De Vos H

Contactgegevens De Vos H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Vos H: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Vos H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Salvialaan 9; 9185; Wachtebeke, België

Telefoon (phone): 09 342 86 19 (+32-09 342 86 19) 09 342 86 19 (+32-09 342 86 19)

Fax (fax): +32 (51) 498-52-38 +32 (51) 498-52-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Vos H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Vos H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Vos H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Vos H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Vos H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Vos H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Vos H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Vos H
Products information De Vos H

BTW identificatienummer (tax): BE01581176757
Ondernemingsnummer: 7000457763
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 730,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in De Vos H zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Vos H
(Get full report from official database of BE for De Vos H)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Vos H
Addition kinds of activities for De Vos H

281201. alkaliën | Alkalies
508403. Papier-, zaag- en houtbewerkingsmachines | Paper, sawmill, and woodworking machinery
28139907. Stikstof | Nitrogen
30690205. Matten of mat, rubber, niet | Mats or matting, rubber, nec
32910602. Papier, schuurmiddel: granaat, emery, aluminiumoxide gecoat | Paper, abrasive: garnet, emery, aluminum oxide coated
79990702. Schiettent | Shooting gallery
96419905. Voedselinspectiebureau, overheid | Food inspection agency, government

Werken bij De Vos H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Vos H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Vos H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Vos H. Looking for open vacancies in other companies

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • Operator Verpakking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de haven van Antwerpen zijn wij op zoek naar een operator voor het verpakken van goederen.

  • Gemotiveerde Lasser HA (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een gemotiveerde lasser die goesting heeft om het bedrijf te versterken! Je werkt dagelijks binnen een klein team lassers die met veel enthousiasme hun kennis en ervaring met jou willen delen.

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoegaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • SPORTIEVE JOBSTUDENTEN 19-20/10 m/v (Beringen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij sportief aangelegd? Of draag je graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Voor een super cool even zoeken wij een 20-tal studenten. De KBC Night Run vind plaats op 20 oktober in Beringen. We zoeken 18+ studenten (omwille van de late werkuren) voor de inschrijvingen (ook al op 19/10), wegwijzering, parkingbegeleiders, hostessen, ... Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

  • telecom installateurs (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • Electricien (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Sharp Packaging Solutions

    Type: Vaste Job

    UDG is een internationale leider in Healthcare Services. De Packaging & Specialty division Sharp levert verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie en dit via vestigingen in Amerika, Engeland, Nederland en België. Sharp Packaging Solutions is onderdeel van de Packaging Group en staat als onafhankelijke partner in voor het verpakken van geneesmiddelen in blisters, het afvullen van zakjes met poeders of vloeistoffen en het verpakken en labelen van spuiten en pennen. Voor onze vestiging in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een electricien: Je staat in voor het correct en tijdig opbouwen, instellen en onderhouden van de toegewezen machines en dit door een adequate storingsanalyse en –oplossing. Je werkt mee aan de uitwerking van concepten, het ontwerpen van elektrische en pneumatische schema’s en het bouwen van elektrische borden. Oplossen van storingen bij nutsvoorzieningen, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en alarmcentrales Uitwerken van diverse projecten Uitvoeren van kalibratieschema's Ondernemen van gepaste acties bij afwijkende kwaliteit of niet correct functioneren van de veiligheidsvoorzieningen Onderhoud en herstellingen van machines, installaties en materiaal

  • Dossierbeheerder-syndicus (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE SYNDIC

