De Ridder Guy

Contactgegevens De Ridder Guy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Ridder Guy: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Ridder Guy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Franklin Roosevelt 190; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 672 58 00 (+32-02 672 58 00) 02 672 58 00 (+32-02 672 58 00)

Fax (fax): 02 672 68 31 (+32-02 672 68 31) 02 672 68 31 (+32-02 672 68 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Ridder Guy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Ridder Guy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Ridder Guy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Ridder Guy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Ridder Guy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Ridder Guy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Ridder Guy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Ridder Guy
Products information De Ridder Guy

BTW identificatienummer (tax): BE05487640380
Ondernemingsnummer: 1404846191
Hoofdstad (capital): 354,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 138,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in De Ridder Guy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Ridder Guy
(Get full report from official database of BE for De Ridder Guy)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Ridder Guy
Addition kinds of activities for De Ridder Guy

2873. Stikstofmeststoffen | Nitrogenous fertilizers
513603. Mannen en jongens 'outerwear | Men's and boys' outerwear
22530301. Badjassen, breien | Bathrobes, knit
57199900. Diverse huishoudelijke winkels, nec | Miscellaneous homefurnishings stores, nec
82440000. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools

Werken bij De Ridder Guy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Ridder Guy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Ridder Guy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Ridder Guy. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

  • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

  • Loodgieter (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Knokke zijn wij op zoek naar een LOODGIETER

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Student magazijn | Dagen overeen te komen | Grobbendonk | 7.00u-15.00u of 8.00u-16.00u (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistieke firma te Grobbendonk zijn we op zoek naar studenten die bereid zijn om doorheen het schooljaar te werken. De te werken dagen zijn overeen te stemmen met de klant. Het takenpakket is zeer gevarieerd en gaat van: Picking/packing Verpakken Laden/lossen Orde en netheid van het magazijn behouden ...

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Student promo Marche-En-Famenne (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Pour notre client Panama, nous recherchons des étudiants qui peuvent effectuer des missions de promotion à Marche-en-Famenne tout au long de l'année. Pour différentes marques.

  • Jobstudent: Junior Recruiter (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Studentenjob

    Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem, Hasselt en Gent, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Monitor legt zich reeds meer dan 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten. Als gezond en groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemerschap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. “Wie zoekt die vindt” is het motto in onze wervingsactiviteit. Onze klanten rekenen op Monitor om hun vacatures in te vullen. Onze specialisatie is om voor elke uitdaging in de arbeidsmarkt een gepaste oplossing te vinden. Voor meer info surf naar www.monitor.be of neem een kijkje achter de schermen via onze facebookpagina. Momenteel zoeken wij ter versterking van het team te Wijnegem een enthousiaste, vlotte m/v: Jobstudent - Junior Recruiter Je wordt ingeschakeld in lopende werving- en selectieopdrachten en biedt hierbij ondersteuning aan onze consultants. Je reikt hen interessante profielen aan door gerichte kandidaatsearches via verschillende kanalen en een eerste telefonische screening. Gedurende max 475 uren tijdens het academiejaar kom je ons versterken. Deze dagen zijn in te vullen van maandag tot donderdag tussen 13u en 19u.

  • Commercieel Technisch Medewerker (LINKHOUT)

    Regio: LINKHOUT

    Bedrijf: TELE BREVA

    Type: Vaste Job

    Voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Technical / Commercial Advisor op gebied van camerabewaking (IP) - Intercom - Toegangscontrole - Inbraak - Brand - PLC. In deze functie: - Ondersteun je de commerciële dienst (uitwerken prijsvragen op commercieel/technisch gebied). - Verdiep je je in de technieken die onze firma aanbelangen. - Ondersteun je indien nodig projecten op locatie. - Is kennis van IP technologie een must.

  • Projectleider houtskeletbouw (M/V) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je werkt voor een bedrijf dat zich exclusief met duurzame houtskeletbouw bezighoudt. Een echte referentie in de regio. Je job heeft zeker geen gebrek aan variatie. Je bent een echte leider. Je stuurt teams aan, hebt contact met leveranciers en onderaannemers, bestelt materialen en hebt contact met de klant. Klopt, je bent verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de bouwwerven. Een werf wordt door jou opgestart opgevolgd en opgeleverd.

  • Technische docenten (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MASEOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MaSEOS geeft technische opleidingen on site bij een grote variëteit aan klanten. Hydraulica, elektriciteit, elektromechanica, mechanica, besturen van machines, etc. Om aan alle opleidingswensen van onze klanten te kunnen voldoen zijn wij continu op zoek naar technische freelance docenten.

  • Flexi job warenhuis (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in Wevelgem zijn wij op zoek naar flexi-jobs. Het kan gaan om verschillende taken: - lossen van een vrachtwagen - rekken aanvullen - kassawerk - ... Ideale periodes: - maandag - woensdag voormiddag - donderdag namiddag - vrijdag voormiddag In de voormiddag telkens vanaf 7u. Dus kan je één of verschillende tijdstippen werken als flexi-job? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

Zoek naar antwoorden van De Ridder Guy in sociale netwerken
Look for responds of De Ridder Guy in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Ridder Guy. Laat een reactie achter voor De Ridder Guy. De Ridder Guy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Ridder Guy. Leave a respond for De Ridder Guy. De Ridder Guy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Ridder Guy op de google maps. Adres en contacten De Ridder Guy
Location of De Ridder Guy on the google maps. Address and contacts of De Ridder Guy

Andere gerelateerde bedrijven als come De Ridder Guy De Ridder Guy: CONSTANT VAN RIEL | HAENTJENS GEBROEDERS | CAMPING "DE STERREGRAEF" | Quertain D | Multi NV

Other related companies as De Ridder Guy: CONSTANT VAN RIEL | HAENTJENS GEBROEDERS | CAMPING "DE STERREGRAEF" | Quertain D | Multi NV

De Ridder Guy is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Ridder Guy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05487640380. Het bedrijf De Ridder Guy bevindt zich op het adres: Avenue Franklin Roosevelt 190; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 354,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 138,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in De Ridder Guy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Ridder Guy is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Ridder Guy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Ridder Guy, openstaande posities, locatie van De Ridder Guy op de kaart.

De Ridder Guy is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Ridder Guy, company assigned to the tax number BE05487640380. The company De Ridder Guy is located at the address: Avenue Franklin Roosevelt 190; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 354,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 138,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lawyers. Products created in De Ridder Guy were not found.
The main activity of De Ridder Guy is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Ridder Guy is not available. You also can look at reviews of De Ridder Guy, open positions, location of De Ridder Guy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Ridder Guy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Ridder Guy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Ridder Guy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Ridder Guy, employees, financial statistics.