Coubeau V

Contactgegevens Coubeau V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coubeau V: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coubeau V

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Courtois 32; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 222 15 29; 04 223 38 97 (+32-04 222 15 29; 04 223 38 97) 04 222 15 29; 04 223 38 97 (+32-04 222 15 29; 04 223 38 97)

Fax (fax): +32 (3) 994-50-20 +32 (3) 994-50-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coubeau V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coubeau V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coubeau V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coubeau V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coubeau V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coubeau V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coubeau V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coubeau V
Products information Coubeau V

BTW identificatienummer (tax): BE07686004638
Ondernemingsnummer: 6033386230
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Coubeau V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coubeau V
(Get full report from official database of BE for Coubeau V)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coubeau V
Addition kinds of activities for Coubeau V

233701. Vrouwen en missen 'jurken en rokken | Women's and misses' suits and skirts
639900. Verzekeringsmaatschappijen, anders | Insurance carriers, nec
20840101. Wijnkoelers (drankjes) | Wine coolers (beverages)
22319907. Weefmolen, breedgeweven stoffen: wol of soortgelijke stof | Weaving mill, broadwoven fabrics: wool or similar fabric
24260300. Voorraden: pistool, handvat, voertuig, enz. | Stocks: gun, handle, vehicle, etc.
33560701. Zirkonium- en zirkoniumlegeringen, lakens, strips, enz. | Zirconium and zirconium alloy bars, sheets, strip, etc.

Werken bij Coubeau V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coubeau V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coubeau V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coubeau V. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om mee te werken aan de weg naar de toekomst? We zoeken naar enthousiaste ploegbazen! Heb je een bachelor in een bouwkundige richting op zak of de nodige ervaring als leidinggevende, bij voorkeur in de wegenbouw? Ben je een positieve, assertieve, gemotiveerde teamspeler en schrikt een flinke dosis frisse lucht je niet af? Dan zou deze job wel iets voor jou kunnen zijn!

  • Productiearbeider voedingsbedrijf bijverdienste (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • PROJECTLEIDER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als projectleider zijn we op zoek naar iemand die de bouwprojecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken zijn jouw verantwoordelijkheid: Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de toegewezen bouwplaatsen zowel op technisch als op budgettair vlak; De werf wordt geleid als een bedrijf op zich maar kan voor verschillende zaken terugvallen op het hoofdbureau; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf en op kantoor; Toezien op het rendement van de werken; Veiligheid gaat boven alles daarom kijk je strikt toe op alles wat gebeurd op de werf.

  • PRODUCTIE OPERATOR (2 PLOEGEN) M/V (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Niel zoeken wij productie operatoren in een 2-ploegenstelsel. Onze klant is een dynamisch familiebedrijf in Niel. Vanuit een modern productieproces bieden zij een ruim assortiment betonproducten aan in creatieve vormen. Hun klanten kunnen bij hun terecht voor een uitgebreide keuze in klinkers, boordstenen, betonmetselstenen, natuursteen en tegels. Taken Je bedient een modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen Je controleert in samenspraak met het betonlabo de kwaliteit van de geproduceerde producten

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u per week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Ervaren medewerker tuinaanleg/onderhoud (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een tuinaannemer in Menen zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker. Samen met de zaakvoerder en enkele collega's sta je in voor het onderhoud van tuinen. Maar zeker ook de aanleg. Ervaring is belangrijk, zodat je meteen ingezet kan worden en zelfstandig kan werken. De taken: - algemeen onderhoud van de tuin - klein basisonderhoud van de machines - goede plantenkennis - aanleg van de tuin - verharding, afsluiting, ... plaatsen - ...

