DAL & VELDEKENS

Contactgegevens DAL & VELDEKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAL & VELDEKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAL & VELDEKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Aurore 18; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 627 10 10 (+32-02 627 10 10) 02 627 10 10 (+32-02 627 10 10)

Fax (fax): 02 627 10 50 (+32-02 627 10 50) 02 627 10 50 (+32-02 627 10 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAL & VELDEKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAL & VELDEKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAL & VELDEKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAL & VELDEKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAL & VELDEKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAL & VELDEKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAL & VELDEKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAL & VELDEKENS
Products information DAL & VELDEKENS

BTW identificatienummer (tax): BE06863128662
Ondernemingsnummer: 8704162597
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 517,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in DAL & VELDEKENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAL & VELDEKENS
(Get full report from official database of BE for DAL & VELDEKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAL & VELDEKENS
Addition kinds of activities for DAL & VELDEKENS

17999936. Kernenergie tanken | Nuclear power refueling
22110212. Suikerslijmen, katoen | Suiting fabrics, cotton
32950201. Barium, gemalen of anderszins behandeld | Barium, ground or otherwise treated
33669907. Machines gietstukken, messing | Machinery castings, brass
49610000. Stoom- en airco voorziening | Steam and air-conditioning supply
51379903. Rack merchandise jobbers | Rack merchandise jobbers
61410101. Auto leningen, inclusief verzekering | Automobile loans, including insurance
76990703. Röntgenapparatuur reparatie | X-ray equipment repair
89990500. Weer gerelateerde diensten | Weather related services

Werken bij DAL & VELDEKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAL & VELDEKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAL & VELDEKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAL & VELDEKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • Productiearbeiders om z.s.m. op te starten! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zonhoven zoeken wij dringend een aantal productiearbeiders om zo snel mogelijk op te starten in 2-ploegen of nachtpost!

  • Schoolverlaters gezocht voor Volvo Logistics in Gent ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnarbeider word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job.

  • Huishoudhulp (M/V) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Brugge

  • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Gemotiveerde poetshulp m/v (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: PWA OOSTERZELE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je staat er niet alleen voor! Jouw meter of peter zorgt voor een persoonlijke begeleiding. Voordelen: Je kiest zelf hoeveel uur je wil werken en op welke dagen. Wij maken voor jouw een planning op maat! Wij garanderen een stipte en correcte verloning.

  • Jobstudent cafetariamedewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Een gekende firma is op zoek naar een keukenhulp/ zaalhulp. Je helpt mee in hun cafetaria/restaurant met het opdienen en afruimen in de zaal. Daarnaast kan je af en toe bijspringen bij het bereiden van salades, broodjes, pannenkoeken en lekkere wafels. Je kan goed hoofdrekenen en gaat betrouwbaar om met geld. Ben je gemotiveerd? Heb je relevante ervaring in de horeca? Heb je een goed voorkomen en spreek je vlot Nederlands? Dan is deze toffe weekendjob voor jou!

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

  • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

  • Stagiair(e) IoT toegepast op mobiele tanks (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OQuila

    Type: Studentenjob

    OQuila is ontstaan uit de samenwerking tussen IT-bedrijven Orbid en Spikes en specialiseert zich in Internet of Things (IoT). IoT biedt heel wat opportuniteiten voor organisaties die een groot aantal tanks, silo’s of andere opslagsystemen moeten beheren. Wanneer men op afstand kan zien wat de status (vulgraad, temperatuur, werkend, gps-locatie…) van een bepaalde tank is, kan men heel wat logistieke kosten besparen. Ook kunnen leveranciers van bulkgoederen (bedoeld voor die tanks of silo’s) hun aanbod naar klanten beter afstemmen. De stageopdracht omvat het vertalen van functionele en technische behoeften naar een multi-tenant oplossing in een Microsoft Azure omgeving. Naast het ontwerp van de oplossing zal ook een ‘Minimal Viable Product’ (MVP) uitgewerkt worden. Deze MVP zal ook getest worden in een ‘real life’omgeving. Bij aanvang van je stageopdracht zal je begeleider de scope en de resources grondig bespreken. Deze project baseline zal gebruikt worden als basis tijdens de stagetermijn.

  • Projectleider elektrische installaties (m/v) (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: CERATEC ELECTROTECHNICS

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik Je ontwerpt, berekent en begroot elektrotechnische installaties. Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen, het kostenbudget en de werfopvolging. Je adviseert en overlegt met klanten, en onderhoudt contact met leveranciers, onderaannemers en de werkvloer.

  • Accountmanager W- en O-Vl met technische affiniteit | prachtig bedrijf (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleidings- en inwerkperiode, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vergroten van ons klantenbestand. Je krijgt een vaste klantenportefeuille in West- en Oost-Vlaanderen, deze bestaat onder meer uit: houthandels, verandabouwers,... Je neemt de verkoop in West- en Oost-Vlaanderen in handen. Je luistert naar de behoeften van je klanten en geeft gepaste informatie en advies. Je biedt technische ondersteuning aan klanten. Je maakt hen enthousiast over de verschillende producten en toont de voordelen die deze bieden op alle vlakken. Je neemt actief deel aan commerciële vergaderingen waar de stand van zaken bekeken wordt en de doelen voor de toekomst vastgelegd worden. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

Zoek naar antwoorden van DAL & VELDEKENS in sociale netwerken
Look for responds of DAL & VELDEKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAL & VELDEKENS. Laat een reactie achter voor DAL & VELDEKENS. DAL & VELDEKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAL & VELDEKENS. Leave a respond for DAL & VELDEKENS. DAL & VELDEKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAL & VELDEKENS op de google maps. Adres en contacten DAL & VELDEKENS
Location of DAL & VELDEKENS on the google maps. Address and contacts of DAL & VELDEKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come DAL & VELDEKENS DAL & VELDEKENS: INSTITUT CIN BEAUTY | Vileyn C | KABOUTERLAND | VISION PRO | ILSE DE HENAU

Other related companies as DAL & VELDEKENS: INSTITUT CIN BEAUTY | Vileyn C | KABOUTERLAND | VISION PRO | ILSE DE HENAU

DAL & VELDEKENS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAL & VELDEKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06863128662. Het bedrijf DAL & VELDEKENS bevindt zich op het adres: Rue de l'Aurore 18; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 517,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in DAL & VELDEKENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAL & VELDEKENS is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAL & VELDEKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAL & VELDEKENS, openstaande posities, locatie van DAL & VELDEKENS op de kaart.

DAL & VELDEKENS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAL & VELDEKENS, company assigned to the tax number BE06863128662. The company DAL & VELDEKENS is located at the address: Rue de l'Aurore 18; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 517,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawyers. Products created in DAL & VELDEKENS were not found.
The main activity of DAL & VELDEKENS is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DAL & VELDEKENS is not available. You also can look at reviews of DAL & VELDEKENS, open positions, location of DAL & VELDEKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAL & VELDEKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAL & VELDEKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAL & VELDEKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAL & VELDEKENS, employees, financial statistics.