De Wulf B

Contactgegevens De Wulf B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Wulf B: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Wulf B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Eglise 38; 1620; Drogenbos, België

Telefoon (phone): 02 331 12 99 (+32-02 331 12 99) 02 331 12 99 (+32-02 331 12 99)

Fax (fax): +32 (53) 373-71-56 +32 (53) 373-71-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Wulf B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Wulf B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Wulf B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Wulf B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Wulf B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Wulf B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Wulf B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Wulf B
Products information De Wulf B

BTW identificatienummer (tax): BE04888610839
Ondernemingsnummer: 2285675048
Hoofdstad (capital): 469,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 865,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in De Wulf B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Wulf B
(Get full report from official database of BE for De Wulf B)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Wulf B
Addition kinds of activities for De Wulf B

12410103. Test saai, antraciet mijnbouw | Test boring, anthracite mining
13110302. Olie schaal mijnbouw | Oil shale mining
22999910. Rugbacking, jute of andere vezels | Rugbacking, jute or other fiber
35670200. Brandstofovenoven en ovens | Fuel-fired furnaces and ovens
36259912. Numerieke controles | Numerical controls
37110303. Verkenningswagens, assemblage van | Reconnaissance cars, assembly of
38429908. Fractuurapparatuur, chirurgisch | Fracture appliances, surgical
39999921. Bubbelbaden | Hot tubs
80829900. Home gezondheidszorg, nv | Home health care services, nec

Werken bij De Wulf B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Wulf B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Wulf B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Wulf B. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteurs(M/V) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. je gaat mee ter plaatste op de werf voor het plaatsen van industriële constructies Je bent bereid om eventueel te verblijven in het buitenland. Je vertrekt samen met je team uit Overpelt richting de werf.

  • TECHNISCHE OPERATOREN NACHTPLOEG m/v (Zonhoven) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar technisch operatoren voor de nachtploeg. - Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties - Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens - Je probeert storingen op te lossen - Je reinigt de installatie en werkomgeving - Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitvoering

  • Lasser-Mechanieker (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in machinebouw, regio Gent-Lochristi, zijn wij op zoek naar een Lasser: Je hebt ervaring in montage, constructie werken of machinebouw Je kunt metaal lassen Je kunt de plooibank en plaatschaar bedienen Je hebt ervaring met mechanica

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Strijk(st)er (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TEMPO STRIJKATELIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Taken: Je staat in voor het strijken van kledij met machines en met de hand (met professioneel strijkijzer) in ons strijkatelier in Heverlee; Je hebt soms contact met klanten; Je doet mee met het naaiwerk.

  • Jobstudenten zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Ben je student en vrij om op zaterdag te werken ? We zoeken nog 5 studenten om te werken van 7u tot 16u. Hulp in de productie en verpakking; Neem snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051.50.22.67 of mail ons [email protected]

  • Student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de productieomgeving. Dit doe je aan de hand van een veegmachine of doe je manueel.

  • Student orderpicker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een klant te Herentals  een aantal jobstudenten van 18 jaar of ouder. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen, voornamelijk  manueel werk. We zoeken vooral studenten die op regelmatige basis willen werken. Je zou  twee à drie avonden per week worden ingepland doorheen het schooljaar.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Cegebo

    Type: Vaste Job

    Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

  • Freelance dierenoppassers & dogwalkers gezocht in heel Vlaanderen (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant het huis 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt het huis een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Lijkt dit iets voor jou? Bezoek onze website voor meer informatie en laat van je horen!

  • Massagetherapeut(e) flexijob (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Om ons team in de behandelingen te versterken zijn we op zoek naar een Massagetherapeut(e)

Zoek naar antwoorden van De Wulf B in sociale netwerken
Look for responds of De Wulf B in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Wulf B. Laat een reactie achter voor De Wulf B. De Wulf B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Wulf B. Leave a respond for De Wulf B. De Wulf B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Wulf B op de google maps. Adres en contacten De Wulf B
Location of De Wulf B on the google maps. Address and contacts of De Wulf B

Andere gerelateerde bedrijven als come De Wulf B De Wulf B: ETS. VAIRON | FLEURS DEWAR | B.C. LICHTERVELDE | MARLEEN DAELMAN | Hofman G BVBA

Other related companies as De Wulf B: ETS. VAIRON | FLEURS DEWAR | B.C. LICHTERVELDE | MARLEEN DAELMAN | Hofman G BVBA

De Wulf B is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Wulf B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04888610839. Het bedrijf De Wulf B bevindt zich op het adres: Rue de l'Eglise 38; 1620; Drogenbos. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 469,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 865,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in De Wulf B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Wulf B is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Wulf B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Wulf B, openstaande posities, locatie van De Wulf B op de kaart.

De Wulf B is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Wulf B, company assigned to the tax number BE04888610839. The company De Wulf B is located at the address: Rue de l'Eglise 38; 1620; Drogenbos. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 469,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 865,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lawyers. Products created in De Wulf B were not found.
The main activity of De Wulf B is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Wulf B is not available. You also can look at reviews of De Wulf B, open positions, location of De Wulf B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Wulf B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Wulf B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Wulf B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Wulf B, employees, financial statistics.