  • TEAM MANAGER WAREHOUSE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je start in een opleidingstraject van 6 maanden waarin je van A tot Z wordt opgeleid tot volwaardig team manager: Je begint met opdrachten op de werkvloer zodat je de job van Warehouse Operator 100% onder de knie krijgt (pick&pack) Vervolgens word je via opleidingen en personal coaching op niveau van teamleader gebracht en evolueert je takenpakket tot dat van een volwaardig team manager: Werkopdrachten en werkuren van warehouse operators opvolgen Dagelijkse ochtendmeetings, taakverdeling en opvolging ervan verzorgen Problemsolving Waken over naleving van procedures en kwaliteitsvoorschriften Coaching van de medewerkers op de werkvloer Signaleren van problemen naar de Supervisors Bemiddelend optreden bij conflicten Etc…   Bedrijfsprofiel: Voor een logistiek bedrijf in Gent ben ik op zoek naar een team manager warehouse m/v  

  • Full-stack webdeveloper voor geografische software (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als full-stack developer sta je in voor het programmeren van software voor geografische doeleinden. Je beoordeelt de werkzaamheden aan de diverse luiken van de software. Je zorgt voor de vertaling naar de verschillende teamleden en houdt de voortgang in de gaten. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de software soepel verloopt.

  • FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE KMO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding/controlling van een aantal vennootschappen. Je verricht de boekhouding van A tot Z van het bedrijf. Je registreert en verwerkt de boekhoudkundige verrichtingen met betrekking tot aan- en verkoop. U bent tevens verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, vennootschapsbelasting) Je doet ook debiteurenbeheer en voert betalingen uit. Je verricht de maandelijkse afsluitingen. Je werkt mee aan het opmaken en bijhouden van kostenanalyses. Je assisteert bij de opmaak van budgetten en forecasts. Je vraagt financiële informatie op van bepaalde klanten en geeft die in. Een assistent verricht het inputwerk. Je rapporteert aan de zaakvoerder en werkt nauw samen met de extern accountant.

  • Verkoopmederwerkers M/V (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: PEINEN KARINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbouw van ons Antwerpse team zijn wij opzoek naar mensen om onze producten te verkopen en promoten en anderszijds ook aan teamopbouw willen doen .

  • Stagiair grafische marketing (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HENCO INDUSTRIES

    Type: Leercontract

    Tijdens deze stageperiode zal er een sterke focus zijn op print media maar hiernaast is hulp in online media ook zeer welkom. Onderstaand bieden we een blik op jouw verantwoordelijkheden. Naast deze verantwoordelijkheden kunnen er ook ad hoc opdrachten zijn waar je jouw steentje aan zal kunnen bijdragen. Product sheets voorzien van een consistente opmaak in InDesign en Photoshop; Ontwerpen van een stoefboekje dat past binnen de huisstijl van Henco Industries; Per productcategorie een vierluik opstellen dat tevens past binnen de huisstijl; Templates ontwerpen voor onze nieuwsbrieven; Berichten opmaken voor sociale media, gaande van video's tot foto's of zelfs boomerangs… The sky is the limit!

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van Coubeau V in sociale netwerken
Look for responds of Coubeau V in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coubeau V. Laat een reactie achter voor Coubeau V. Coubeau V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coubeau V. Leave a respond for Coubeau V. Coubeau V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coubeau V op de google maps. Adres en contacten Coubeau V
Location of Coubeau V on the google maps. Address and contacts of Coubeau V

Andere gerelateerde bedrijven als come Coubeau V Coubeau V: Strihoux (Cie Immobilière Le) | Susini International Design | VAN LONDERSELE | WILLY SELLEKAERTS | LUCIEN HEBBRECHT

Other related companies as Coubeau V: Strihoux (Cie Immobilière Le) | Susini International Design | VAN LONDERSELE | WILLY SELLEKAERTS | LUCIEN HEBBRECHT

Coubeau V is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coubeau V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07686004638. Het bedrijf Coubeau V bevindt zich op het adres: Rue Courtois 32; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 636,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Coubeau V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coubeau V is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coubeau V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coubeau V, openstaande posities, locatie van Coubeau V op de kaart.

Coubeau V is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coubeau V, company assigned to the tax number BE07686004638. The company Coubeau V is located at the address: Rue Courtois 32; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 636,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lawyers. Products created in Coubeau V were not found.
The main activity of Coubeau V is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Coubeau V is not available. You also can look at reviews of Coubeau V, open positions, location of Coubeau V on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coubeau V, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coubeau V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coubeau V, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coubeau V, employees, financial statistics.