de Kerchove d'Exaerde Emmanuel

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • de Kerchove d'Exaerde Emmanuel
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • de Kerchove d'Exaerde Emmanuel

Contactgegevens de Kerchove d'Exaerde Emmanuel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data de Kerchove d'Exaerde Emmanuel: address, phone, fax, email, website, opening hours

de Kerchove d'Exaerde Emmanuel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Dinant 275; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 22 77 20 (+32-081 22 77 20) 081 22 77 20 (+32-081 22 77 20)

Fax (fax): 081 23 17 67 (+32-081 23 17 67) 081 23 17 67 (+32-081 23 17 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) de Kerchove d'Exaerde Emmanuel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "de Kerchove d'Exaerde Emmanuel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "de Kerchove d'Exaerde Emmanuel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van de Kerchove d'Exaerde Emmanuel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen de Kerchove d'Exaerde Emmanuel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of de Kerchove d'Exaerde Emmanuel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees de Kerchove d'Exaerde Emmanuel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti de Kerchove d'Exaerde Emmanuel
Products information de Kerchove d'Exaerde Emmanuel

BTW identificatienummer (tax): BE08101013183
Ondernemingsnummer: 3863311767
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 619,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in de Kerchove d'Exaerde Emmanuel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor de Kerchove d'Exaerde Emmanuel
(Get full report from official database of BE for de Kerchove d'Exaerde Emmanuel)

Aanvulling soorten activiteiten voor de Kerchove d'Exaerde Emmanuel
Addition kinds of activities for de Kerchove d'Exaerde Emmanuel

27540704. Stationery: gravure printing | Stationery: gravure printing
32290804. Stationery's glaswerk: inkwells, clip cups, enz. | Stationers' glassware: inkwells, clip cups, etc.
35239905. Aanhangwagens en wagons, boerderij | Trailers and wagons, farm
82310100. Gespecialiseerde bibliotheken | Specialized libraries
83610203. Opleidingsschool voor delinquenten | Training school for delinquents

Werken bij de Kerchove d'Exaerde Emmanuel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in de Kerchove d'Exaerde Emmanuel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor de Kerchove d'Exaerde Emmanuel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for de Kerchove d'Exaerde Emmanuel. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE VOOR VERHUISFIRMA (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma zoekt specifiek een vaste CE chauffeur. Het is de bedoeling dat je van punt A naar B rijdt met de verhuiswagen en lift. Ter plaatste hoef je niet op de lift plaats te nemen. Deze gaat automatisch naar boven en dan ga je naar het juiste verdiep om de meubelen eruit te halen. De chauffeur krijgt eerst een 14-tal dagen opleiding om de job te leren kennen. Ze werken altijd in groepsverband dus iemand met een goede teamgeest is een vereiste. Men werkt voorlopig 6 dagen per week, maar indien ze een extra chauffeur hebben is er ruimte voor een extra dag verlof. Het is belangrijk dat de chauffeur perfect Nederlandstalig is , dit voor het contact met de klanten en de papieren in te vullen. Voor deze job moet je organisatorisch sterk zijn, vriendelijk zijn en fysiek capabel zijn om de job uit te voeren. Je werkt in een regime van 38u per week. Indien er overuren zijn mag je deze opnemen in verlof. Daguren zijn variabel sommige dagen start je om 5u en sommige dagen om 8u, ook einduur is variabel. Wat krijg je terug? Een job binnen een correcte, stabiele en familiale firma.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Reachtruckchauffeur voor bedrijf in Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij contract DSV na interimperiode als ook een hospitalisatieverzekering AG Insurance & groepsverzekering via de sector. Aantal uren/week: Aantal dagen/week: 5 Orderpicken Reachtruck

  • Lasser (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig op maat samenstellen, lassen en afwerken van diverse constructies, rekening houdend met de kwaliteitsvereisten. Deze werkzaamheden voer je uit vanuit voorbereide werkplaatsvoorschriften en tekeningen. Dit betreft zowel robotlassen als manueel lassen.

  • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

  • Student Chauffeur B / Magazijnier (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een weekendjob als student? Heb je een rijbewijs B en wil je als magazijnier / chauffeur werken? Lees zeker deze vacature! We zoeken een student die op regelmatige basis op zaterdag aan de slag kan als chauffeur / magazijnier. Indien je ook een lesvrije dag hebt in de week, kan je eventueel ook dan ingezet worden. Je werkt in een bedrijf te Gavere dat voedingsproducten levert aan haar klanten. Je zet bestellingen klaar aan de hand van lijsten en laadt ze in de camionette. Nadien lever je de bestellingen aan de hand van een vooropgestelde route die je mee krijgt. Je doet ook algemene taken in het magazijn.

