CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE

Contactgegevens CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Fleurus 20; 5140; Sombreffe (Ligny), België

Telefoon (phone): 071 81 75 00 (+32-071 81 75 00) 071 81 75 00 (+32-071 81 75 00)

Fax (fax): 071 81 75 00 (+32-071 81 75 00) 071 81 75 00 (+32-071 81 75 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE
Products information CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE

BTW identificatienummer (tax): BE03788879394
Ondernemingsnummer: 7369049072
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 228,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE
(Get full report from official database of BE for CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE
Addition kinds of activities for CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE

228203. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens: draaien, wikkelen, spoelen | Natural and animal fiber yarns: twisting, winding, spooling
501203. Recreatieve voertuigen, motorhomes en aanhangwagens | Recreational vehicles, motor homes, and trailers
732200. Aanpassings- en verzameldiensten | Adjustment and collection services
781200. Film- en videoproductie | Motion picture and video production
39310509. vibrafoons | Vibraphones
39499901. Zakken, colofonium | Bags, rosin

Werken bij CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een textielbedrijf te Lokeren. Voor hun weverij, zijn zij op zoek naar een ervaren operator weverij. Als operator weverij maak je verschillende types geweven doeken die door hun klanten gebruikt worden in bouw, landbouw, tuinbouw en industriële toepassingen. Je werkt samen met collega's die de weefgetouwen klaar zetten. Op het moment dat de machines aangezet worden is het aan de operator weverij om het productieverloop op te volgen. Over een blok van 18 getouwen patrouilleren de operatoren weverij om de kwaliteit van de producten te controleren en na te kijken of er geen machines stilvallen. Bij kleinere technische problemen zoek je zelf naar een oplossing en start je de machine weer op. Bij grotere problemen komt een collega even helpen. Op een volledige werkdag leg je te voet heel wat kilometers af.

  • Magazijnier met BT-ervaring gezocht. (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice. Je wordt aan de hand van een rugzak met computerstem naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Je doet dit met een elektrische transpallet.

  • Junior accountant- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent het eerstelijns aanspreekpunt voor onze seniors en managers. Jij ondersteunt hen met allerlei diverse operationele taken zoals: -inboeken van de aankoop- en de verkoopfacturen -inboeken van de financiële verrichtingen -opstellen van de voorlopige balansen en resultatenrekeningen -opstellen van de jaarrekening -het nemen van diverse rechtstreekse contacten met de klant Naarmate je ervaring en kennis toeneemt, vertrouwen wij jou ook graag volgende taken toe: -aangiften in de personenbelastingen -aangiften in de vennootschapsbelasting en in de rechtspersonenbelasting -tussentijdse rapporteringen -bespreking met klant van de tussentijdse situatie

  • OPERATOR FREESMACHINE (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende firma in Maldegem die instaat voor de productie en de verkoop van PVC-materialen zijn wij nog op zoek naar een OPERATOR voor de freesmachine te bedienen. Je bent samen met je collega\\\'s verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de productielijn voor het frezen van de PVC wandtegels onder leiding van de ploegchef. De firma voorziet een interne opleiding om je met de machine(s) te leren werken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Gemotiveerd zijn, initiatief durven nemen, problemen in kaart brengen en dit rapporteren naar je ploegchef toe, ... behoren tot je takenpakket. Het belangrijkste aan de job is dat de continuïteit kan gewaarborgd worden, zodat de machines niet stilvallen.

  • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

  • Elektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Helchteren is op zoek naar: Een ervaren elektricien voor Installatie en onderhoud van beveiligingssystemen Inbraakbeveiliging; Brandalarm; Camera,... certificaat “installatie & onderhoud” van alarminstallaties is een PLUS Moeten in bezit zijn van een VCA-attest initiatiefnemend en zelfstandig kunnen werken verzorgd voorkomen e zin voor orde en netheid teamplayer, leergierig en flexibel

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

  • Enthousiaste helpdesk medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NOMEO

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste helpdesk medewerker die (technische) support levert aan Nomeo klanten voor het gamma van diensten dat we aanbieden : domeinnamen, webhosting, cloud servers, SSL certificaten en webbuilder. We doen dit vanuit ons kantoor in Gentbrugge over telefoon, via e-mail of live chat. Hierbij willen we de beste, pro-actieve support leveren in onze sektor. We willen niet alleen uitvoeren wat de klant vraagt, maar ook ervoor zorgen dat we begrijpen wat de doelstelling van de klant is en daarbij adviseren en helpen. Daarnaast is een belangrijk deel van je taak om zoveel mogelijk acties ondernemen om de klant te begeleiden en de klantervaring te maximaliseren. Dit omvat onder andere het pro-actief aanpakken als er iets fout dreigt te gaan of het uitbouwen van een knowledge base en documentatie waar de klant zelf heel wat informatie kan vinden om hem op weg te helpen. We bouwen met onze klanten een lange termijnrelatie op. Jij bent de stem en het gezicht van Nomeo naar onze klanten toe.Je geeft hierbij ook feedback aan andere Nomeo medewerkers over opportuniteiten of mogelijke verbeterpunten.

  • Kapper/Kapster (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Hairstyle

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een polyvalente (dames en heren) kapper / kapster.

  • Zelfstandig BIV Vastgoedmakelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ESTATE OF MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Estate Of Mind Real estate agents We zijn ondertussen geen startend kantoor meer. Think real estate, think Estate Of Mind. Met ambitie, passie en het hart op de juiste plaats zijn we klaar om de wereld verder te veroveren! We houden er niet van binnen de lijntjes te kleuren en zoeken dus iemand die dat ook niet doet. Wachudoin? Je werkt waar en wanneer je wil. No rules, I promise… Je start je dag met een lach en eindigt die ook zo Een netwerk opbouwen is je core business Je eigen dossiers binnenbrengen en opvolgen Je klanten zijn je alles en daar doe je ALLES voor

  • Senior Android Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

Zoek naar antwoorden van CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE. Laat een reactie achter voor CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE. CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE. Leave a respond for CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE. CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE op de google maps. Adres en contacten CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE
Location of CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE on the google maps. Address and contacts of CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE: Rubex NV | D & M Sound & Light | Haarstudio Sabine | LA BANDE A BONNE EAU | Cortin Jacqueline

Other related companies as CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE: Rubex NV | D & M Sound & Light | Haarstudio Sabine | LA BANDE A BONNE EAU | Cortin Jacqueline

CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03788879394. Het bedrijf CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE bevindt zich op het adres: Rue de Fleurus 20; 5140; Sombreffe (Ligny). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 228,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE, openstaande posities, locatie van CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE op de kaart.

CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE, company assigned to the tax number BE03788879394. The company CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE is located at the address: Rue de Fleurus 20; 5140; Sombreffe (Ligny). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 228,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beauty salons. Products created in CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE were not found.
The main activity of CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE is not available. You also can look at reviews of CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE, open positions, location of CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE D'ESTHETIQUE CYBELE, employees, financial statistics.