Adriaenssens Erika

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Adriaenssens Erika
Private companiesInsurance Carriers • Adriaenssens Erika

Contactgegevens Adriaenssens Erika: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adriaenssens Erika: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adriaenssens Erika

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Justitiestraat 75; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 216 44 56 (+32-03 216 44 56) 03 216 44 56 (+32-03 216 44 56)

Fax (fax): +32 (61) 456-60-18 +32 (61) 456-60-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adriaenssens Erika: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adriaenssens Erika"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adriaenssens Erika"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adriaenssens Erika, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adriaenssens Erika. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adriaenssens Erika, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adriaenssens Erika. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adriaenssens Erika
Products information Adriaenssens Erika

BTW identificatienummer (tax): BE09557250976
Ondernemingsnummer: 8208953857
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 883,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Adriaenssens Erika zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adriaenssens Erika
(Get full report from official database of BE for Adriaenssens Erika)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adriaenssens Erika
Addition kinds of activities for Adriaenssens Erika

4612. Ruwe aardoliepijpleidingen | Crude petroleum pipelines
799702. Boten en zwemclubs | Boating and swimming clubs
22519900. Damesmode, behalve sokken, nec | Women's hosiery, except socks, nec
22580100. Kant- en kantproducten | Lace and lace products
38120305. Degaussing apparatuur | Degaussing equipment

Werken bij Adriaenssens Erika: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adriaenssens Erika: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adriaenssens Erika. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adriaenssens Erika. Looking for open vacancies in other companies

  • Contact center medewerk(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een modern customer service-center zijn wij op zoek naar medewerkers voor de klantendienst, zowel outbound als inbound. ook agendabeheer,facturatie en back office taken, behoren tot de mogelijkheden. Want het leuke is dat je zelf bepaalt voor welk project je graag opstart. Nieuwsgierig? Contacteer ons dan snel.

  • Onderhoudsmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als poetshulp sta je in voor een kwalitetieve schoonmaak binnen het trransportbedrijf. Je onderhoudt de bedrijfsgebouden. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van de verschillende ruimtes, planten water geven, vuilzakken leegmaken, koffie maken, afwassen,...

  • Productieoperator stansmachine - grafische sector (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek je een job in de grafische sector? Ben je een handige Harry/ Harriette? Sleutel je graag aan machines? Dan ben jij de operator die wij zoeken! Je wordt tewerkgesteld als stansoperator (2 ploegen) in een kartonverwerkend bedrijf in regio Lichtervelde. Als operator bent verantwoordelijk voor het functioneren van de stansmachine. Dit is de machine die de vorm van dozen prikt uit vellen karton.Wat houdt dit precies in? Je zorgt voor aanvoer van grondstoffen (o.a. vellen karton) aan de machine. Je zorgt voor een continuë doorstroom aan de machine. Je probeert defecten aan de machine op te lossen. Bij complexe problemen schakel je de hulp in van een technieker. Je helpt mee met het ombouwen van de machine bij productwissels.

  • Automechanieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelt, reviseert en voert periodieke controles uit op personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen. Werkt volgens het onderhoudsschema, de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: depannages en testritten op de openbare weg uitvoeren.

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voltijds/deeltijds Oekene,Sint-Elioos-Winkel,Ledegem (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Beveren is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Student Horeca Beurs (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding of heb je ervaring met koken? Ben je vlot in de omgang? Kan je je vrijmaken van 18/11 tot 22/11? Dan is dit iets voor jou! Voor een klant zoeken we een student om op de Horeca Beurs aan hun standje te helpen met koken, dresseren van borden en serveren van gerechten. Daarnaast zal je ook mensen aanspreken om te proeven van de creaties. Je werkt van 18/11 tem 22/11 in Flanders Expo in Gent.

  • JOBSTUDENT ZELFBEDIENING EN ONTHAAL (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: DE ZONNEGLOED

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en schoolvakanties 2018 Wij zoeken een enthousiaste kandidaat om te werken in een dierenpark in de zelfbediening en het onthaal. De zelfbediening met al zijn neventaken: aanvullen koelkast, contacten klanten, opkuis,... Interesse? Neem dringend contact met ons op.

  • Kaaiverantwoordelijke nachtploeg Collect&Go Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: E-LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Via Collect&Go kunnen klanten makkelijk online hun boodschappen doen bij Colruyt en Bio-Planet. Als magazijnier haal jij hun boodschappen rond in het distributiecentrum. In een beurtrol ben je ook kaaiverantwoordelijke en coördineer je het laden van de bestellingen. Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker/kaaiverantwoordelijke. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Als magazijnmedewerker doe je de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit: je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Daarnaast ben je kaaiverantwoordelijke en organiseer je het laden van de bestellingen. Je coördineert het onthaal van de chauffeurs en zorgt ervoor dat de planning van de laadopdrachten correct wordt uitgevoerd. Je coördineert het werk en stuurt een team van 3 à 4 lader-lossers aan. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Vijf nachten per week werk je van 22u tot 6u. Op zaterdagnacht ben je altijd vrij en daarnaast heb je nog een wisselende vrije nacht.

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • SPONTANE LERAREN VOOR BIJLES WISKUNDE (regio MAASEIK-BREE/LIMBURG) (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: MB2018

Zoek naar antwoorden van Adriaenssens Erika in sociale netwerken
Look for responds of Adriaenssens Erika in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adriaenssens Erika. Laat een reactie achter voor Adriaenssens Erika. Adriaenssens Erika bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adriaenssens Erika. Leave a respond for Adriaenssens Erika. Adriaenssens Erika on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adriaenssens Erika op de google maps. Adres en contacten Adriaenssens Erika
Location of Adriaenssens Erika on the google maps. Address and contacts of Adriaenssens Erika

Andere gerelateerde bedrijven als come Adriaenssens Erika Adriaenssens Erika: KBC | FIRMIN ALLARD | Groep Faleso Belgium | GWIJDE | HENDRIK VANRAEPENSBUSCH

Other related companies as Adriaenssens Erika: KBC | FIRMIN ALLARD | Groep Faleso Belgium | GWIJDE | HENDRIK VANRAEPENSBUSCH

Adriaenssens Erika is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Adriaenssens Erika, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09557250976. Het bedrijf Adriaenssens Erika bevindt zich op het adres: Justitiestraat 75; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 883,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Adriaenssens Erika zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Adriaenssens Erika is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adriaenssens Erika is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adriaenssens Erika, openstaande posities, locatie van Adriaenssens Erika op de kaart.

Adriaenssens Erika is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Adriaenssens Erika, company assigned to the tax number BE09557250976. The company Adriaenssens Erika is located at the address: Justitiestraat 75; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 883,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawyers. Products created in Adriaenssens Erika were not found.
The main activity of Adriaenssens Erika is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Adriaenssens Erika is not available. You also can look at reviews of Adriaenssens Erika, open positions, location of Adriaenssens Erika on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adriaenssens Erika, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adriaenssens Erika, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adriaenssens Erika, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adriaenssens Erika, employees, financial statistics.