Bossier Linda

Contactgegevens Bossier Linda: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bossier Linda: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bossier Linda

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Unescolaan 8; 9030; Gent (Mariakerke), België

Telefoon (phone): 09 329 84 50 (+32-09 329 84 50) 09 329 84 50 (+32-09 329 84 50)

Fax (fax): 09 329 84 50 (+32-09 329 84 50) 09 329 84 50 (+32-09 329 84 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bossier Linda: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bossier Linda"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bossier Linda"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bossier Linda, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bossier Linda. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bossier Linda, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bossier Linda. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bossier Linda
Products information Bossier Linda

BTW identificatienummer (tax): BE02696289062
Ondernemingsnummer: 1783050537
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 239,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Bossier Linda zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bossier Linda
(Get full report from official database of BE for Bossier Linda)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bossier Linda
Addition kinds of activities for Bossier Linda

315100. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
23890200. Uniformen en kledingstukken | Uniforms and vestments
24999908. Fellies, hout | Fellies, wood
38250216. Lab standaarden, elektrisch: weerstand, inductie, capaciteit | Lab standards, electric: resistance, inductance, capacitance
51990405. Industriële garens | Industrial yarns
64119905. Verliespreventie, verzekering | Loss prevention services, insurance
76991300. Reparatie van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repair services

Werken bij Bossier Linda: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bossier Linda: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bossier Linda. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bossier Linda. Looking for open vacancies in other companies

  • Front Office Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantaanvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je vindt het belangrijk dat de wachttijd voor klanten zo min mogelijk is. - Samen met je  collega's bied jij de klant super service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van up- en cross sell mogelijkheden, maar ook op de downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • Kelner gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klein restaurant in Gent zijn we opzoek naar een gemotiveerde kelner.

  • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

  • Procesoperator hars (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en internationaal opererend bedrijf zoeken we een procesoperator. Taken: je beheerst het proces van het maken van hars, je controleert en evalueert grondstoffen en producten, je voorziet de lijn van de nodige producten, etc.

  • HUISHOUDHULP regio NEVELE - LANDEGEM - MERENDREE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Verkoper Meubelzaak Korbeek-lo (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand met een natuurlijke flair die klanten altijd dat u-bent-hier-welkom-gevoel kan geven? Ben jij daarnaast thuis in de wereld van decoratie, meubilair en interieur? Deel jij graag jouw creatieve ideeën met jouw klanten op een professionele manier? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen te regio Leuven zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopsmedewerk(st)er die met de glimlach werkt. Je helpt klanten bij het maken van de juiste keuzes en staat hen bij met professioneel advies. Je helpt ook mee met de bestellingen in te voeren en zorgt voor een goede presentatie van de winkel.

  • Jobstudent winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    Op zaterdag (halve of volledige dag) helpt u mee aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

  • ETUDIANTS - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept est une agence active depuis 29 ans dans le domaine du Field marketing (conception, organisation, réalisation et suivi de campagnes promotionnelles dirigées vers le terrain). Voulez-vous en savoir plus sur ce que nous faisons? Regardez notre vidéo ici Nous sommes à la recherche d'une nouvelle équipe permanente d'étudiants pour présenter les produits D-Drinks / Obrigado au grand public sur base de dégustations et d'animations en grande surface. Les clients potentiels auront l'opportunité de découvrir, goûter et acheter les produits. Obrigado est de l'eau de coco 100% pure provenant d'une ferme à Bahia, au Brésil! Une fois que vous avez essayé Obrigado, vous ne boirez plus jamais d’autre eau de coco. Obrigado n'est jamais exposé à l'air avant que vous l'ouvrez et est rempli de vitamines et de minéraux.

  • Nachtsorteerder (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Als nachtsorteerder sta je in voor de orderpicking van pakketten. Je werkt van maandag tot vrijdag en sporadisch ook op zaterdag. Uurrooster: 1u-9u30

  • Magazijn medewerker (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ALL DRINKS BEVERNAGIE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad

  • Onderhoudstechnieker Dagdienst - Regio Kempen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een functie als Onderhoudstechnieker in dagdienst? Vind jij daarnaast persoonlijke en technische ontwikkeling zeer belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres! Het gebied waarbinnen jij zal uitblinken: Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en aanpassen van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud: geplande inspecties en herstellingen uitvoeren Je zal instaan voor de begeleiding van toegewezen contractoren Je neemt initiatief en je doet verbeteringsvoorstellen Met deze vaardigheden pas jij perfect in deze functie Bij voorkeur heb je een A2 Elektromechanica / Elektriciteit of je bent gelijkwaardig door ervaring Je hebt al 1 of 2 jaar ervaring als technieker achter de rug Of je bent een schoolverlater met een relevante stage Brede kennis op het gebied van mechanica en elektriciteit 3 redenen waarom je hier zou willen werken! Zeer aantrekkelijk salarispakket (bediendecontract) Leercultuur: interne en externe opleidingen Internationaal familiebedrijf Waar het allemaal gebeurt Je zal hier tewerkgesteld worden in een familiebedrijf dat een enorme groei heeft gekend en ondertussen vestigingen heeft over de hele wereld. In deze onderneming hecht men bovendien enorm veel belang aan persoonlijke ontwikkeling. Met andere woorden heerst er hier een leercultuur, waardoor je de mogelijkheid krijgt om jouw ambities waar te maken. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie van Technieker Dagdienst? Solliciteer nu CV naar Valérie Diesbecq via Als je meer informatie wilt over deze functie of vergelijkbare functies, bel dan Valérie Diesbecq via +32 3 613 31 13.

  • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Bossier Linda in sociale netwerken
Look for responds of Bossier Linda in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bossier Linda. Laat een reactie achter voor Bossier Linda. Bossier Linda bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bossier Linda. Leave a respond for Bossier Linda. Bossier Linda on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bossier Linda op de google maps. Adres en contacten Bossier Linda
Location of Bossier Linda on the google maps. Address and contacts of Bossier Linda

Andere gerelateerde bedrijven als come Bossier Linda Bossier Linda: ODB-Technics BVBA | Voet J | Rusinoiu M Carmen | JODAN | DERYCKE ASSURANCES

Other related companies as Bossier Linda: ODB-Technics BVBA | Voet J | Rusinoiu M Carmen | JODAN | DERYCKE ASSURANCES

Bossier Linda is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bossier Linda, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02696289062. Het bedrijf Bossier Linda bevindt zich op het adres: Unescolaan 8; 9030; Gent (Mariakerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 239,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Bossier Linda zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bossier Linda is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bossier Linda is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bossier Linda, openstaande posities, locatie van Bossier Linda op de kaart.

Bossier Linda is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bossier Linda, company assigned to the tax number BE02696289062. The company Bossier Linda is located at the address: Unescolaan 8; 9030; Gent (Mariakerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 239,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lawyers. Products created in Bossier Linda were not found.
The main activity of Bossier Linda is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bossier Linda is not available. You also can look at reviews of Bossier Linda, open positions, location of Bossier Linda on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bossier Linda, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bossier Linda, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bossier Linda, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bossier Linda, employees, financial statistics.