De Meulemeester Luk

Contactgegevens De Meulemeester Luk: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Meulemeester Luk: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Meulemeester Luk

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tieltstraat 135; 8760; Meulebeke, België

Telefoon (phone): 051 48 82 35 (+32-051 48 82 35) 051 48 82 35 (+32-051 48 82 35)

Fax (fax): 051 48 76 09 (+32-051 48 76 09) 051 48 76 09 (+32-051 48 76 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Meulemeester Luk: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Meulemeester Luk"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Meulemeester Luk"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Meulemeester Luk, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Meulemeester Luk. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Meulemeester Luk, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Meulemeester Luk. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Meulemeester Luk
Products information De Meulemeester Luk

BTW identificatienummer (tax): BE01705596923
Ondernemingsnummer: 7684082031
Hoofdstad (capital): 121,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 486,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in De Meulemeester Luk zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Meulemeester Luk
(Get full report from official database of BE for De Meulemeester Luk)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Meulemeester Luk
Addition kinds of activities for De Meulemeester Luk

355605. Vlees, pluimvee en zeevruchten verwerkende machines | Meat, poultry, and seafood processing machinery
732200. Aanpassings- en verzameldiensten | Adjustment and collection services
941199. Administratie van educatieve programma's, nv | Administration of educational programs, nec
28510000. Verf en geallieerde producten | Paints and allied products
36340205. Immersieverwarmers, elektrisch: huishouden | Immersion heaters, electric: household
36440203. Terminal boards | Terminal boards
76220400. Antenne reparatie en installatie | Antenna repair and installation
76992001. Antieke reparatie en restauratie, behalve meubels, auto's | Antique repair and restoration, except furniture, autos
80210106. Pedodontist | Pedodontist

Werken bij De Meulemeester Luk: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Meulemeester Luk: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Meulemeester Luk. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Meulemeester Luk. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE beton vervoeren (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Geen internationale ritten. Je werkt 40u per week, gedeeld in 5 dagen. Loon ligt hoger dan in het barema van transport.

  • Cnc Draaier / Frezer (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een CNC-draaier (m/v):   Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC-draaibank. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (beitels en boren).

  • Uitzendconsulente (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Gent zijn wij op zoek naar een Recruiter, Uitzendconsulente. U zal starten in Sint-Niklaas en dan over gaan naar Gent. U stelt wervingsteksten, functieprofielen & advertenties op op basis van de informatie die u doorkrijgt U screent de cv's U plaatst advertenties op uw eigen wervingskanalen U zorgt voor een goed imago bij de doelgroepen U houdt de informatie up-to-date in het ERP pakket U neemt deel aan wervingsactiviteiten zoals jobdagen, jobbeurzen, ... U neemt referenties van de kandidaten U zorgt ervoor dat u de juiste informatie krijgt om dan de juiste informatie door te geven Belangrijkste taak : technische profielen rekruteren via verschillende kanalen. Samen met onze planningsverantwoordelijke kijken wie voor welke job het meest geschikt is U ondersteunt onze planningsverantwoordelijke operationeel & bij administratieve taken, je rapporteert ook aan de CEO

  • Automecanicien (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gepassioneerde automecanicien die vlot zelfstandig kan werken aan voertuigen. Dit zowel voor onderhoud van de voertuigen als voor bv het vervangen van distributiesets en koppelingen. Je zal voornamelijk werken voor Franse automerken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met het team van collega's maar je kan ook zelfstandig problemen opsporen en oplossen.

  • Bediende In De Boekhouding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en wens je graag 1 dag in de week aan de slag?  btw attesten linken aan de juiste facturen btw attest verder aanvullen betalingen opvolgen interne mails uitsturen dossiers aanvullen

  • Student grootwarenhuis Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? En wil je graag iets bij verdienen tijdens de weekends? Heb je interesse om te werken in een supermarkt in Tervuren? Lees dan zeker verder! Voor onze klant gelegen in Tervuren zijn wij op zoek naar 2 studenten om te werken tijdens het weekend, zaterdag en/of zondag. Je takenpakket zal bestaan uit kassawerk en aanvullen van rekken.

