Alonso Perez-Villanueva Rosario

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Alonso Perez-Villanueva Rosario
Private companiesChemicals and Allied Products • Alonso Perez-Villanueva Rosario

Contactgegevens Alonso Perez-Villanueva Rosario: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alonso Perez-Villanueva Rosario: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alonso Perez-Villanueva Rosario

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Delleur 22; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort), België

Telefoon (phone): 02 675 35 00 (+32-02 675 35 00) 02 675 35 00 (+32-02 675 35 00)

Fax (fax): 02 675 26 95 (+32-02 675 26 95) 02 675 26 95 (+32-02 675 26 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alonso Perez-Villanueva Rosario: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alonso Perez-Villanueva Rosario"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alonso Perez-Villanueva Rosario"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alonso Perez-Villanueva Rosario, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alonso Perez-Villanueva Rosario. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alonso Perez-Villanueva Rosario, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alonso Perez-Villanueva Rosario. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alonso Perez-Villanueva Rosario
Products information Alonso Perez-Villanueva Rosario

BTW identificatienummer (tax): BE02116485595
Ondernemingsnummer: 9246337890
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 557,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Alonso Perez-Villanueva Rosario zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alonso Perez-Villanueva Rosario
(Get full report from official database of BE for Alonso Perez-Villanueva Rosario)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alonso Perez-Villanueva Rosario
Addition kinds of activities for Alonso Perez-Villanueva Rosario

01719908. Framboos boerderij | Raspberry farm
37430200. Interurban auto's en auto-apparatuur | Interurban cars and car equipment
39110200. Sigaretten en sigaretten accessoires | Cigar and cigarette accessories
82220000. Junior colleges | Junior colleges
94119905. Leraar certificatie bureau | Teacher certification bureau

Werken bij Alonso Perez-Villanueva Rosario: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alonso Perez-Villanueva Rosario: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alonso Perez-Villanueva Rosario. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alonso Perez-Villanueva Rosario. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Aalst zoeken wij en gemotiveerde lasser die wil werken in een mooi modern bedrijf. Zij zoeken een gemotiveerde lasser die hun team kan versterken. Je zal instaan voor volgende taken: - Lassen, afwerken van bepaalde constructies. - Toezien op de kwaliteit. - Ervaring in zowel manueel als robotlassen.

  • Mechanieker (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Peer zijn we op zoek naar een elektromechanicus. Takenpakket: - Je voorziet aansluitingen van aanhangwagens o.a. verlichting, pneumatica, hydraulica, ... - Je plaatst en herstelt laadkleppen - Je regelt de remmen

  • Voorlader koerier (deeltijds) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn wij dringend op zoek naar een voorlader. U zal instaan voor de pakketjes van de band te nemen en op de juiste locatie te zetten. U zal de camionetten laden volgens de bonnen. U werkt van 03h tot 08h in de ochtend. U doet voornamelijk manueel pick en pack werk.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent versafdeling supermarkt (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Student voor de versafdeling gezocht voor supermarkt regio Torhout! Je zult als jobstudent ingezet worden aan de beenhouwerij en charcuterie - afdeling van deze supermarkt. Je bent bereid om een onbezoldigde opleiding tot te volgen. Indien deze opleidingsdag positief verloopt, word je op regelmatige basis op zaterdag ingepland om te werken. Bovendien kom je vervolgens ook in aanmerking om tijdens de vakanties aan de slag te gaan in deze supermarkt.

  • Studenten gezocht m/v voor mobiele carwash voor in de week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Ben jij een sportieve persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Hebben de straten van Antwerpen- centrum geen geheimen voor jou? Zie jij ook graag blinkende wagens? Dan ben jij de student die we zoeken! Voor een autodeelconcept zijn we namelijk op zoek naar studenten die, doorheen Antwerpen-centrum,  wagens willen poetsen. Je poetst de wagen zowel langs de binnen- als de buitenkant. Het is voor in de week van MA tot VRIJ van 9u tot 17u

  • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

  • Hoofdverantwoordelijke 100% (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PZ DUFFEL

    Type: Vaste Job

    voor onze academische afdeling van het zorgprogramma stemming Jij - geeft leiding aan een multidisciplinair team - zorgt voor een vlotte organisatie van het dagelijkse werk op de afdeling op vlak van personeel, materieel en logistiek - ontwikkelt samen met het team een coherent afdelingsbeleid - onderschrijft de principes van herstel ondersteunende zorg

  • TECHNIEKER ELECTRICITEIT/KOELTECHNIEKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: FRESH AIR

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zal instaan voor de montage, herstellingen en onderhoud van koelinstallaties bij de diverse klanten Je bent verantwoordelijk voor de besturing en bewaking van de aan jouw toegewezen installaties . Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van de installaties. Je zoekt storingen op. Op basis van een uitvoeringsplan stel je de installatie in werking en je weet eventuele problemen vroegtijdig te signaliseren Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je brengt de bedrading en labeling aan Je gaat dagelijks op baan, dit zowel zelfstanidg als in team Het gaat hier om een buitenfunctie

  • Freelance MS BI teamlead - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design.

Zoek naar antwoorden van Alonso Perez-Villanueva Rosario in sociale netwerken
Look for responds of Alonso Perez-Villanueva Rosario in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alonso Perez-Villanueva Rosario. Laat een reactie achter voor Alonso Perez-Villanueva Rosario. Alonso Perez-Villanueva Rosario bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alonso Perez-Villanueva Rosario. Leave a respond for Alonso Perez-Villanueva Rosario. Alonso Perez-Villanueva Rosario on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alonso Perez-Villanueva Rosario op de google maps. Adres en contacten Alonso Perez-Villanueva Rosario
Location of Alonso Perez-Villanueva Rosario on the google maps. Address and contacts of Alonso Perez-Villanueva Rosario

Andere gerelateerde bedrijven als come Alonso Perez-Villanueva Rosario Alonso Perez-Villanueva Rosario: OIL NV | FA. DEVRIENDT | PIERRE ANDRE | LOUIS/CORINNE | ROBERT DENAUT

Other related companies as Alonso Perez-Villanueva Rosario: OIL NV | FA. DEVRIENDT | PIERRE ANDRE | LOUIS/CORINNE | ROBERT DENAUT

Alonso Perez-Villanueva Rosario is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alonso Perez-Villanueva Rosario, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02116485595. Het bedrijf Alonso Perez-Villanueva Rosario bevindt zich op het adres: Avenue Delleur 22; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 557,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Alonso Perez-Villanueva Rosario zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alonso Perez-Villanueva Rosario is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alonso Perez-Villanueva Rosario is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alonso Perez-Villanueva Rosario, openstaande posities, locatie van Alonso Perez-Villanueva Rosario op de kaart.

Alonso Perez-Villanueva Rosario is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alonso Perez-Villanueva Rosario, company assigned to the tax number BE02116485595. The company Alonso Perez-Villanueva Rosario is located at the address: Avenue Delleur 22; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 557,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lawyers. Products created in Alonso Perez-Villanueva Rosario were not found.
The main activity of Alonso Perez-Villanueva Rosario is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Alonso Perez-Villanueva Rosario is not available. You also can look at reviews of Alonso Perez-Villanueva Rosario, open positions, location of Alonso Perez-Villanueva Rosario on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alonso Perez-Villanueva Rosario, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alonso Perez-Villanueva Rosario, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alonso Perez-Villanueva Rosario, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alonso Perez-Villanueva Rosario, employees, financial statistics.