Beeckman Sabine

Contactgegevens Beeckman Sabine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beeckman Sabine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beeckman Sabine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Provincialebaan 20; 9255; Buggenhout, België

Telefoon (phone): 052 33 39 69 (+32-052 33 39 69) 052 33 39 69 (+32-052 33 39 69)

Fax (fax): +32 (59) 624-59-95 +32 (59) 624-59-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beeckman Sabine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beeckman Sabine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beeckman Sabine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beeckman Sabine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beeckman Sabine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beeckman Sabine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beeckman Sabine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beeckman Sabine
Products information Beeckman Sabine

BTW identificatienummer (tax): BE02937988281
Ondernemingsnummer: 4819671630
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 705,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Beeckman Sabine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beeckman Sabine
(Get full report from official database of BE for Beeckman Sabine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beeckman Sabine
Addition kinds of activities for Beeckman Sabine

514400. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products
22119924. Wafeldoek, katoen | Waffle cloth, cotton
32910403. Wielen, schuurmiddelen | Wheels, abrasive
33999902. Lamineren staal | Laminating steel
34239921. Loodgieters 'handgereedschap | Plumbers' hand tools
39559900. Koolstofpapier en inktlinten, inkl | Carbon paper and inked ribbons, nec
53310000. Variety winkels | Variety stores
79999905. Waarzeggers | Fortune tellers

Werken bij Beeckman Sabine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beeckman Sabine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beeckman Sabine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beeckman Sabine. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koelinstallaties (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van isolatie die samengesteld is uit voorgevormde sandwichpanelen, aangepast aan de vormen van het voertuig. Monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen.

  • Monteur/onderhoudstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een technisch bedrijf die instaat voor het uitvoeren van onderhouswerkzaamheden bij productiebedrijven en het vervaardigen van constructies in staal.

  • Insurance Officer (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan jou om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Hieronder een greep uit je takenpakket: • contacten met bestuurders, makelaars, verzekeraars, herstellers en experts • beoordeling van de aangifte en verdere opvolging van je eigen schadedossiers • verwerking en recuperatie van de facturen • monitoring van de doorlooptijd • proactieve communicatie en service verlening naar de klant/bestuurder • ...

  • Hulpwerkman elektriciteit (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, residentieel elektricien, is Itzu op zoek naar een hulpwerkman. Taken; kappen, boren, slijpen, etc. Mogelijkheid tot opleiding binnen de firma

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • CHAUFFEUR CE (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het vervoer van groenten en fruit.

  • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Group Manager (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: MAKRO MACHELEN

    Type: Vaste Job

    Gedetailleerde omschrijving kan je vinden op onze website www.makro.be.

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

  • iStorm - SOA Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Part-time (2 days/week during 1 year) freelance mission for a experienced Service Oriented Architect (5+y exp., NL/FR/EN) to Redesign an Integration Platform   Public Sector located in Brussels     Role Redesign Integration Platform (OSB, MFT, BPEL) Migration 1x2 OSB cluster to 2x2 OSB cluster Integration BPEL nodes Solution Large File Transfer via WebServices: Integratie MFT (Managed File Transfer) - OSB (Oracle Service Bus)  Study Integration API GateWay Study Integration BPMN Redesign and standardization OSB pipelines Standardize OSB error handling according to Best Practices Refactoring Addressbook: Complex Store Procs to BPEL Security Design and implemention WSS Encryption Strategy Design and implemention End-to-End (over different SOAP nodes) Security Strategy using WSS Standards Study + POC WebService Security with SAML token profile Design and implementation RESTful WebServices Security Centralized security, external to OSB Monitoring Optimal use SOA management Pack Redesign/optimize service logging Service Catalogue: compilation Service Catalogue   Skills   5y. exp as an SOA Architect & in the different following skills:  ESB 5 y. Java 5 y. Linux 5 y. Maven 5 y. Oracle 5 y. Python 5 y. Reverse Poxy 5 y. RHEL 5 y. SOA 5 y. SQL 5 y. Unix 5 y. VMware 5 y. WebLogic 5 y. WebServices 5 y. Business Process Management 5 y. Methodologies: Agile 5 y.   Offer   1y. freelance contract (2D days/week)

  • flexijob kelner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van Beeckman Sabine in sociale netwerken
Look for responds of Beeckman Sabine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beeckman Sabine. Laat een reactie achter voor Beeckman Sabine. Beeckman Sabine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beeckman Sabine. Leave a respond for Beeckman Sabine. Beeckman Sabine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beeckman Sabine op de google maps. Adres en contacten Beeckman Sabine
Location of Beeckman Sabine on the google maps. Address and contacts of Beeckman Sabine

Andere gerelateerde bedrijven als come Beeckman Sabine Beeckman Sabine: IMMO - VOS | PASCAL DE LI?GE | FA. DE MEESTER | DENI FASHION | OMER COPPEN

Other related companies as Beeckman Sabine: IMMO - VOS | PASCAL DE LI?GE | FA. DE MEESTER | DENI FASHION | OMER COPPEN

Beeckman Sabine is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beeckman Sabine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02937988281. Het bedrijf Beeckman Sabine bevindt zich op het adres: Provincialebaan 20; 9255; Buggenhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 705,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Beeckman Sabine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beeckman Sabine is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beeckman Sabine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beeckman Sabine, openstaande posities, locatie van Beeckman Sabine op de kaart.

Beeckman Sabine is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beeckman Sabine, company assigned to the tax number BE02937988281. The company Beeckman Sabine is located at the address: Provincialebaan 20; 9255; Buggenhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 705,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lawyers. Products created in Beeckman Sabine were not found.
The main activity of Beeckman Sabine is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Beeckman Sabine is not available. You also can look at reviews of Beeckman Sabine, open positions, location of Beeckman Sabine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beeckman Sabine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beeckman Sabine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beeckman Sabine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beeckman Sabine, employees, financial statistics.