  • STUDENT Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdesigner. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • student- verkoper Gent (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • Key Account Manager (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: SUEZ Recycling & Recovery

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze dienstverlening naar onze industrieklanten toe. Je prospecteert actief en volgt jouw klantenportefeuille zeer kort op volgens onze commerciële strategie. Je analyseert het afvalprobleem en -stroom en biedt hiervoor een optimale oplossing aan. Je doet aan prijsbepaling en negotieert contracten met klanten binnen vooropgestelde marges en in overleg met de commerciële directie. Je onderhoudt de klantenrelaties en stelt bezoekrapporten op. Je krijgt hierbij commerciële/administratieve support van onze commerciële binnendienst.

  • Installateur en onderhoud sanitair (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een medewerker Installatie en Onderhoud sanitair / verwarming -Vervangen en controleren van ketels -Ventilatie plaatsen -Vloerverwarming plaatsen -Aansluiten leidingwerk -...

  • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

  • STAGIAIR(E) HUMAN RESOURCES (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Leercontract

    Als stagiair(e) kom je terecht in een aangenaam maar hard werkend team en ondersteun je hen in hun dagelijkse taken. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het assisteren in het recruitmentproces: Zoeken naar de juiste kandidaat via diverse online tools Telefonische screening Inplannen van de kandidaten Meevolgen van interviews en afhankelijk van de duur van de stage, het interview zelf afnemen Na ieder interview, een verslag opstellen Vacatures online plaatsen Vertalen van vacatures (Nl-Fr-En) - Telefonische- en emailbeheer met diverse contacten (klanten, kandidaten collega’s van andere kantoren,…) - Ad-hoc taken Bedrijfsprofiel: Select HR is een Belgische organisatie die al jaren tot de absolute top behoort in de human resources-sector. Voor ons kantoor te Zaventem zijn we op zoek naar een stagiair(e) die gepassioneerd is door de HR wereld. We hebben nog 2 plaatsen tijdens het eerste semester of één dag per week gedurende een schooljaar.

Zoek naar antwoorden van De Meulemeester Luk in sociale netwerken
Look for responds of De Meulemeester Luk in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Meulemeester Luk. Laat een reactie achter voor De Meulemeester Luk. De Meulemeester Luk bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Meulemeester Luk. Leave a respond for De Meulemeester Luk. De Meulemeester Luk on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Meulemeester Luk op de google maps. Adres en contacten De Meulemeester Luk
Location of De Meulemeester Luk on the google maps. Address and contacts of De Meulemeester Luk

Andere gerelateerde bedrijven als come De Meulemeester Luk De Meulemeester Luk: BACOB | AVANTI LISSEWEGE | C.E.T.H. | HECTORS | Maurice Lafosse

Other related companies as De Meulemeester Luk: BACOB | AVANTI LISSEWEGE | C.E.T.H. | HECTORS | Maurice Lafosse

De Meulemeester Luk is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Meulemeester Luk, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01705596923. Het bedrijf De Meulemeester Luk bevindt zich op het adres: Tieltstraat 135; 8760; Meulebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 121,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 486,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in De Meulemeester Luk zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Meulemeester Luk is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Meulemeester Luk is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Meulemeester Luk, openstaande posities, locatie van De Meulemeester Luk op de kaart.

De Meulemeester Luk is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Meulemeester Luk, company assigned to the tax number BE01705596923. The company De Meulemeester Luk is located at the address: Tieltstraat 135; 8760; Meulebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 121,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 486,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lawyers. Products created in De Meulemeester Luk were not found.
The main activity of De Meulemeester Luk is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Meulemeester Luk is not available. You also can look at reviews of De Meulemeester Luk, open positions, location of De Meulemeester Luk on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Meulemeester Luk, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Meulemeester Luk, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Meulemeester Luk, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Meulemeester Luk, employees, financial statistics.