BINON Ets

Contactgegevens BINON Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BINON Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

BINON Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ; ;, België

Telefoon (phone): +32 (4) 964-73-60 +32 (4) 964-73-60

Fax (fax): +32 (64) 584-80-37 +32 (64) 584-80-37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BINON Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BINON Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BINON Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BINON Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BINON Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BINON Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BINON Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BINON Ets
Products information BINON Ets

BTW identificatienummer (tax): BE02229644775
Ondernemingsnummer: 6331665039
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 553,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Chromium & nickel plating

Product categorie (product category): Precision engineering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BINON Ets
(Get full report from official database of BE for BINON Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor BINON Ets
Addition kinds of activities for BINON Ets

363299. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers, nec | Household refrigerators and freezers, nec
20370200. Fruitsappen | Fruit juices
24991106. Fineerwerk, ingelegd | Veneer work, inlaid
26210606. Papeteries | Papeteries
27590900. Schema-, ticket- en tagprints en gravures | Schedule, ticket, and tag printing and engraving
38259900. Instrumenten om elektriciteit te meten, nv | Instruments to measure electricity, nec
39310211. Violen en delen | Violins and parts

Werken bij BINON Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BINON Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BINON Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BINON Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Bouwtechnisch bediende (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een bouwtechnisch bediende. Heb je een kennis van werfvoorbereidingen? Heb je ervaring in het maken van bestekken? Dan zoeken wij jou! Het ondersteunen van de calculators en werfleiders bij de aanbestedingen en werfvoorbereiding. Algemene administratie

  • Dynamische winkelbediende regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gavere zijn wij op zoek naar 2 winkelbediendes die van aanpakken weet. Je takenpakket is rijkelijk gevuld met als hoofdtaken: - Kassawerk & aanvullen van de winkel Of - Bediening charcuterie - ...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: t-interim Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Brugge.

  • Parkwachter (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Parkwachter Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een parkwachter / magazijnier Ontvangen, plaatsen, klaarzetten van onderdelen Bedrijven / terreinen netjes houden Rijden met heftruck

  • Automation engineer regio Waregem / R&D - automatisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Passie voor automatisatie en op zoek naar een multinational om de komende jaren mee te werken aan uitdagende projecten? Automation Engineer gezocht regio Waregem ter uitbreiding van het team ! Als Automation Engineer wordt je functie gekenmerkt door automatiseringsprocessen. Optimalisatie, problemsolving zijn kernwoorden in jouw job als automatisatie - specialist ! Je gaat de bestaande systemen optimaliseren door detectie en analyse van behoeften, problemen en / of defecten van de automatisatie. Je staat met je collega's in voor een continue werking binnen het bedrijf door het beheer van de automatisatiesystemen. Start ups van nieuwe systemen, uitvoeren van testen. Contact en begeleiding van externe partners bij het uitvoeren van onderhoudsopdrachten en de start up van nieuwe systemen. voorbeelden van gebruikte automatisatiesystemen: Automatisch magazijn, Servomotors, Sturingen, ... Wil je meer weten welke multinational op zoek is naar jou ? Wie wil je aan boord als Automation Engineer? Bel op 051/ 66 11 20 voor meer info.

  • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

  • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Ervaren tuinman (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Kalmthout zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman voor 1 dag in de week(eventueel op zaterdag) De eerste dagen zal je meelopen met de werkgever daarna zal je zelfstandig op pad gaan naar klanten. Je krijgt een camionette met aanhangwagen ter beschikking tijdens de werkuren. Deze camionette is niet voor privégebruik, je moet dus zelf naar Kalmthout geraken. Een eerste werkervaring is een vereiste aangezien je snel inzetbaar moet zijn. Belangrijk; ervaren/zelstandig/representatief

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van BINON Ets in sociale netwerken
Look for responds of BINON Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor BINON Ets. Laat een reactie achter voor BINON Ets. BINON Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BINON Ets. Leave a respond for BINON Ets. BINON Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BINON Ets op de google maps. Adres en contacten BINON Ets
Location of BINON Ets on the google maps. Address and contacts of BINON Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come BINON Ets BINON Ets: JEAN GUILLAUME | ARENTS | BOEKHANDEL DHONDT | Cobel SC | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as BINON Ets: JEAN GUILLAUME | ARENTS | BOEKHANDEL DHONDT | Cobel SC | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

BINON Ets is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BINON Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02229644775. Het bedrijf BINON Ets bevindt zich op het adres: ; ;. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 553,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Precision engineering. Lijst met producten zijn Chromium & nickel plating.
De hoofdactiviteit van BINON Ets is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BINON Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BINON Ets, openstaande posities, locatie van BINON Ets op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BINON Ets is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BINON Ets, company assigned to the tax number BE02229644775. The company BINON Ets is located at the address: ; ;. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 553,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Precision engineering. List of products are Chromium & nickel plating.
The main activity of BINON Ets is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BINON Ets is not available. You also can look at reviews of BINON Ets, open positions, location of BINON Ets on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BINON Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BINON Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BINON Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BINON Ets, employees, financial statistics.