Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats

Contactgegevens Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Eglise 8; 7340; Colfontaine (P?turages), België

Telefoon (phone): 065 66 71 73 (+32-065 66 71 73) 065 66 71 73 (+32-065 66 71 73)

Fax (fax): 065 66 71 73 (+32-065 66 71 73) 065 66 71 73 (+32-065 66 71 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats
Products information Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats

BTW identificatienummer (tax): BE02857788085
Ondernemingsnummer: 4875701904
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 809,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats
(Get full report from official database of BE for Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats
Addition kinds of activities for Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats

2053. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood | Frozen bakery products, except bread
018102. Bloemistengroenten en bloemen | Florists' greens and flowers
841200. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries
17950000. Wrak- en sloopwerk | Wrecking and demolition work
32970305. Ramming mixes, nonclay | Ramming mixes, nonclay
33120101. Ammoniak en drank, uit chemische herstelcokesovens | Ammonia and liquor, from chemical recovery coke ovens
35370103. Wieg, boot | Cradles, boat
36250205. Relais, voor elektronisch gebruik | Relays, for electronic use
75190101. Stacaravanverhuur, behalve ter plaatse | Mobile home rental, except on site

Werken bij Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

  • Bandenmonteur Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor de vestiging in Dilbeek ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Als bandenmonteur bestaat jouw taak uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van november tot maart. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Verpleegkundige Angst- en Stemmingsstoornissen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen is op zoek naar een verpleegkundige, mag ook een student zijn die afgestudeerd is als verpleegkundige binnen de psychiatrie of met stage ervaring in de psychiatrie, om hen tijdens de maand augustus te ondersteunen. Je kan eventueel aan de hand van je eigen beschikbaarheden bijwerken op deze afdeling. Je staat in voor de begeleiding van de patiënten op de afdeling, het toedienen van de basiszorg, medicatie en het toezicht houden op de afdeling tijdens de verschillende activiteiten. De afdeling angst- en stemmingsstoornissen werkt in vroeg- dag en laatdiensten. Je wordt verloond volgens de barema's van UZ Gent en enige relevante anciënniteit wordt overgenomen.

  • Mechanieker vrachtwagens te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als vrachtwagenmechanieker start je in dagpost om daarna om te schakelen naar het 2-ploegen systeem. Je hebt reeds kennis van de mechaniek en bijhorende ophanging van de vrachtwagen. Na een uitgebreide opleiding door een ervaren collega ben je klaar voor het echte werk. Je zal de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen en kan nadien zelfstandig aan de slag. Na een positieve uitzendperiode maak je kans op een contract van onbepaalde duur. Tewerkstelling van maandag tot vrijdag.

  • MONTEUR BOVENLEIDING SPOORWERKEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met ophaalmogelijkheden te MECHELEN zijn we op zoek naar MONTEURS BOVENLEIDINGEN. Het bedrijf specialiseert zich in spoorwerken, hoogspanningnetten,..  Je taken zullen bestaan uit het monteren en demonteren van delen aan de bovenleiding, werken uitvoeren aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden, altijd buitenwerk, werven over heel Belgie.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Student productie kennis Pools | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Als student productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor: het uitvoeren van allerhande productietaken zoals het schillen en versnijden van fruit, het wegen van fruit, inpakken, folie aanbrengen,... opruimen en schoonmaken van de productieruimte telefonisch contact onderhouden met Poolse productiefirma lichte administratie verwerken Je werkt in dagdienst op voormiddagen dat je geen les of andere schoolse verplichtingen hebt.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Stage : Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) in de HR (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een jong dynamisch team, waar je zal beschouwd word als een volwaardige medewerker. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. - Je beheert de mailboxen en verwerkt de binnenkomende CV's. - Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. - Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidaten interviews. - Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. - Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. - Je verzamelt commerciële informatie en detecteert sales opportuniteiten. - Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. - Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date. - Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen. - Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen.

  • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

  • DOCENT NEDERLANDS (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BERLITZ

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • .NET Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670838-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een KMO met meer dan 65 jaar actief in de sector van  kantoormachines en kantoorinrichting, zijn wij op zoek naar een .NET Developer m/v: Voor een project, een bedrijfseigen softwarepakket van kassasystemen, zal jij in staan voor de programmatie volgens vraag van de klant.  Het spreekt voor zich dat je hiervoor een goede kennis hebt van .NET om zelfstandig te programmeren en te ontwikkelen.  

Zoek naar antwoorden van Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats in sociale netwerken
Look for responds of Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats. Laat een reactie achter voor Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats. Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats. Leave a respond for Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats. Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats op de google maps. Adres en contacten Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats
Location of Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats on the google maps. Address and contacts of Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats

Andere gerelateerde bedrijven als come Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats: HUIS PAPARAZZI | ALL-IN-DECOR | Modest Hout & Doe-Het-Zelf | BINON Ets | New York

Other related companies as Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats: HUIS PAPARAZZI | ALL-IN-DECOR | Modest Hout & Doe-Het-Zelf | BINON Ets | New York

Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02857788085. Het bedrijf Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats bevindt zich op het adres: Rue de l'Eglise 8; 7340; Colfontaine (P?turages). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 809,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats, openstaande posities, locatie van Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats op de kaart.

Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats, company assigned to the tax number BE02857788085. The company Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats is located at the address: Rue de l'Eglise 8; 7340; Colfontaine (P?turages). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 809,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lawyers. Products created in Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats were not found.
The main activity of Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats is not available. You also can look at reviews of Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats, open positions, location of Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bridoux-Culem Cabinet D'Avocats, employees, financial statistics.