  • Studentenjob als kassamedewerker (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: CARREFOUR MARKET ASSEBROEK

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een studentenjob die gemakkelijk te combineren valt met uw studies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U wordt bij ons tewerkgesteld op dagen die u zelf doorgeeft in functie van uw studies. Dit kan zowel op weekdagen, wanneer u geen les hebt, of in weekends (zaterdag/zondag) of tijdens schoolvakanties. Bij ons gaat u aan de slag als kassamedewerker , eventueel gecombineerd met taken op de werkvloer. Hebt u nog geen ervaring, geen nood wij zorgen uiteraard voor een korte opleiding. Uw uren variëren volgens bezetting. U bent minimum 16 jaar of ouder, sociaal, leergierig, en een teamspeler? Interesse? Neem snel met ons contact op.

  • Administratief medewerker boekhouding op zelfstandige basis (M/V/X) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent verantwoordelijk voor de facturatie en opvolging van betalingen van deelnemers en cliënten (hierbij let je ook op betalingen via de kmo-portefeuille en opleidingscheques van de VDAB); je beantwoordt telefoons van cliënten en klanten omtrent betalingen, facturen, betaald educatief verlof en opleidingcheques je houdt het kasboek grondig bij; je houdt de boekhouding bij van inkomende facturen en elk kwartaal dien je hiervoor een btw-aangifte in; je brengt alle documenten voor betaald educatief verlof en opleidingscheques in orde.

  • klinisch psycholoog / psychotherapeut (zelfstandige basis) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je als klinisch psycholoog graag een zelfstandige praktijk uitbouwen? Doe je dit liefst binnen een professioneel kader met ruimte voor overleg met collega's? Ben je bovendien psychotherapeut (in opleiding) en heb je er al wat 'vlieguren' opzitten ? Heb je ondernemerszin en wil je enthousiast je eigen aanbod vormgeven en in de markt zetten ? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon om onze groepspraktijk te komen versterken ! CTW Balans is een groeiende multidisciplinaire groepsprakijk met ruimte voor overleg en samenwerking. Momenteel zoeken we een collega om ons huidige team van 3 psychologen te versterken en zo onze wachttijden te verkorten. Je maakt als klinisch psycholoog deel uit van onze multidisciplinaire groepspraktijk. Je werkt op zelfstandige basis en hebt ruimte om je job inhoudelijk volledig autonoom uit te bouwen. We staan daarbij open voor iedereen die denkt een mooi aanbod te kunnen neerzetten, dat een meerwaarde kan betekenen binnen ons werking. Minstens 8 uur, waarvan 1 avond meer info zie bijlage

  • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

Zoek naar antwoorden van de Kerchove d'Exaerde Emmanuel in sociale netwerken
Look for responds of de Kerchove d'Exaerde Emmanuel in social networks

Lees alle opmerkingen voor de Kerchove d'Exaerde Emmanuel. Laat een reactie achter voor de Kerchove d'Exaerde Emmanuel. de Kerchove d'Exaerde Emmanuel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for de Kerchove d'Exaerde Emmanuel. Leave a respond for de Kerchove d'Exaerde Emmanuel. de Kerchove d'Exaerde Emmanuel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie de Kerchove d'Exaerde Emmanuel op de google maps. Adres en contacten de Kerchove d'Exaerde Emmanuel
Location of de Kerchove d'Exaerde Emmanuel on the google maps. Address and contacts of de Kerchove d'Exaerde Emmanuel

Andere gerelateerde bedrijven als come de Kerchove d'Exaerde Emmanuel de Kerchove d'Exaerde Emmanuel: B.C. LE LEADER | HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ. | HUIS VANDERHOEVEN | ALAIN HENRY VACANCES C?TE SUD | WILLEM HEYRMAN

Other related companies as de Kerchove d'Exaerde Emmanuel: B.C. LE LEADER | HULPK.ZIEKT.INVALID.VERZ. | HUIS VANDERHOEVEN | ALAIN HENRY VACANCES C?TE SUD | WILLEM HEYRMAN

de Kerchove d'Exaerde Emmanuel is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is de Kerchove d'Exaerde Emmanuel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08101013183. Het bedrijf de Kerchove d'Exaerde Emmanuel bevindt zich op het adres: Chaussée de Dinant 275; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 619,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in de Kerchove d'Exaerde Emmanuel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van de Kerchove d'Exaerde Emmanuel is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van de Kerchove d'Exaerde Emmanuel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van de Kerchove d'Exaerde Emmanuel, openstaande posities, locatie van de Kerchove d'Exaerde Emmanuel op de kaart.

de Kerchove d'Exaerde Emmanuel is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is de Kerchove d'Exaerde Emmanuel, company assigned to the tax number BE08101013183. The company de Kerchove d'Exaerde Emmanuel is located at the address: Chaussée de Dinant 275; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 619,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lawyers. Products created in de Kerchove d'Exaerde Emmanuel were not found.
The main activity of de Kerchove d'Exaerde Emmanuel is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of de Kerchove d'Exaerde Emmanuel is not available. You also can look at reviews of de Kerchove d'Exaerde Emmanuel, open positions, location of de Kerchove d'Exaerde Emmanuel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over de Kerchove d'Exaerde Emmanuel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf de Kerchove d'Exaerde Emmanuel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about de Kerchove d'Exaerde Emmanuel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company de Kerchove d'Exaerde Emmanuel, employees, financial statistics.