    Type: Vaste Job

    1/ “Syndicus? Dat zou ik nooit willen doen!” Onze dossierbeheerders krijgen dit zinnetje standaard te horen wanneer ze zichzelf voorstellen. Nochtans hebben zij ooit voor de job gekozen. En hebben ze er geen spijt van, integendeel. Dat kan je alvast in de getuigenis van Kimmy of Jens lezen. 2/ “Syndicus? Dat is toch alleen maar miserie oplossen?” Gelukkig niet! Team Brussel-Gent-Dendermonde beheert samen zo’n 142 gebouwen, waarbij in 90 % van de dossiers alles vlekkeloos verloopt. Dat is mogelijk dankzij het innovatieve softwarepakket waarin we als dossierbeheerders de boekhouding en de administratie van de appartementsgebouwen nauwkeurig bijhouden. De boekhouding gebeurt zelfs gedeeltelijk automatisch dankzij ons systeem voor factuurherkenning. 3/ “Jaja, maar zodra er een leiding springt, staat je telefoon wel roodgloeiend.” Niet in alle dossiers loopt alles van een leien dakje. Daarom zijn wij er net! Geregeld worden we dus gecontacteerd voor een technisch probleem - al dan niet dringend - waarbij we leveranciers aanspreken, offertes voor herstellingen opvragen… Gelukkig hebben we een vaste poule van leveranciers enerzijds en een interne klusjesdienst waar op kunnen rekenen voor snelle herstellingen anderzijds. ‘s Avonds en in het weekend werken we met een permanentiesysteem, waardoor je niet om de haverklap opgebeld wordt in je vrije tijd. 4/ “Pff, en zoveel avondwerk dat daarbij komt kijken!” Vaak gaat de jaarlijkse algemene vergadering van een gebouw in mede-eigendom ‘s avonds door en ben je tussen 18u en 20u een vergadering aan het leiden. Als syndicus zijn we flexibel en passen we onze agenda aan deze van onze klanten aan. Uiteraard zorgen we hier wel voor een gezond evenwicht. Bovendien kan het avondwerk op een ander moment gerecupereerd worden, waardoor je op rustige momenten (veelal in de zomer) vroeger kan stoppen, of het weekend wat sneller kan inzetten dan gewoonlijk. 5/ “En die wetgeving is toch ingewikkeld?” Met een juridische achtergrond of kennis van de wet op de mede-eigendom heb je inderdaad een voetje voor. Toch zijn er bij ons syndici aan de slag die een totaal andere achtergrond hebben, van leerkracht tot boekhouder. Ook zij hebben de wetgeving volledig onder de knie dankzij het aanbod aan interne en externe opleidingen en de ondersteuning van tal van collega’s en onze interne juridische dienst.

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP spécialisé dans le secteur dentaire et medical recherche des chauffeurs INDEPENDANTS parfaitement BILINGUE FRANCAIS - NEERLANDAIS j'insiste FRANCAIS - NEERLANDAIS pour des tournées de nuit et des tournées de jour. Véhicule Min JUMPY - VITO c'est à dire minimum 2 palettes. véhicule maximun 3 ans d'age et ou peux de kilomètres. ¿LA CONNAISSANCE DU BENELUX EST INDISPENSABLE

Zoek naar antwoorden van De Vos H in sociale netwerken
Look for responds of De Vos H in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Vos H. Laat een reactie achter voor De Vos H. De Vos H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Vos H. Leave a respond for De Vos H. De Vos H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Vos H op de google maps. Adres en contacten De Vos H
Location of De Vos H on the google maps. Address and contacts of De Vos H

Andere gerelateerde bedrijven als come De Vos H De Vos H: KBC | DE VROE | ADR Construct BVBA | GUY FRANCOTTE | B.O.L.C Belgisch Ooglaser Centrum

Other related companies as De Vos H: KBC | DE VROE | ADR Construct BVBA | GUY FRANCOTTE | B.O.L.C Belgisch Ooglaser Centrum

De Vos H is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Vos H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01581176757. Het bedrijf De Vos H bevindt zich op het adres: Salvialaan 9; 9185; Wachtebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 730,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in De Vos H zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Vos H is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Vos H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Vos H, openstaande posities, locatie van De Vos H op de kaart.

De Vos H is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Vos H, company assigned to the tax number BE01581176757. The company De Vos H is located at the address: Salvialaan 9; 9185; Wachtebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 730,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beauty salons. Products created in De Vos H were not found.
The main activity of De Vos H is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Vos H is not available. You also can look at reviews of De Vos H, open positions, location of De Vos H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Vos H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Vos H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Vos H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Vos H, employees, financial statistics.