Bastyns Olivier

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Bastyns Olivier
Private companiesReal Estate • Bastyns Olivier

Contactgegevens Bastyns Olivier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bastyns Olivier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bastyns Olivier

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Capouillet 34; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 538 00 12 (+32-02 538 00 12) 02 538 00 12 (+32-02 538 00 12)

Fax (fax): 02 538 89 25 (+32-02 538 89 25) 02 538 89 25 (+32-02 538 89 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bastyns Olivier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bastyns Olivier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bastyns Olivier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bastyns Olivier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bastyns Olivier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bastyns Olivier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bastyns Olivier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bastyns Olivier
Products information Bastyns Olivier

BTW identificatienummer (tax): BE06445922851
Ondernemingsnummer: 4464813232
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Bastyns Olivier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bastyns Olivier
(Get full report from official database of BE for Bastyns Olivier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bastyns Olivier
Addition kinds of activities for Bastyns Olivier

01610409. Slaboerderij | Lettuce farm
07230105. Hooibalken diensten | Hay baling services
20230306. Gedroogde wei | Dried whey
28340600. dermatologica | Dermatologicals
30699917. Draad, rubber | Thread, rubber
32119902. Kathedraal glas | Cathedral glass
50729903. Chains | Chains
87110200. Industriële ingenieurs | Industrial engineers

Werken bij Bastyns Olivier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bastyns Olivier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bastyns Olivier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bastyns Olivier. Looking for open vacancies in other companies

  • Animator Sint/Piet Flex-job m/v (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Chauffeur C distributie - vroege shift - regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Verrebroek (Beveren), een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de verwerking van aardappelproducten, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met C-rijbewijs. Je begint's ochtens rond 4u aan je werkdag, waar je de afgewerkte producten met behulp van een transpallet in je vrachtwagen laadt. Nadien ga je de baan op en zorg je voor de bevoorrading van zo'n twintig klanten, om vervolgens terug richting Verrebroek te keren.

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • Monteur verwarming water sanitair (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze klant in Maasmechelen is Accent Construct op zoek naar een monteur sanitair en verwarming. Jouw takenpakket binnen deze vacature bestaat uit: af- en aanvoerleidingen leggen installatie van sanitaire voorzieningen (kranen wc´s douchebakken..) radiators ophangen verwarmingselementen plaatsen Dit bij zowel particulieren als op projecten. De werven zijn meestal gelegen in Limburg.

  • Werkplaatsverantwoordelijke 2 ploegen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkplaatsverantwoordelijke heb je volgende taken: Je bent verantwoordelijk voor beheer en organisatie van de werkplaats Je verleent een optimale service naar klanten en techniekers Je ziet toe op de orde en netheid in de werkplaats Je doet de administratieve opvolging Je bestelt en volgt op in samenwerking met het onderdelenmagazijn Je behandelt dossiers met experten Je behandelt eventuele klachten

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP HEULTJE. (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Jobstudent (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Transportmanager (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: REVADA

    Type: Vaste Job

    TRANSPORTMANAGER Strategische vormgever van de interne transportorganisatie Je zorgt voor de strategische uitbouw van de organisatie rekening houdende met de geldende wetgevingen en de beschikbare technologieën. Je staat in voor de opmaak en opvolging van het werkingsbudget en de geplande investeringen. Je garandeert een kwaliteitsvolle service aan in- en externe klanten en leveranciers en dit tegen een marktconforme prijs. Je voert grondige analyses uit op onze bedrijfsactiviteiten met oog op rendementsverbeteringen Je levert een uitgebreide rapportering af van de gedefinieerde KPI’s. Je hebt de dagelijkse leiding over de transportafdeling (supervisie transportplanning, investeringen, herstellingen, opvolgen vergunningen, overleg en communicatie naar personeel, …) Je geeft direct en indirect leiding aan een 40-tal chauffeurs en 5 bedienden.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • VERKOOPMEDEWERKER SLAGERIJ (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: SLAGERIJ DELICE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken momenteel een extra medewerker voor de verkoop van charcuterie, salades en vleeswaren. Je bedient de klanten, rekent af en maakt bestellingen klaar. Samen met de collega's sta je in voor het onderhoud van de winkel.

Zoek naar antwoorden van Bastyns Olivier in sociale netwerken
Look for responds of Bastyns Olivier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bastyns Olivier. Laat een reactie achter voor Bastyns Olivier. Bastyns Olivier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bastyns Olivier. Leave a respond for Bastyns Olivier. Bastyns Olivier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bastyns Olivier op de google maps. Adres en contacten Bastyns Olivier
Location of Bastyns Olivier on the google maps. Address and contacts of Bastyns Olivier

Andere gerelateerde bedrijven als come Bastyns Olivier Bastyns Olivier: Coen Léon | Guyot Christian | Ch?teaux Wijninvoer | GUILLAUME-GABRIEL & CO | Darden's Décors

Other related companies as Bastyns Olivier: Coen Léon | Guyot Christian | Ch?teaux Wijninvoer | GUILLAUME-GABRIEL & CO | Darden's Décors

Bastyns Olivier is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bastyns Olivier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06445922851. Het bedrijf Bastyns Olivier bevindt zich op het adres: Rue Capouillet 34; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 581,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Bastyns Olivier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bastyns Olivier is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bastyns Olivier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bastyns Olivier, openstaande posities, locatie van Bastyns Olivier op de kaart.

Bastyns Olivier is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bastyns Olivier, company assigned to the tax number BE06445922851. The company Bastyns Olivier is located at the address: Rue Capouillet 34; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 581,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawyers. Products created in Bastyns Olivier were not found.
The main activity of Bastyns Olivier is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bastyns Olivier is not available. You also can look at reviews of Bastyns Olivier, open positions, location of Bastyns Olivier on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bastyns Olivier, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bastyns Olivier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bastyns Olivier, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bastyns Olivier, employees, financial statistics.