plastics
34919907. Magnetische kleppen | Solenoid valves
35679909. Lacquering, Japanovens | Lacquering, japanning ovens
36999912. Problemen lichten | Trouble lights
50851002. Zegels, industrieel | Seals, industrial
51310210. Naaien accessoires | Sewing accessories
75150000. Personenauto leasing | Passenger car leasing
79990705. Trapshooting faciliteit, niet-lidmaatschap | Trapshooting facility, non-membership

Werken bij Dijon Eugène-Charles: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dijon Eugène-Charles: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dijon Eugène-Charles. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dijon Eugène-Charles. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de logistiek medewerker die wij zoeken? Lees dan zeker verder! Onze klant is een zeer gezonde KMO die actief is in de netwerkbekabeling en industriële signalisatie. Samen met ons zijn zij op zoek naar een medewerker die, samen met een collega, instaat voor volgende taken: - verzendklaar maken van de producten - laden en lossen - controleren en inboeken van de binnengekomen goederen, orderpicking, beheren en updaten van het goederen locatiesysteem - telling van het magazijn - snel oppikken van (nieuwe) software en procedures

  • Winkelbediende leuke supermarkt Tongeren gezocht! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Tongeren zoeken we een voltijdse medewerker voor de afdeling charcuterie, kaas, bakkerij. Het gaat om een voltijdse tewerkstelling, van maandag tem zaterdag en op zondagvoormiddag. Het is een lange opdracht, met optie vast contract na de interimperiode.

  • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

  • SCHRIJNWERKER PLAATSER TUINCONSTRUCTIES EN TOEBEHOREN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega sta je in voor het plaatsen van allerhande tuinconstructies en toebehoren waaronder ook afsluitingen. Je vertrekt hiervoor steeds van bij de firma zelf en werkt in de streek.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Veurne 12 uren per week (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Veurne Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op verschillende dagen aanwezig is in het huishouden. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp regio Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Voor onze site te Wijgmaal zijn we op zoek naar geschikte huishoudhulpen. U wordt tewerkgesteld in assistentiewoningen op de site. De uren die je wenst te werken zijn bespreekbaar. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Coördinator Boekhouding - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Coördinator Boekhouding voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Een greep uit je takenpakket: Je coördineert de activiteiten van jouw team en speelt een trekkersrol in de veranderingstrajecten; Als geboren coach werk je mee aan de groei van de experten binnen jouw team; Je toont jouw professionele expertise door het opmaken en opvolgen van rapporten; Je gaat die extra mile en formuleert actief verbetervoorstellen en adviezen voor de goede werking van de afdeling; Je analyseert processen waarna je deze continu optimaliseert. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Kinderverzorgster (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: MAARTJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opvoeden en verzorgen van kindjes tussen 10 weken en 2.5 jaar.

  • ZELFSTANDIG GERANT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HAAGSE TENNISHOEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Openhouden van ons clubhuis + het verder uitbouwen van ons clubhuis

  • Thuisverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    verzorging van patiënten aan huis ouderenzorg palliatieve zorgen wondverzorging ....

  • Zelfstandig consulent voor een relatiebureau. Regio Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Social Connect

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie Brussel/Vlaams-Brabant. U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

Zoek naar antwoorden van Dijon Eugène-Charles in sociale netwerken
Look for responds of Dijon Eugène-Charles in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dijon Eugène-Charles. Laat een reactie achter voor Dijon Eugène-Charles. Dijon Eugène-Charles bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dijon Eugène-Charles. Leave a respond for Dijon Eugène-Charles. Dijon Eugène-Charles on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dijon Eugène-Charles op de google maps. Adres en contacten Dijon Eugène-Charles
Location of Dijon Eugène-Charles on the google maps. Address and contacts of Dijon Eugène-Charles

Andere gerelateerde bedrijven als come Dijon Eugène-Charles Dijon Eugène-Charles: Promo Sport ASBL | Personal Soft | Superba NV | BRIGITTE BALFOORT | Credissimo

Other related companies as Dijon Eugène-Charles: Promo Sport ASBL | Personal Soft | Superba NV | BRIGITTE BALFOORT | Credissimo

Dijon Eugène-Charles is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dijon Eugène-Charles, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05859252929. Het bedrijf Dijon Eugène-Charles bevindt zich op het adres: Rue des Vergiers 15; 4500; Huy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 877,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 244,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Dijon Eugène-Charles zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dijon Eugène-Charles is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dijon Eugène-Charles is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dijon Eugène-Charles, openstaande posities, locatie van Dijon Eugène-Charles op de kaart.

Dijon Eugène-Charles is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dijon Eugène-Charles, company assigned to the tax number BE05859252929. The company Dijon Eugène-Charles is located at the address: Rue des Vergiers 15; 4500; Huy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 877,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 244,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawyers. Products created in Dijon Eugène-Charles were not found.
The main activity of Dijon Eugène-Charles is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Dijon Eugène-Charles is not available. You also can look at reviews of Dijon Eugène-Charles, open positions, location of Dijon Eugène-Charles on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dijon Eugène-Charles, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dijon Eugène-Charles, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dijon Eugène-Charles, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dijon Eugène-Charles, employees, financial statistics.