Carlier Jean-Yves

Contactgegevens Carlier Jean-Yves: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carlier Jean-Yves: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carlier Jean-Yves

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-André 5; 1400; Nivelles, België

Telefoon (phone): 067 84 33 68; 067 21 08 33 (+32-067 84 33 68; 067 21 08 33) 067 84 33 68; 067 21 08 33 (+32-067 84 33 68; 067 21 08 33)

Fax (fax): 067 21 36 28 (+32-067 21 36 28) 067 21 36 28 (+32-067 21 36 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carlier Jean-Yves: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carlier Jean-Yves"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carlier Jean-Yves"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carlier Jean-Yves, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carlier Jean-Yves. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carlier Jean-Yves, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carlier Jean-Yves. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carlier Jean-Yves
Products information Carlier Jean-Yves

BTW identificatienummer (tax): BE09788787841
Ondernemingsnummer: 1851989746
Hoofdstad (capital): 266,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Carlier Jean-Yves zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carlier Jean-Yves
(Get full report from official database of BE for Carlier Jean-Yves)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carlier Jean-Yves
Addition kinds of activities for Carlier Jean-Yves

9512. Land-, minerale- en wildlife conservation | Land, mineral, and wildlife conservation
22519902. Panty slang | Panty hose
22829906. Twintig garen | Twisting yarn
28249905. Elastomere vezels | Elastomeric fibers
38449904. Stralingsbestralingsapparatuur | Gamma ray irradiation equipment
44490101. Canal barge operaties | Canal barge operations
51690504. Wassen, behalve aardolie | Waxes, except petroleum
73359902. Kleurafscheiding, fotografische en filmfilm | Color separation, photographic and movie film
75380000. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
95110201. Sanitair engineering bureau, overheid | Sanitary engineering agency, government

Werken bij Carlier Jean-Yves: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carlier Jean-Yves: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carlier Jean-Yves. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carlier Jean-Yves. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

  • Operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Instellen van de machines Afhalen van juiste recepten in samenspraak met je teamleider Je krijgt de volledige controle over je lijn Je voert regelmatig controles uit Je grijpt in wanneer er iets fout gaat Je communiceert met alle posten op de lijn Je doet kwaliteitscontrole op verschillende delen van de lijn

  • Banketbakker M/V (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent of wordt verantwoordelijk van een afdeling binnen de productie, Die zich ontfermt om topkwaliteitsproducten te maken in het assortiment van “klassieke patisserie in een nieuw kleedje”, Liefst boordevol ideeën om vernieuwde creaties te maken.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Harelbeke) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen - Regio Peer centrum voor tewerkstelling bij ouderen & zieken (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

  • Poetshulp parttime regio Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten weekendwerk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: VIO Herentals

    Type: Studentenjob

    Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een tuincentrum in Olen, zoeken we gemotiveerde studenten die tijdens het weekend kunnen werken.  Je zal verschillende taken uitvoeren, zo leer je werken met de kassa en zal je ook allround meewerken in de winkel.  Je zal steeds afwisselend ingepland worden op zaterdag/zondag en feestdagen. Kan je meer werken dan kan je ook meer ingepland worden. 

  • Technisch Consultant – Office 365 (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Infront

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Consultant ontwerp en realiseer je de applicatiearchitectuur van Office 365 en SharePoint oplossingen voor onze klanten. Gebaseerd op business cases en functionele ontwerpen kan je een technische analyse maken en een gestructureerd plan voor implementatie uitwerken. De kwaliteit en duurzaamheid van de oplossing is jouw verantwoordelijkheid. In de presalesfase van een project maak je deel uit van het bid-team, waarbij je een solution design oplevert binnen de vereisten van scope en budget, tegen een uitdagend tijdschema. Je kan dit daarna overtuigend presenteren aan de klant, terwijl je zonder verpinken kan antwoorden op ad-hoc vragen. Daarnaast kan je de klant begeleiden naar een langetermijnvisie over SharePoint en Office 365. Bij dit alles plaats je de noden en tevredenheid van de klant steeds centraal. Je weet dat communicatie hier van cruciaal belang is, en houdt hier rekening mee zowel binnen het eigen projectteam als naar de klant toe.

  • Meer dan een AUTOTECHNICUS (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VAN KASTEREN

    Type: Vaste Job

    Als 'Personal Service Technician' ben je verantwoordelijk voor de service van de Volvo van jouw klant. Samen met een collega (want je werkt in duo teams) zorg je niet alleen voor service, herstellingen en diagnoses maar je leert ook om het volledige traject te beheersen. Je plant zelf afspraken in, communiceert met je klant, zorgt voor facturatie en afhandeling van complicaties. Natuurlijk wordt je daarin ondersteund door een support team.

  • Schrijnwerker atelier en op verplaatsing (hout) (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met passie voor hout? Wil je zowel werken in het atelier als op verplaatsing? Op zoek naar een job in de bouw regio Meulebeke? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Adecco Construct is voor de regio van Meulebeke op zoek naar een schrijnwerker atelier en op verplaatsing. Je staat in vooor de voorbereiding van alle types deuren in het atelier en daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van binnendeuren, parket en trappen. Je gaat met hout aan de slag. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met afwisselend en uitdagend werk.

  • Tuinarbeider met C-rijbewijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE TELDER TUINEN

    Type: Vaste Job

    Aanleggen van tuinen. Meehelpen bij de aanleg van tuinen en instaan voor de transport van tuinmaterialen met onze camion. Buiten werken in een tof gemotiveerd team. Een voltijdse job met doorgroeimogelijkheden.

Zoek naar antwoorden van Carlier Jean-Yves in sociale netwerken
Look for responds of Carlier Jean-Yves in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carlier Jean-Yves. Laat een reactie achter voor Carlier Jean-Yves. Carlier Jean-Yves bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carlier Jean-Yves. Leave a respond for Carlier Jean-Yves. Carlier Jean-Yves on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carlier Jean-Yves op de google maps. Adres en contacten Carlier Jean-Yves
Location of Carlier Jean-Yves on the google maps. Address and contacts of Carlier Jean-Yves

Andere gerelateerde bedrijven als come Carlier Jean-Yves Carlier Jean-Yves: Coen | COIFFURE DANNY | Marec-De Spaanserd | MEN'S FASHION | OPTIQUE SIMONET

Other related companies as Carlier Jean-Yves: Coen | COIFFURE DANNY | Marec-De Spaanserd | MEN'S FASHION | OPTIQUE SIMONET

Carlier Jean-Yves is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Carlier Jean-Yves, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09788787841. Het bedrijf Carlier Jean-Yves bevindt zich op het adres: Rue Saint-André 5; 1400; Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 266,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 763,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Carlier Jean-Yves zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carlier Jean-Yves is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carlier Jean-Yves is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carlier Jean-Yves, openstaande posities, locatie van Carlier Jean-Yves op de kaart.

Carlier Jean-Yves is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Carlier Jean-Yves, company assigned to the tax number BE09788787841. The company Carlier Jean-Yves is located at the address: Rue Saint-André 5; 1400; Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 266,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 763,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lawyers. Products created in Carlier Jean-Yves were not found.
The main activity of Carlier Jean-Yves is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Carlier Jean-Yves is not available. You also can look at reviews of Carlier Jean-Yves, open positions, location of Carlier Jean-Yves on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carlier Jean-Yves, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carlier Jean-Yves, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carlier Jean-Yves, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carlier Jean-Yves, employees, financial statistics.